Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać w Non-Premium w przeglądarce (np: w szkole)

leszczu8023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle żeby w to grać to najpierw trzeba ściągność owego minecrafta na komputer czyli to większego sensu nie ma bo w tedy większa wydajnośc komputera jest

Dota 2 > Lol

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, ale jak gra się w przeglądaece np. na informatyce to się nikt nie przyczepi :D

Tak, ale jak gra się w przeglądaece np. na informatyce to się nikt nie przyczepi :D

Opublikowano

Lol To Jest Na prawdę genialne! przyda się komuś na pewno, już na lekcjach w szkole nudzić mi się nie będzie!

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Tak zajebiste że nie mam swojego minecrafta już... Może zrobiłeś jakąś funkcje do backupa? Skoro samo updatuje to...

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

Przyda sie napewno w szkole na nudnych lekcjach infy ;)

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

Opublikowano

Tak zajebiste że nie mam swojego minecrafta już... Może zrobiłeś jakąś funkcje do backupa? Skoro samo updatuje to...

Ref. Nie robi żadnego backupa?

1387536187-U112334.png

Opublikowano

Ref. Nie robi żadnego backupa?

Jeśli Minecraft ma zamiar się zupdateować to wyświetla komunikat czy zmienić wersję gry. Z backupem może być ciężko... (a ci chodzi o savy czy o jakie pliki?)

Opublikowano

Chodzi o to że miałem wersje 1.4.7 z modami i włączyłem sobie tą stronke na sprawdzenie i okazało się że się odrazu updatuje i mam 1.5

1387536187-U112334.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...