Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gry? niemozliwe

AvirO1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym sie was zapytac o polecenie jakiejs dobrej gry ktora ma dobra(bardzo dobra grafe) na xboxa oczywiscie poniewaz na swieta dostalem xboxa + telewizor 50cali i chce wyprobowac mozliwosci tego sprzetu (;

pozdrawiam

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsza grafe maja exclusivy czyli Gears Of War 3 , Forza 4 , Forza Horizon , Halo 4 .

ruch_13.jpg
Opublikowano

a znacie cos co ma wolny swiat? wlasnie cos jak forza horizon gta assasin

zapodajcie jak mozecie oczywiscie grafa tez najlepiej jakby byla jedna z najlepszych(;

Opublikowano

hmmm moze powiem w co gralem na kompie .. i nie chce powtarzac znow fabuly

Dishonored

Skyrim

Saints row

GTA 4 + Dodatki

Halo-odpada

far cry 3

assasin

minecraft

nfs

sleeping dogs

zastanawiam sie nad forza horizon ale niewiem czy sie oplaca

Opublikowano

Może Lego Władca Pierścieni ? Nie grałem ale ma dośc dobre oceny i po recenzjach wydaje się fajne. I ma otwarty świat :D

A co do Forzy Horizon to mam mieszane uczucia :D Grafika świetna, fajnie się jeździ np po nocy, wygląda to wspaniale. Tuning aut. Do tego fajny tryb multi.

Ale gra szybko się nudzi jak dla mnie.

Opublikowano

Może Dark Souls ? Co prawda nie ma najlepszej grafiki.

Just Cause 2 ?

Batman AC ?

Crysis 2 ?

Wiedźmin 2

Jeśli szukasz tylko gier ze świetną grafiką, otwartym światem to już wszystkie tytuł został wymienione przez nas i przez ciebie. Nie ma lepszych gier, które spełniłyby twoje wymagania.

Opublikowano

shiniox niechcialbys pograc razem? napisz mi swoj nick na pw czy cos to sie zgadamy, konto mam od wujka i gry tez wiec mam troche tego jeszcze / nie wyslalem na pw bo skrzynka pelna

napisz swoj nick bo moj z deka trudny ;p

shiniox niechcialbys pograc razem? napisz mi swoj nick na pw czy cos to sie zgadamy, konto mam od wujka i gry tez wiec mam troche tego jeszcze / nie wyslalem na pw bo skrzynka pelna

ps co myslicie o AC III?

Opublikowano

Chcesz otwarty świat to zapomnij o jakiejś super grafice, jest to niemożliwe na konsoli obecnej generacji

do gier wymienionych przez resztę dodam tytuł o którym zapomnieli napisać a jest warty zakupu, jest to Red Dead Redemption

oczywiście maja1920 ma tutaj absolutna rację, najlepszą grafikę zobaczysz przy tytułach ekskluzywnych

819531478353821175209.gif

Opublikowano

tripipi a znasz gre ktora ma grafike najbardziej realistyczna? oprocz fify pesow wwe.... i strzelaninek bo ich nie ogarniam ;p

lub te ktore sie nie nudza zbyt szybko

Opublikowano

tripipi a znasz gre ktora ma grafike najbardziej realistyczna? oprocz fify pesow wwe.... i strzelaninek bo ich nie ogarniam ;p

lub te ktore sie nie nudza zbyt szybko

zacznę od końca, dla mnie grą która się nie nudzi jest gra którą wymieniłem w poprzednim poście, RDR ma świetny klimat, sama gra to nie tylko fascynująca przygoda w singlu ale też multiplayer

ja jestem z tego pokolenia graczy gdzie grafika nie jest najważniejsza, dla mnie liczy się miodność, mogę grać do teraz w gry z lat 90' i w sumie zagrywam się cały czas na emulatorach etc.

realistyczna grafika to dla każdego coś innego, dla mnie realistyczna grafika występuje w takich grach jak UFC Undisputed 3 gdzie momentami można odnieść wrażenie że ogląda się prawdziwą walkę, NBA 2k13 też wygląda bardzo realistycznie w tej odsłonie że aż dziwi mnie, że dopiero teraz uzyskali taki efekt, ale te gry Cie nie zainteresują z tego co napisałeś

