Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dlaczego nikt nie gra syndrą?

Arv3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio kupiłem syndrę po przecenie. Pierwsza gra... Pomyślałem " to coś to op chujstwo i jeszcze dostaje buffa ". Więc tak.

Q 400 dmg co 2 sec

W nc slow + dmg

E stun 1,5 sec, dmg

R - to chyba jest najgorsze ulti w grze ( w sensie, że dobre ), bo tylko ona może zadać 800 dmg z ulta na 6 lvl postaci. ( chyba ). Grając na kontrę, po 6 lvl pakujemy qwe + r / qew r. / qeqwq +r .co daje 100% na killa

Nie wiem czemu ma low win ratio, jest dobra do tf jak i lane'owania.

co o niej sądzicie?

Opublikowano

Ogólnie syndra jest oceniana jako postać trudno (podobno). Hmm.. może nie, że nikt nią nie gra, bo grają nią, ale jest to rzadki pick. Czemu ? nie wiem. Jak dla mnie jest to cholernie mocna postać tak jak napisałeś, dobry burst. Może topka nią nie gra i dlatego.

Opublikowano

jest najtrudnijeszym championem w grze i zeby wyciagnac dmg z niej trzeba niezle grac

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Nikt nią nie gra bo:

-Jest nowa

-Ludzie nie widzieli jak nią się owni

-Zniechęcili się pierwszymi dniami postaci (nikt nie znał skili, combo, buildu)

-Są lepsze picki

-Żeby zadać 400 dmg z q co 2 sec trzeba trafić.

Opublikowano

Ten stun jest mega skillowy.

Ogólnie jako postać jest ok. Fajna mechanika, harass.

Jak topka czymś nie gra to nikt tym nie gra.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Dokładnie, ludzie zazwyczaj grają czymś co jest dobre i grane w danym momencie przez topke. Mniejsza ilość ludzi postaciami, ktorymi poprostu gra najlepiej.

Dokładnie, ludzie zazwyczaj grają postaciami, które są grane aktualnie przez topke, rzadziej grają postaciami, którymi po prostu grają najlepiej.

@edit

sorki, myślałem, że sie nie napisało.

Opublikowano

poniewaz w mecie dashy i skoczkow nie ma dla niej miejsca, choc z jej burstem moze sie nadac, leblanc v2, najwiekszy burst na 6 lvlu, powinna byc czesciej widziana

Opublikowano

Na pewnym forum przeczytałem, że Muramana oddziałuje z jej ultem, i każda kulka która trafi cel - nakłada pasyw Muramany.

Obrażenia są ponoć odpowiednikiem około 550 AP. Problem z tym, że oddziałuje to tylko z ultem i naszymi auto.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Kolejny post z cyklu " Dlaczego ja " .

Mamy ~ 111 postaci , a tobie akurat chodzi właśnie o syndre ... . Są lepsze postaci od niej , ludzie nie bardzo są przyzwyczajeni do nowych postaci .

Puff :*

Opublikowano

Topka nie gra Syndrą-nikt nie gra Syndrą, proste :) Anką czy Brandem też gra mało ludzi a na normalach czy rankedach to codzienność

Opublikowano

@up

Czołowi gracze (chyba o to im chodziło)

Dziś kupiłem Syndrę i jest bardzo mocna. Zapewne jest rzadkim pickiem, ponieważ 3 na 4 skille to "skill shoty".

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

zazwyczaj syndra byla uznawana za championa ktory byl ciezki do ogarniecia ale jak dla mnie to nie jest wcale taka trudna np dajmy na to R nie dosyc ze zadaje wysokie DMG o jeszcze mozna te kule odepchnac za pomoca skilla [nie pamietam czy to q w e ] co pozwala na zestunowanie calego teamu przeciwnika i w dodatku w walkach 1 vs 1 moze nawet rywalizowac z malzaharem

Opublikowano

syndra jest op i chuj.

5 min temu grałem 4 vs 5. syndra z początku 1/6 skończyłem z 9/9. W tf nie dali rady podejść

Opublikowano

Po roku gry zaczyna sie ogarniac od razu po pierwszym meczu kazda postac wiec nie widze problemu ... Dobry gracz wie od razu jaki build powinien skaladac potrzac na druzyne przeciwnika . Malo kto docenia jej potencial tak jak np sejuani ^^

Teraz to sie gra lee sinem na midze!

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...