Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lewandowski do MU

.SynteX.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie opłaca się iść Lewandowskiemu do MU. Chyba, że chce grzać ławę. Wysoką forme prezentuje i Van Persie i Hernandez + Rooney kontuzja i Welbeck na ławce. Ja bym go osobiście widział w Evertonie lub Tottenhamie. Oba kluby nie mają świetnych napastników, więc może walczyć o pierwszy skład. Za rok dwa pokazałby, że wart jest swojej ceny i na pewno zgłosiłyby się po niego wielkie kluby.

Everton? Tottenham? Po co? Przecież BvB jest lepsze od tej dwójki razem wziętej.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyj ja wiem. Na pewno mógłby się pokazać z dobrej strony klubom takim jak Manchester Utd, City Chelsea czy Arsenal. No i co jakiś czas by z nimi grał. A potem może by go kupili. Przykład Demba Ba ;)

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

nie ma co porównywać Demba Ba do Lewego. Lewandowskiego chce dużo klubów ponieważ może grac zarówno na OP jaki ataku. Dodatkowo jego atutem jest ogromna pracowitość w obronie, takich napastników jest garsta, do tego strzela bramki i asystuje. Marnuje tylko zbyt wiele okazji. Dla mnie to jest przyklad napastnika który za 2-3 lata może prześcignąć samego Rooneya czy RvP. Może mnie teraz wyśmiejecie ale dajcie Lewemu pare lat.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Brakuje mu jeszcze do RVP i Rooneya. Nie ma co porównywać. Dlatego najlepszym wyjściem byłaby przeprowadzka do Premier League. Miałby okazję grać przeciwko najlepszymi.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

W MU nie ma na co liczyć :P Będzie kolegą od Kuszczaka z ławki...Niech siedzi w BvB i ewentualnie niech do Bayernu Monachium przejdzie.W bundeslidze nie będzie się marnować.Tam znają jego potencjał ;)

Oglądałem dzisiaj Orange Sport i Polsat Sport . Oba serwisy podają że angielska Chelsea zainteresowana jest sprowadzeniem jednego z 6 napastników wśród których jest Lewandowski , ponad to : Falcao , Demba Ba , Villa , Reus , Schurrle

Nie wiem czy traktować to jako plotkę czy , poważne rozważania "The Blues"

Proszę,nie porównuj Falcao do Lewego,nawet jeśli są takie plotki,to to są tylko plotki.Falcao to objawienie!Porównują go do min.Messiego... Villi też nie ściągną.Barca nie pozwoli...Lewy niech zostanie u szwabów i będzie dobrze :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...