Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać w Non-Premium w przeglądarce (np: w szkole)

leszczu8023

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze że moja szkoła ma Dobrego neta (25 osób na necie i na speed teście pokazało mi 14Mb/s) i każdy komp 3GB RAMu więc se pogram...typa od informatyki zawsze na całą lekcje gdzieś wychodzi i lajt...

Masz like za pomoc z tym co mam robić na lekcji :DDD

w5cNAHm.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak, wszystko spoko, tylko że kompy w mojej szkole to dinozaury -.-. Mój toster ma większą wydajność niż te kloce ;x. No ale cóż, takie życie ;/. Masz lajka za info :).

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

A w ty nie trzeba mieć premium - najlepiej gra się w przeglądarce na serwerach, bo nie ma sensu zbytnio robić save na konpie, przy którym gra więcsj niż jedna osoba :D ps. NIEDŁUGO UPDATE DO 1.5!

Opublikowano

niby nic wielkiego kod php z apletem javy i minecraftem ;) sam zrobiłem coś podobnego :D ,ale gratki i + za parce ;) zrób sprawdzanie loginu aby nie wpisywać !,? itp bo z tym przy nicku raczej nie wejdziemy na serwer :)

1379958827-U247153.png

Opublikowano

Update:

• Naprawiono kodowanie w Internet Explorerze
  • Naprawiono drobne błędy...

15 Marca update do 1.5!

Planowane:

• Postaram się zmienić hosting z powodu reklamy...
  • Coś w rodzaju Minecraft Version Changera (mam już pierwszy projekt :D)
  • Dl texturepacków dla Minecrafta 1.5

Zmiany są planowane na 20 Marca tr.

Opublikowano

Jak masz zainstalowane mody (takie jak OptiFine, ModLoader itp...) to nie zadziała. Niestety jest to spowodowane tym, że Mojang w pliku MinecraftLauncher dał jakieś (?) zabezpieczenia przed zmianami w plikach gry (ale cały czas nad tym pracuję... :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...