Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][Wl][No-Premium] ''TWÓJ ŚWIAT'' - Zapraszamy do naszego świata. Survival 100% (Serwer typu Kańciasta Dolina)

Raqszpaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Mam na imię Marek mam 15 lat pochodzę z Żywca.Mój nick to Maniok,aktualnie chodzę do gimnazjum (gimbus) i zagram sb z nudów w minecrafta.Jestem osobą ambitna,kreatywna,pełną pomysłów no i mam chęć współpracy z innymi graczami.Mam chęć pograć na takim serwerze gdyż ciągle poniewieram się po serwerach typu Survival+Frakcje i powoli mnie to nudzi chcę zagrać na serwerach gdzie tylko ja jestem odpowiedzialny za sb.

Nick w grze: Maniok

Pozdrawiam - Marek

Opublikowano

Siemaneczko!

Jestem Michał i mam 14 lat w minecraft'a gram około rok. I lubię grac w niego z różnymi osobami. Jeżdże na deskorolce i troszkę na bmx w lesie. Gram w wszystkie gry związane z piłką :). Jestem miłym i sympatycznym chłopakiem. Mój nick w grze to : Michcik531 . Bardzo lubię pomagac.

Pozdrawiam Michał.

Opublikowano

Cześć jestem Bartosz ''RapidBill'' Krawczyk. : D . Mam 15 a za 3 miesiące 16 lat. Jestem zapalonym graczem mmorpg, no i oczywiście minecrafta. Gram od wczesnych wersji Alpha, ale pasje odziedziczyłem po CTSG. Uwielbiam poznawać nowych ludzi i współpracować z nimi. Dlatego posiadam Skype,TS3 jak i Mumble, wszystko gotowe do użytku. Chciałbym zagrać na serwerze z miłymi i sprawiedliwymi ludźmi , pobudować tak jak na wersji single z pewnością że nic złego się nie stanie, a do tego chcę mieć fajnych sąsiadów, więc taki serwer, jeśli jest wart, będzie idealny.Chętnie współpracuję i gwarantuję wiele godzin miłej zabawy ze mną, czy to budując z graczami jakiś wspólny projekt, czy penetrując jaskinie w poszukiwaniu surowców, oczywiście to wszystko podczas fajnych rozmów na skype lub innym serwerze głosowym. Dzięki za poświęconą chwile na przeczytanie podanie, i mam nadzieje, do zobaczenia w grze.

Pozdrawiam. RapidBill

Opublikowano

imię:Mateusz

Szukam takich serwerów bo lubieę grać z innymi a nie zabijać kogo popadnie

W minecrafta gram od wersji 1.6 beta

lubię pomagać innym

i dobrze było by do was wbić dziękuje i narka.

PS.LUBIE PLACKI!

Opublikowano

Cześć jestem Bartosz ''RapidBill'' Krawczyk. : D . Mam 15 a za 3 miesiące 16 lat. Jestem zapalonym graczem mmorpg, no i oczywiście minecrafta. Gram od wczesnych wersji Alpha, ale pasje odziedziczyłem po CTSG. Uwielbiam poznawać nowych ludzi i współpracować z nimi. Dlatego posiadam Skype,TS3 jak i Mumble, wszystko gotowe do użytku. Chciałbym zagrać na serwerze z miłymi i sprawiedliwymi ludźmi , pobudować tak jak na wersji single z pewnością że nic złego się nie stanie, a do tego chcę mieć fajnych sąsiadów, więc taki serwer, jeśli jest wart, będzie idealny.Chętnie współpracuję i gwarantuję wiele godzin miłej zabawy ze mną, czy to budując z graczami jakiś wspólny projekt, czy penetrując jaskinie w poszukiwaniu surowców, oczywiście to wszystko podczas fajnych rozmów na skype lub innym serwerze głosowym. Dzięki za poświęconą chwile na przeczytanie podanie, i mam nadzieje, do zobaczenia w grze.

