Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]MyTylkoGramy - Serwer z pasją i przyszłością ! [Parkour]+[Wojny Gildi] |> 1.4.6 <| [80 slotów][Dedyk-32GB][NO-Premium][Autorskie Pluginy] !

benido6

Serwer MyTylkoGramy !  

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ??

• Tak !
      45
    • Nie !
      9
  2. 2. Co? wprowadzi? na serwer ?

• Tak (napisz co w temacie) !
      18
    • Nie !
      36
  3. 3. Czy podoba ci si? pomys? na serwer ?

• Tak !
      44
    • Nie !
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

według mnie vip ma za duże możliwości a dokładniej:"5. Komenda /kit vip (dająca zbroje żelazną i narzedzia diamentowe i nie tylko ) 1. Komenda /repair ( mozliwosc naprawiania ekwipunku )"

Następnym razem napiszcie za co dostaje warna a nie że w poscie nieznane i bez notatki

Opublikowano

Fajnie by było jakbyście jeszcze dorzucili do tego coś co urozmaica walkę (przecie oto w tym serwerze chodzi) dodając np Heroes czy mcmmo

SDAAODSJEDA+()*@sad+|)_(*&!^%@e _)d|+sd|ADISJDFA'];LKPS;FKAKJNJMDFSPANKLFKDOAPJFASD;FNAKSDPOJNADKSF/]\)idjskadjhf*FU092384210-(*(@#*_)@!(#_@!(#_!@_)(#@!)(djsjkahd*(@!#*)_e(_)@*hd()asdu(a)sdu@)!(#*)(@#!$*)(d_asd*(_)@!#_@!#_(@!_#_()_@!#()@_@!()#(@!)_dsaskjldja{dls:dasdgywedijsadidjwaudh

W tym ciągu liter znajdź znak /]\ :)

Opublikowano

Siemanko bo skoro prace techniczne mają trwać to może pomogę budować? Gdy myślisz że ja brzydko buduję to wejdz na serwer : 94.23.91.201

Gdy się zgodzisz PW pisz :P

Opublikowano

Nie, te mody Heroes i mcmmo to gówno. Zróbcie oldschoolowy Factions, taki jak na początku istnienia tego modu. To bylo piekne.

Po Pierwsze: nie są to Modyfikacje to Pluginy

Po Drugie: Widzę że nie wiesz o czym mówisz :)

Po Trzecie: nie oszukujmy się mógłbyś użyć innego Określenia niż po prostu ''GÓWNO''

Po Czwarte: Jeżeli w 100% się te pluginy Ogarnia to są całkiem fajne w rozgrywce

Po Piąte: Nie wypowiadaj się jeżeli nie wiesz o czym mówisz

Po Szóste: Napisz mi ile jest już takich podobnych serwerów Survival+Factions? I czy kolejny taki sam mętny ma sens. Tak Samo jak byś jadł codziennie na obiad Zupę grochową przez 2 lata. Wreszcie by ci się znudziła prawda? Tak samo jest z Serwerami

Po Siódme mam Nadzieje że ci wytłumaczyłem ci sens tego wszystkiego i ,że następnym razem pomyślisz zanim cokolwiek napiszesz.

Pozdrawiam: Bratek :?

SDAAODSJEDA+()*@sad+|)_(*&!^%@e _)d|+sd|ADISJDFA'];LKPS;FKAKJNJMDFSPANKLFKDOAPJFASD;FNAKSDPOJNADKSF/]\)idjskadjhf*FU092384210-(*(@#*_)@!(#_@!(#_!@_)(#@!)(djsjkahd*(@!#*)_e(_)@*hd()asdu(a)sdu@)!(#*)(@#!$*)(d_asd*(_)@!#_@!#_(@!_#_()_@!#()@_@!()#(@!)_dsaskjldja{dls:dasdgywedijsadidjwaudh

Opublikowano

Po Pierwsze: nie są to Modyfikacje to Pluginy

Po Drugie: Widzę że nie wiesz o czym mówisz :)

Po Trzecie: nie oszukujmy się mógłbyś użyć innego Określenia niż po prostu ''GÓWNO''

Po Czwarte: Jeżeli w 100% się te pluginy Ogarnia to są całkiem fajne w rozgrywce

Po Piąte: Nie wypowiadaj się jeżeli nie wiesz o czym mówisz

Po Szóste: Napisz mi ile jest już takich podobnych serwerów Survival+Factions? I czy kolejny taki sam mętny ma sens. Tak Samo jak byś jadł codziennie na obiad Zupę grochową przez 2 lata. Wreszcie by ci się znudziła prawda? Tak samo jest z Serwerami

Po Siódme mam Nadzieje że ci wytłumaczyłem ci sens tego wszystkiego i ,że następnym razem pomyślisz zanim cokolwiek napiszesz.

Pozdrawiam: Bratek :?

Nie masz racji Bartek, szukasz dymu?

Pokaż mi serwery z czystym pluginem surv+factions. Szukam takiego i nie mogę znaleźć,

Daj mi IP przynajmniej do trzech takich, bez SG, Parkourów, McMMO, czy Heroes.

Nie lubie tych PLUGINÓW, tak napisałem modów, ty kurwa taki dokładny jesteś, wiesz o co chodziło, ale musisz poprawić. LOLZ

Czekam na IP serwerów, skoro tyle ich jest..

Opublikowano

Nie masz racji Bartek, szukasz dymu?

Pokaż mi serwery z czystym pluginem surv+factions. Szukam takiego i nie mogę znaleźć,

Daj mi IP przynajmniej do trzech takich, bez SG, Parkourów, McMMO, czy Heroes.

Nie lubie tych PLUGINÓW, tak napisałem modów, ty kurwa taki dokładny jesteś, wiesz o co chodziło, ale musisz poprawić. LOLZ

Czekam na IP serwerów, skoro tyle ich jest..

Nie mam zamiaru się tutaj z tobą Przedrzeźniać. Tak jestem taki dokładny. Nie wiem do kogo mówisz bo ja nie widzę tutaj żadnego ''Bartka''.

Ja mówiłem o serwerach Heroes i mcmmo. Bo te Parkoury i SG nic nie wkładają do rozgrywki. Powiedz mi co ma Parkour Do Gildi czy ich Rozbudowy? A Hereoes czy mcmmo? ma. Gdyż urozmaica on walkę a tym samym obronę czy ataki na inne gildie ale też wiele rzeczy utrudnia co bardzo lubię :).a Ip ci nie podam z 2 powodów

1.Sam se szukaj co ja ci? Wyszukiwarka?

2.Jest zakaz reklamowania innych Serwerów w reklamach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...