Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lewandowski do MU

.SynteX.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli przejdzie to tylko się zmarnuje ... Dla mnie idealnym klubem byłby Bayern

Pizarro , Mandzukić , Gomez

Opublikowano

Boże odezwali się wielcy patryioci a założę się że jak lewy gra w reprezentacji to mówię że słaby i cienias.

Bo nic nie gra w reprezentacji.

Opublikowano

Moim zdaniem to nie ma sensu. Nawet jeśli to jest plotka co potwierdził Robert na FaceBooku.

Ja wolałbym, żeby on został w BvB i miał stałą pewność, że będzie grał w pierwszej jedenastce.

W ManU by się zmarnował. Jak to napisał Shaw miałby konkurencje z RVP, Chicharito i Welbeckiem, bo o Rooneyu nie ma co mówić, ponieważ on gra za plecami RVP, a jak wiemy Lewy gra na szpicy. Jedynie w BvB przesuwa się do tyłu gdy wchodzi Schieber.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Moim zdaniem to nie ma sensu. Nawet jeśli to jest plotka co potwierdził Robert na FaceBooku.

Ja wolałbym, żeby on został w BvB i miał stałą pewność, że będzie grał w pierwszej jedenastce.

W ManU by się zmarnował. Jak to napisał Shaw miałby konkurencje z RVP, Chicharito i Welbeckiem, bo o Rooneyu nie ma co mówić, ponieważ on gra za plecami RVP, a jak wiemy Lewy gra na szpicy. Jedynie w BvB przesuwa się do tyłu gdy wchodzi Schieber.

Gra też jako cofnięty grał tak za czasów Bariosa

Nie napisał dosłownie że to plota a on za kasą pójdzie i się zeszmaci a Welbeck jest słaby więc znając życie to by wchodził co mecz jako zmiennik po 2 sezonach grałby w 1 za rvp.

Poziom w Angli jest za wysoki tam trzeba umieć zajebać z ciała a nie grać jak panienka co pokazuje w reprezentacji pokryje go 2 a on już płacze.

Opublikowano

Gra też jako cofnięty grał tak za czasów Bariosa

Nie napisał dosłownie że to plota a on za kasą pójdzie i się zeszmaci a Welbeck jest słaby więc znając życie to by wchodził co mecz jako zmiennik po 2 sezonach grałby w 1 za rvp.

Poziom w Angli jest za wysoki tam trzeba umieć zajebać z ciała a nie grać jak panienka co pokazuje w reprezentacji pokryje go 2 a on już płacze.

haha. To ty meczów w BVB nie widziałeś. Właśnie Lewy potrafi zajebać z ciała(czego nie widać po jego posturze) i utrzymać się przy piłce, gdy zespół dopiero wychodzi z kontrą. Za to był, jest i będzie chwalony w Niemczech i Polsce.

A na to żeby 2 sezony na ławce siedział i dopiero, gdy RvP będzie stary wchodził to nie ma czasu. Ma już 24 lata.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

haha. To ty meczów w BVB nie widziałeś. Właśnie Lewy potrafi zajebać z ciała(czego nie widać po jego posturze) i utrzymać się przy piłce, gdy zespół dopiero wychodzi z kontrą. Za to był, jest i będzie chwalony w Niemczech i Polsce.

A na to żeby 2 sezony na ławce siedział i dopiero, gdy RvP będzie stary wchodził to nie ma czasu. Ma już 24 lata.

Idealny wiek piłkarski to 27-31, więc czasu jeszcze ma Robert... Ale wątpię, że by sobie poradził w Anglii...

Opublikowano
Menedżer Czerwonych Diabłów został również zapytany o temat sprowadzenia na Old Trafford Roberta Lewandowskiego. - To jakiś nonsens, kompletna bzdura - odpowiedział krótko.

i wystarczy ...

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Ferguson:Nosens,kompletna bzdura.

Czemu nikt nie chce Lewego ?Tylko w oczach polaczków jest gwiazdą ?

Gdzie on powiedział, że Lewy jest słaby?? Po prostu Ferguson wie, że ma za dużo napastników i musi się skupić na innych formacjach.

Na przykład defensywnej..

Opublikowano

Gwiazda w oczach polaczków i tyle to ty chyba PL nie oglądasz tam napastnik nie pobiega sobie wokół pacholków jak robi to messi bo dostanie z ciała i może się wyjebać na ryj a faulu nie będzie

Przykładem jest chociażby surarez

Lewandowski Jest słaby i tyle nigdzie poza bundesligą gdzie poziom i tak jest słaby nie poradzi sobie chyba że we francji i skończy jak jelen

Opublikowano

Gwiazda w oczach polaczków i tyle to ty chyba PL nie oglądasz tam napastnik nie pobiega sobie wokół pacholków jak robi to messi bo dostanie z ciała i może się wyjebać na ryj a faulu nie będzie

Lewandowski Jest słaby i tyle nigdzie poza bundesligą gdzie poziom i tak jest słaby nie poradzi sobie chyba że we francji i skończy jak jelen

Zobaczymy w LM jak dojdzie do pojedynku BVB z którymś z angielskim klubów.

Opublikowano

MANU a BVB czy jest tu jakaś wielka przepaść klas? Hm...

Spójrzmy - LM Mistrzów faza grupowa: MANU - 12 pkt w bardzo słabej grupie...