Pozdrawiam. RapidBill

Nick: RapidBill dodany, wbijaj :)

Opublikowano

Cześć mam na imię Krzysiu

Nick w MC : Krzychucs

mam 11 lat (ale jestem ogarem) lubię piłkę nożna , siatę no i gierki na PC'ta i konsole.Biegam na orientacje i chciałbym wbić nan taki serwer bo zwykłe są dla mnie już nudne ,a w MC gram od wersji BETA 1.5 Mam nadzieje że dostane dodany ;P

A zaryzykuję i Cię dodam - wbijaj :)

Opublikowano

Witajcie! Mam na imię Mateusz, chodzę do 2 klasy technikum, jestem na profilu informatyka. Lubię dobre imprezy, nie koniecznie dużo pić, ale żeby tyłeczki po dotykać chociaż. Uwielbiam koszykówkę, kiedyś chciałem dołączyć do drużyny jakiejś, no ale coś nie pykło i teraz ćwiczę tylko na siłowni. Zajmuje się programowaniem, głównie teraz Java, albowiem projektuje swój serwer do minecrafta i wymaga to także owej umiejętności, ponieważ autorskie pluginy, mody i launcher same się nie napiszą. W minecrafta gram około rok już, może troszkę ponad (nie liczę tego. Wiem, że zacząłem jak mc przechodził z alphy na bete).

Potrafię budować ładne i schludne budowle w MC, jak znajdę czasami sporo czasu, to buduje jakiegoś "kolosa".

To taki wstęp ode mnie

:)

Nick w grze: Matesh

Premium: Tak.

TS3 / Skype / Mumble / Ventrilo: Posiadam.

Zainteresowania: Programowanie, treningi na siłowni, tworzenie serwerów do gier i oczywiście granie!

Dlaczego chce zagrać akurat tutaj?: Ponieważ zbliżają się święta co za tym idzie wszyscy będą mieć dużo wolnego czasu i po prostu swój wolny czas mam zamiar spędzić w cieplutkim domku, z różnymi grami, nie widzi mi się bieganie po plenerze, a tutaj bardzo przyciąga mnie ta whitelista, bo dzięki niej będę wiedział z kim gram i mam nadzieje, że spędzimy wszyscy razem miło święta na tym serwerze.

To by było na tyle ode mnie!

Pozdrawiam wszystkich graczy tego serwera.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Cześć. Mam na imię Paweł, zazwyczaj gdy przesiaduję przed komputerem, gram w minecraft, juz chyba od wersji 1.1. Szukam spokojnego serwera z ogarniętymi ludźmi oczywiście to samo oferuję wzamian. Jestem bezkonfliktowy i nie agresywny ;f poprostu chcę się dobrze bawić i poznać parę ludzi.

Nick: arsen4

Mam ts i skype.

Proszę pozytywne rozpatrzenie ;3

Opublikowano

Cześć. Mam na imię Paweł, zazwyczaj gdy przesiaduję przed komputerem, gram w minecraft, juz chyba od wersji 1.1. Szukam spokojnego serwera z ogarniętymi ludźmi oczywiście to samo oferuję wzamian. Jestem bezkonfliktowy i nie agresywny ;f poprostu chcę się dobrze bawić i poznać parę ludzi.

Nick: arsen4

Mam ts i skype.

Proszę pozytywne rozpatrzenie ;3

Witajcie! Mam na imię Mateusz, chodzę do 2 klasy technikum, jestem na profilu informatyka. Lubię dobre imprezy, nie koniecznie dużo pić, ale żeby tyłeczki po dotykać chociaż. Uwielbiam koszykówkę, kiedyś chciałem dołączyć do drużyny jakiejś, no ale coś nie pykło i teraz ćwiczę tylko na siłowni. Zajmuje się programowaniem, głównie teraz Java, albowiem projektuje swój serwer do minecrafta i wymaga to także owej umiejętności, ponieważ autorskie pluginy, mody i launcher same się nie napiszą. W minecrafta gram około rok już, może troszkę ponad (nie liczę tego. Wiem, że zacząłem jak mc przechodził z alphy na bete).

