Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POWIEKSZONY EXP][WOJNY GILDII][NON-PREMIUM]AgressiveCraft

Astro2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto to mówi że mamy złe pluginy i wgl,i myślisz ze wszystko mozesz.Czy mogę próbnego moderatora zawsze coś możesz rozwalić.A pluginy są dobre a ja nie mam 11 lat tylko ty myślisz ze wszystko możesz.

Opublikowano

Astro nie żebrzesz? Wcale?... Jak chyba co 2 minuty 5 razy pod rzad piszesz "KTO CHCE KUPIĆ VIpa!? TANIOO OPŁACA SIEEEE!"

@up ogarnij spam.

Opublikowano

Serwer totalny nie ogar!

Wszyscy mają enchant 127lvl i się tym jarają!

Za świnie masz ponad 30lvl o_O

Na serwerze są wielkie lagi a admin nie umie ich ogarnąć.

@Up zgadzam się. Admin cały czas to piszę mając nadzieje że ktoś napisze ja...

Nie wbijać.

Opublikowano

Po tych wszystkich komentarzach (graczy jak i Administracji tego servera) stwierdzam że server to DNO...Admin nieogarnięty jakiś,nie umie się pogodzić z błędami jakie popełnia tylko je argumentuje jeszcze większymi...DNO...

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Witam.

Niewiem po chu*a te klótnie na górze ale moim zdaniem serwer jest zajewykurwisty, poprostu świetny. Bardzo podoba mi sie mapa jaka jest oraz administracja. Jeśli masz problem to oni ci pomogą a nie jak na innych serwerach mają cie w dupie. Bardzo fajne pluginy są wgrane i troszke przesada z tym expem ale to jak co woli. Dla mnie powinien byc x500. Administracja tez bardzo czujna. Niektórzy up prują się ,że jeden admin nie umie dawać komend tak jest TurboSzafran ale on ogarnia większość komend niektórych nie. Ja daje wielkiego + a wedlug mnie ExperteX zmien opis bo wogóle sie nie nadajesz na krytyka serwerów minecraft.

Ja napisalem co sądze o tym serwerze i dziękuje dobranoc.

WladcaCraftu

Jeszcze wielu rzeczy pan o mnie nie wie...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

NIE POLECAM

Dlaczego?

Siedziałem z kolegą na serwie 3 h, zapowiadało się fajnie, a teraz huj...

Poszliśmy się lać, kumpel miał eq top1 serw, mieczyk też, bił kolesia, zjechał mu zbroje, tamten nic, bil tym mieczem, i mimo ze bez zbroi poleciał by na 1 hit, to stal nawet po 15 hitach, mój kolega zawołał admina, ten nic...

Kolega stracił eq i all..

Piszemy do admina, żeby zajął się cheaterami, a nie kur** sprzedaje te jebane Vipy, bo wiad cco 2min, kto chce kupić vipa...

Powiedział że nie mamy dowodów, wołał go mój kolega przecież...

Kur**, nie dość że tego mało, zaczął nas wyzywać od dzieci, a zapewne sam ma z 13lat...

PZDR!! Nie polecam serwera w 100%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...