Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka gra na teraz ...

Mihau.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , gram w tego cs'a już 5 rok i rzygam nim. Mam cs:go,1.6,source i już nie mogę ... Chcieliśmy z kumplem w coś innego ale LoL to naszym zdaniem kupa , Dota najwyżej. Battlefield 3 odpada - przereklamowane. Myślę nad codem jakimś ,ale poradzcie ...

Opublikowano

Metin2, Tibia, Ruble Fighter, Aion, Shayia, 4story, Combat Arms, Minecraft ?

Opublikowano

Jeśli CoD, to tylko CoD 4.

I tylko promod oczywiście.

Potem CB, ESL itp.

Keye są za 10-20zł na Allegro i są pewne na 100%.

Jakbyś chciał się o coś spytać, pograć, to PW ;)

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

z darmowych to maplestory, flashówki, nostale, tibia. Może lastchaos

z płatnych to minecraft, terraria, Borderlands 1/2, portal 2 co-op

jeszcze polecam Sacred 1/2, ale nie wiem czy jest opcja co-opa (jeśli jest to prędzej w dwójce)

Opublikowano

Nostale

Pomogłem? W ramach podziękowania kliknij "Lubie To" obok mojego postu.

Aktualnie gram na Ravia.eu

Szukam kolegi z mikrofonem na serwerze Ravia.eu w wieku 15-20 żebyśmy mogli rozmawiac, pomagać sobię w grze.

Opublikowano

Project Blackout -> Jak grałeś w CF'a dość długo to masz tam staty 5.0 :)

Ogółem grafika nawet,nawet -gdy zabijesz przeciwnika staje się ragdollem ( a to uwielbiam w grach :P ).

/reflink

Opublikowano

Ok dzięki : ) W metina to też już 4 lata więc odpada. W minecrafcie nic nie można osiągnąć ,żadnej rywalizacjii. WoW i Runes Of Magic to podobne gry może któreś z nich. Far Cry 3 przeszedłem już na ps3 : P

Opublikowano

skoro łupałeś 5 lat w CS'a to pewnie jakiej przyzwyczajenia z gry zostały, po CS'u obowiązkowo przetestuj COD 4 jeśli nie zależy Ci na grafice, moim zdaniem po CS nie ma lepszego FPS jak COD 4 jeśli chodzi o starszą generację graficzną oraz samą miodność z gry, kolejne części też są fajne, teraz nie mogę oderwać się od COD: BO2 więc jeśli komputer w miarę dobry to polecam również przetestować, MW3 też wypada bardzo fajnie, młodzi co prawda dużo narzekają że seria od lat się nie zmienia ale to w końcu młodzi... starsi gracze serie bardzo sobie cenią i kupują gry o czym mogą świadczyć ogromne sukcesy sprzedaży BO2 czy też starszego już MW3

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Battlefield nie jest przereklamowany... widzisz, gry są projektowane dla konkretnej grupy odbiorców, jednym może się podobać rozległy teren, mnóstwo biegania i rozwiązania taktyczne, drudzy zaś wolą szybkie potyczki na małych mapach (np. COD, CF, CS i wiele innych ;)).

Jeśli nie podoba Ci się BF, w CS-a już grałeś, to najlepszym wyborem będzie coś odmiennego od wzoru takich gier. Mogę polecić Ci Blacklight Retribution, Tribes:Ascend, PlanetSide 2 (chyba darmowe jest, nie ? :D).

Opublikowano

Wszystko co wyzej, a na odpreżenie Brick Force. Wdzięczna gierka :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ok dzięki : ) W metina to też już 4 lata więc odpada. W minecrafcie nic nie można osiągnąć ,żadnej rywalizacjii. WoW i Runes Of Magic to podobne gry może któreś z nich. Far Cry 3 przeszedłem już na ps3 : P

W Minecrafcie nie ma żadnej rywalizacji? Nie można nic osiągnąć? Grałeś na jakimś survivalowym serwku z Igrzyskami Śmierci i arenami War + factions? To nie mów, że nie ma w tej grze żadnej rywalizacji, bo Twoje twierdzenie jest wprost bezsensowne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...