Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POWIEKSZONY EXP][WOJNY GILDII][NON-PREMIUM]AgressiveCraft

Astro2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Walczyłeś z nim i mówili ze masz kill aure,potem na ciebie poszli i widziałem jaką miałeś kill aure a poza tym cie zabili i cie zbanowalem,więc nie kłam

Opublikowano

Nie Polecam Tego SErwera

Admin MrCracku pomaga graczowi tzn. Zrobilem pulapke na jakiegos typka a admin wypusił moja "ofiare"

Admin sprzedaje diaxowa zbroje prot 4 za 5 zl.

Dostałem bana gdy napisałem: "MrCracku jest to survival nie pomagaj graczą"

Opublikowano

Nie polecam servera !!! Gram sobie spokojnie już parę godzin mam diax eq przychodzi admin i mnie zabija, następnie mi daje bana za x raya bez żadnych dowodów, tym bardziej że ja byłem na spawnie -.-... To jakiś idiota i każdego banuje. NIE RADZE ZACZYNAĆ TAM GRY !

Opublikowano

Najgorszy serewer na jakim grałem w swoim życiu :! admini daje im max 13 lat nie ogarniajaca adminictracja admin zabil mnie i kolege bo mielismy diaxowe eq poczym dal bana za x ray :)

Dziekuje dobranoc .

Opublikowano

Sewer nie ogar!

Administracja -111111/3

Spawn 0/3

Atmosfera 0/3

Administracja nie ogarnia. Jednemu da eq enchant all 127 lvl ktos go zabił i rozdał każdemu miecze.

Teraz każdy nimi koxi nie ma gry. Admin oszukuje sprzedajac vipy i na serwerze panuje wielki nie ogar!

Pisze do admina zeby ogarnal to a on ma w dupie

Napisał nie i wyszedl. Jeszcze popełnia takie byki, że napewno nie ma więcej niż 14 lat...

Nie polecam, nie warto wbijać!

Opublikowano

Zapomniałem dodać, że admini to nie ogary. Admin playboy wyszedł na pvp, zabiłem go i miałem stack diaxowych mieczy enchant 127lv . . . I mi dali bana za w ray -.- nie polecam

Opublikowano

Ogarne admina playboyszubek,a niektórzy się kopali na x-rayu,ja ich obserwowałem na vanishu,a mogę sprzedawać co chcę.Morn podaj nick to unbanuje.Unbanuje wszystkich zbanowanych przez playboyszubek,a ExperteX ty się nie odzywaj ponieważ już wkurwiałeś mnie,dawałeś se itemy itp..Buziolek sry,ale czy to zaclaimowales go tam i uwięziłeś a on nie miał jak się bronić ale jak nie chcecie to nie grajcie,nie przejmuje się takimi opiniami.

Opublikowano

Co mi da unban skoro moderator ( nie pamiętam nicku ) mnie zabił jak miałem diax eq prot 4 i miecz ostrość 5 no i reszta eq :/

Opublikowano

Odbanuje i ci oddam te itemki,i czy miałeś vipa?

Przepraszam ale po prostu to był hacker który wbił na jego konto i to robił,zgłaszać się do mnie po zwrót itemów.Hackera już zbanowałem

Opublikowano

Astro2000 ty zobacz co ty piszesz. To dzięki mnie jest tyle ludzi a serwer to totalny nie ogar!...

Tak przemyslales permissions ze Mod mogl kit vip a potem mowisz ze itemki sobie brał? Prosze cie...

Opublikowano

Jakbyś był porządnym moderatorem to byś wiedział ze tego nie można a moderator jest budowany pod vipa.Dzięki tobie, dzięki twojemu pseudo konkursowi.NAPISZ KOMENTARZ A MOŻESZ WYGRAĆ VIPA!A za koment diaxy...

Opublikowano

Tak ogarniasz ze na innej postaci mam cale diaxowe eq Enchant all i stak mieczy enchant all (127lvl) Wiec ludzie.

Nie opłaca się tam wbijać bo zmarnujecie swój czas.

Opublikowano

Nie polecam, na początku wydawał się super serwer, potem jak sobie chodziłem (na terenie spawnu z anty pvp) jakiś czub mnie zaatakował. Pisze do admina że mnie zabił przed czerwoną linią, a on to ma gdzieś, że straciłem nieuczciwie itemki. Nie radzę wchodzić na taki serwer, co admin nie umie cuboida dać, a i jeszcze jak już miałem wyjść admin włączył jakiś plugin co wszędzie tnt spadło i każdy ded.

Admin ciągle żebra o tym, czy ktoś kupi vipa, oraz ,, niech zostawi pozytywny komentarz na mpc ''

Opublikowano

Ymm,miałeś ssy,to od razu do mnie na skype to wysyłaj który jest podany na spawnie,już dałem tam cuboida a poza tym nie zmyślaj z tym tnt.Nie mogę się zapytać czy ktoś kupi VIPa? Bo wiesz niektórzy nie wchodzą tam nawet i nie żebram o jakieś pozytywne komentarze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...