Jak lubisz wyścigi w stylu jadę i rozp******ę kilka aut to polecam serię Burnout, szczególnie Burnout Revenge i tryb Crash, jeśli jesteś fanem symulacji to tylko i wyłącznie Forza

Tytuł ekskluzywny jakim jest Alan Wake tez wygląda bardzo fajnie

Obowiązkowo seria AC, w AC III jeszcze nie grałem ale jeśli wygląda to tak samo jak poprzednie części to warto kupić

Obie części Batmana też prezentują się bardzo ładnie i nie powinieneś się przy nich nudzić

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Chcesz super grafikę, najlepszą jaką mogą zaoferować obecne konsole to czekaj na Crysisa 3. Polecam Ci też jedynkę, na najwyższych ustawieniach na PC na monitorze jest super, a co dopiero na telewizorze. Fight Night Champion także ma świetną grafikę.

fs_overall.png

Opublikowano

zacznę od końca, dla mnie grą która się nie nudzi jest gra którą wymieniłem w poprzednim poście, RDR ma świetny klimat, sama gra to nie tylko fascynująca przygoda w singlu ale też multiplayer

ja jestem z tego pokolenia graczy gdzie grafika nie jest najważniejsza, dla mnie liczy się miodność, mogę grać do teraz w gry z lat 90' i w sumie zagrywam się cały czas na emulatorach etc.

realistyczna grafika to dla każdego coś innego, dla mnie realistyczna grafika występuje w takich grach jak UFC Undisputed 3 gdzie momentami można odnieść wrażenie że ogląda się prawdziwą walkę, NBA 2k13 też wygląda bardzo realistycznie w tej odsłonie że aż dziwi mnie, że dopiero teraz uzyskali taki efekt, ale te gry Cie nie zainteresują z tego co napisałeś

Jak lubisz wyścigi w stylu jadę i rozp******ę kilka aut to polecam serię Burnout, szczególnie Burnout Revenge i tryb Crash, jeśli jesteś fanem symulacji to tylko i wyłącznie Forza

Tytuł ekskluzywny jakim jest Alan Wake tez wygląda bardzo fajnie

Obowiązkowo seria AC, w AC III jeszcze nie grałem ale jeśli wygląda to tak samo jak poprzednie części to warto kupić

Obie części Batmana też prezentują się bardzo ładnie i nie powinieneś się przy nich nudzić

tez grafa nie jest dla mnie najwazniejsza ale kupilem sobie telewizor full hd 3d itd to chcialbym z niego wyciagnac (;

Opublikowano

jesli chodzi o grafe to wszyscy pewnie wiemy ze najladneijsza grafe ma kazda czesc BF na xboxa oprocz jakiejs tam modern combat 2 (czy jakos tak :D) Far Cry 3 i oczywiscie Assasins creed a z wyscigowek najladniejsza chyba forza jest :)

K4milo%20PL.png

Opublikowano

Wydaje mi sie , ze ty oczekujesz nie wiadomo czego , chocbys mial telewizor 80' FULL HD to i tak nie osiagniesz takiej grafiki jak na kompie . Konsola ma swoje lata .

ruch_13.jpg
Opublikowano

eżeli co chodzi ci do gier, to mam dużo gier, i mógłbym ci podać kilka ich nazw, ogólnie to najbardziej z gier mnie zafascynowało seria Assassins Creed, obecnie mam AC I,AC II, AC:Brotherhood, AC:Revelations jak i zarówno Assassins Creed III - tak mnie wciągneła ta rozgrywka i tryb multiplayer, polecam, pozatym : Battlefield 3, CoD:Black Ops 2, Saints Row The Third, GTA IV, GTA V (już dałem preorder, ale radze będzie zajebista rozgrywka), Medal Of Honor Warfighter, Gears Of Wars 1,2,3, Mass Efect - obie częsci, Batman, Skyrim

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...