BVB - 14 pkt w grupie śmierci.

Wydaje mi się że pomimo iż się mówi że w Machesterze grają same gwiazdy to klub ocenia sie po wynikach a nie po zawodnikach. BVB na tą chwile wydaję mi się lepszym zespołem pod względem taktyki, prowadzenia go itd. Nie wiem więc po co Lewy ma się pchac do Man Utd. Ma dobry klub, pewne miejsce w składzie, kibiców pożądnych, Lige mistrzów - wszystko to co chce. W Manchesterze będzie miał zarobki, niepewne miejsce w składzie i chujowy angielski deszczowy klimat.

PS. Dodam jeszcze że wy piszecie że w Man Utd. Lewy grzałby ławe, niestety nie, Ferguson chce stworzyć najsilniejsze trio w Europie które miałoby wyglądać tak Lewy - RVP - Rooney. Rooney grałby prawdopodobnie na skrzydle lub jako OP razem z Kagawa. Ferguson by na tym zyskał bo Lewy z Kagawą dobrze sie rozumieją jeszcze z czasów gry w BVB

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Tylko zauważ, że Suarez więcej symuluje niż przewraca się od fauli.

A Lewy może się znajdzie tam w PL, ale nie w ManU. Taki, Nasri czy Silva jakoś sobie radzą w City. Więc może i Robert da rade.

MANU a BVB czy jest tu jakaś wielka przepaść klas? Hm...

Spójrzmy - LM Mistrzów faza grupowa: MANU - 12 pkt w bardzo słabej grupie...

BVB - 14 pkt w grupie śmierci.

Wydaje mi się że pomimo iż się mówi że w Machesterze grają same gwiazdy to klub ocenia sie po wynikach a nie po zawodnikach. BVB na tą chwile wydaję mi się lepszym zespołem pod względem taktyki, prowadzenia go itd. Nie wiem więc po co Lewy ma się pchac do Man Utd. Ma dobry klub, pewne miejsce w składzie, kibiców pożądnych, Lige mistrzów - wszystko to co chce. W Manchesterze będzie miał zarobki, niepewne miejsce w składzie i chujowy angielski deszczowy klimat.

PS. Dodam jeszcze że wy piszecie że w Man Utd. Lewy grzałby ławe, niestety nie, Ferguson chce stworzyć najsilniejsze trio w Europie które miałoby wyglądać tak Lewy - RVP - Rooney. Rooney grałby prawdopodobnie na skrzydle lub jako OP razem z Kagawa. Ferguson by na tym zyskał bo Lewy z Kagawą dobrze sie rozumieją jeszcze z czasów gry w BVB

respekt.gif

Opublikowano

Oglądałem dzisiaj Orange Sport i Polsat Sport . Oba serwisy podają że angielska Chelsea zainteresowana jest sprowadzeniem jednego z 6 napastników wśród których jest Lewandowski , ponad to : Falcao , Demba Ba , Villa , Reus , Schurrle

Nie wiem czy traktować to jako plotkę czy , poważne rozważania "The Blues"

Opublikowano

Tylko zauważ, że Suarez więcej symuluje niż przewraca się od fauli.

A Lewy może się znajdzie tam w PL, ale nie w ManU. Taki, Nasri czy Silva jakoś sobie radzą w City. Więc może i Robert da rade.

respekt.gif

porównujesz SPO do N ?

to jest oczywiste że SPO ma być zwinny i szybki i raczej jakiegoś Craucha nie dadzą

Opublikowano

porównujesz SPO do N ?

to jest oczywiste że SPO ma być zwinny i szybki i raczej jakiegoś Craucha nie dadzą

A czy ŚPO musi być szybki i zwinny? Jeśli wyróżnia się takimi cechami to najczęściej gra: pier*ole nikomu nie zagram, lecę sam bo jestem szybki i zwinny. Ja nie toleruję takiej gry. A bynajmniej na moje oko ŚPO ma się wyróżniać znajomością sytuacji do odegrania piłki koledze czy nawet strzału. Nawet nie musi się przeciskać przez obrońców, bo od tego jest napastnik lub skrzydłowi na bokach albo jeszcze inni grajkowie w teamie.

Opublikowano

Oglądałem dzisiaj Orange Sport i Polsat Sport . Oba serwisy podają że angielska Chelsea zainteresowana jest sprowadzeniem jednego z 6 napastników wśród których jest Lewandowski , ponad to : Falcao , Demba Ba , Villa , Reus , Schurrle

Nie wiem czy traktować to jako plotkę czy , poważne rozważania "The Blues"

Chelsea własnie otrzymała zgodę na transfer Demba By więc już nie ważne :) Poza tyym Chelsea chce kogoś pozyskać zimą a BVB na pewno by się na to nie zgodziło.

Pozderki !

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Nie opłaca się iść Lewandowskiemu do MU. Chyba, że chce grzać ławę. Wysoką forme prezentuje i Van Persie i Hernandez + Rooney kontuzja i Welbeck na ławce. Ja bym go osobiście widział w Evertonie lub Tottenhamie. Oba kluby nie mają świetnych napastników, więc może walczyć o pierwszy skład. Za rok dwa pokazałby, że wart jest swojej ceny i na pewno zgłosiłyby się po niego wielkie kluby.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...