Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dlaczego nikt nie gra syndrą?

Arv3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@dodatek

Czy riot dobrze czuje się buffając syndrę? to chyba jakieś jaja. buff w next patchu na dmg chyba, a taki veigar składa się na 2q + ulti

Opublikowano

@dodatek

Czy riot dobrze czuje się buffając syndrę? to chyba jakieś jaja. buff w next patchu na dmg chyba, a taki veigar składa się na 2q + ulti

Teoretycznie prawda, ale chcą namówić graczy do grania tym champem. Zauważyli, że po nerfach rengar jest mniej grany, więc teoretycznie Syndra po buffach powinna być częściej pickowana (masło maślane)

Gdzie masz info o tym buffie? Podasz stronkę (może być na pw)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Bo Ryze robi 600 dmg co 2 sekundy z Q i jest mega tankowaty.

Opublikowano

Wedlug mnie to shitowa postac,bez porownania do diany czy ahri.

Ogolem widze syndre raz na 100gier(serio mowie) i gdy ktos ja bierze w moim teamie,wychodze

sstwc.jpg

Opublikowano

ODPOWIEM CI KURWA, CZEMU NIKT NIĄ NIE GRA.

BO JEST TRUDNA A LUDZIE WOLĄ TO CO ŁATWE (NP. TWOJA MATKA)

H@H@ mocne xD.

Ci co piszą że syndra jest słaba to nie macie racji ;]

Op w CHooy

A diana Zasysa.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Bo postać jest inna niż wszystkie.

Tutaj to trochę wprawy już trzeba, ale ogólnie postać jest mocna, w early-mid wystarczy ward i przerzucasz wrogiego buffa do Siebie i jungler Ci pomaga.

Perma slow, AoE stun, aoe dmg, mocny damage z ulti w single target.

Wszystko ma, ale porównajmy ją do np. Ahri, z trzema dashami i tauntem.

Mimo wszystko postać jest mocna, ale jest moda na "dashy" i postacie bardziej mobilne, są 'bardziej' ok.

Ja ją polecam, jest to mocny champ z dużym potencjałem.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jest to mocna postać.Lecz nie gra nia topka , ludzie ja moze kupuja lamia w 1 meczu nie widzia jak topka gra i sprzedaja.Tak to jest czolowi gracze daja przyklady mniej czolowym graczom xD

Opublikowano

Bo nie wielu ją ogarnia ... sam chce ją kupić ale boje się że nie ogarnę i wole na PBE przetestować za 2-3dni...

Widziałem kilka rankedów z topki co ktoś nią robił rzeź ;) ale to trzeba umieć grać bo nie którzy nie potrafią.

Raz na 3vs3 mieliśmy u przeciwników sydre :) na początku się śmiałem , lecz jak już miała farmę i swój lvl to nie było za fajnie , pełne combo zje chyba nawet tanka... ale żeby je wykonać to też nie jest tak łatwo ;P.

To samo jest z Zedem , z Elise ... itd

Ludzie nie potrafią wycisnąć z tych championów najwięcej ile się da:) a reszta picków tych starszych jest już znana i łatwa do ogarnięcia :).

Wolałbym nie trafić na ogarniętą syndre w przeciwnym teamie...

Dodam jeszcze że takim Zedem łatwo ściągnąć AP lub ADC drużyny przeciwnej tylko ludzie nie kiedy o tym zapominają :P.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

ja gram nią na PBE na normalu zbieram jeszcze na runy i nie mam jak jej kupić ale czuje ze ją kupie ;D w końcu jakaś fajna postać z fajną mechaniką :D nie jest prosta i trzeba naprawdę grac dużo żeby mieć ogar z nią :D lepsze to niż grać dariusem i wciskać R przy każdym TF :P trochę zabawy zawsze na duży + - rzucanie kulami i mininami to świetna zabawa ;D

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

SKORO TAKA OP TO CZEMU KUTASIE RUDY MASZ 1395 ELO A NIE 3K JAK FORELLEN, NO TAK OP JEST ALE NIE UMIESZ NIĄ GRAĆ PEWNIE

jaki troll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...