Potrafię budować ładne i schludne budowle w MC, jak znajdę czasami sporo czasu, to buduje jakiegoś "kolosa".

To taki wstęp ode mnie

Nick w grze: Matesh

Premium: Tak.

TS3 / Skype / Mumble / Ventrilo: Posiadam.

Zainteresowania: Programowanie, treningi na siłowni, tworzenie serwerów do gier i oczywiście granie!

Dlaczego chce zagrać akurat tutaj?: Ponieważ zbliżają się święta co za tym idzie wszyscy będą mieć dużo wolnego czasu i po prostu swój wolny czas mam zamiar spędzić w cieplutkim domku, z różnymi grami, nie widzi mi się bieganie po plenerze, a tutaj bardzo przyciąga mnie ta whitelista, bo dzięki niej będę wiedział z kim gram i mam nadzieje, że spędzimy wszyscy razem miło święta na tym serwerze.

To by było na tyle ode mnie!

Pozdrawiam wszystkich graczy tego serwera.

WITAMY ! ZAPRASZAM

Opublikowano

Jeśli można się zapytać, to co się stało z serwerem?

Nowa WL i 0 informacji...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Witajcie, craftserve nawaliło i aktualizując mój serwer usunęli mi mapkę, myślę że nikt od nowa nie chciał by grać.

Dzisiaj serwer wstaje z martwych w nadal wersji 1.2.5 (ponieważ ma odpowiednie pluginy a pod 1.2.6 pluginy mi się sypią )

Serwer startuje o 17.00 DZISIAJ !

PISAĆ PODANIA DO WL !

Nowicjusz
Opublikowano

Siemka mam na imię Damian i mam 14 lat.Lubie piłke nożną i reczną .Moje ulubione danie to spaghetti.Moje dwie ulubione gry to Minnecraft i Diablo III .Czesto grałem na tego typu serweerach ale wszystkie padły po chwili więc mam nadzieje , że ten będzie inny , lepszy. Lubie rysowac i robic projekty w paincie. Mam konto na YT i lubie współ pracować

Mam nadzieje , że zostane przyjęty.

Pozdrawiam

PS mój nick to Thadel

Opublikowano

Siemka mam na imię Damian i mam 14 lat.Lubie piłke nożną i reczną .Moje ulubione danie to spaghetti.Moje dwie ulubione gry to Minnecraft i Diablo III .Czesto grałem na tego typu serweerach ale wszystkie padły po chwili więc mam nadzieje , że ten będzie inny , lepszy. Lubie rysowac i robic projekty w paincie. Mam konto na YT i lubie współ pracować

Pozdrawiam

PS mój nick to Thadel

ZAPRASZAM - DODANY

Opublikowano

Pozdrawiam

PS mój nick to Thadel

DODANY ! ZAPRASZAM

Opublikowano

Siemka na imie mi Sebastian lat mam 14 . Interesuję się Grafiką/Informatyką/Sportem. Pogrywam w Minecrfta od 2 lat ale nie jest to 1 gra w która pogrywam. Grałem na kilku serwerach typu Kwadratowej Maskary bardzo dobrze sie na nich bawiłem

Myślę że i na tym serwerze będę sie dobrze bawił jeśli oczywiście się dostane

Posiadam Skype/Ts3/Mikro

Nick: MinecraftFresh

Opublikowano

Siemka na imie mi Sebastian lat mam 14 . Interesuję się Grafiką/Informatyką/Sportem. Pogrywam w Minecrfta od 2 lat ale nie jest to 1 gra w która pogrywam. Grałem na kilku serwerach typu Kwadratowej Maskary bardzo dobrze sie na nich bawiłem

Myślę że i na tym serwerze będę sie dobrze bawił jeśli oczywiście się dostane

Posiadam Skype/Ts3/Mikro

Nick: MinecraftFresh

DODANY !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...