Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][Wl][No-Premium] ''TWÓJ ŚWIAT'' - Zapraszamy do naszego świata. Survival 100% (Serwer typu Kańciasta Dolina)

Raqszpaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok... To siemanko Mam na Imie Dawid

Chciałbym Wejść na Taki serwer ,aby Pograć i ponagrywać na Yt

Lubie Placki

I Minecrafta

No to chyba Tyle

Czesc :)

Opublikowano

Mam na imię Kacper i mam 13 lat (ale ogarnięty :D).Lubię piłkę nożną i przede wszystkim dobrą zabawę.Minecrafta gram od 1.0.0.Nigdy nie miałem serwera ale na jednym miałem admina

Moj nick w grze:Thecperkerus992

Opublikowano

Ok... To siemanko Mam na Imie Dawid

Chciałbym Wejść na Taki serwer aby Pograć i ponagrywać na Yt

Lubie Placki

I Minecrafta

No to chyba Tyle

Czesc :)

Przykro mi, widocznie nie umiesz czytać publikacji. Nie akceptuje podania.

Mam na imię Kacper i mam 13 lat (ale ogarnięty :D).Lubię piłkę nożną i przede wszystkim dobrą zabawę.Minecrafta gram od 1.0.0.Nigdy nie miałem serwera ale na jednym miałem admina

Moj nick w grze:Thecperkerus992

Przykro mi, widocznie nie umiesz czytać publikacji. Nie akceptuje podania.

Opublikowano

Witajcie Mam Na Imie David,

Moj Nick: Wormseeker

Ogarniam Minecrafta , Chyba (gram od wersji 1.4)

W wolnym czasie Gram w Piłke i Miecraft

Mam sporo czasu nie tylko na komputer oczywiscie.

Mam Konto na Youtube Wiec możliwe Bedzie nagrywanie filmów z serwera

No nwm co można jeszcze powiedziec.... Zawsze Chętnie Posiedzę na serwerze

Dzieki mam nadziej ze sie spodoba

Opublikowano

Witajcie Mam Na Imie David,

Moj Nick: Wormseeker

Ogarniam Minecrafta , Chyba (gram od wersji 1.4)

W wolnym czasie Gram w Piłke i Miecraft

Mam sporo czasu nie tylko na komputer oczywiscie.

Mam Konto na Youtube Wiec możliwe Bedzie nagrywanie filmów z serwera

No nwm co można jeszcze powiedziec.... Zawsze Chętnie Posiedzę na serwerze

Dzieki mam nadziej ze sie spodoba

GRACZ DODANY GRATULUJĘ I ZAPRASZAM

Opublikowano

Siemanko mam na imię Mateusz mam 16 lat w minecrafta gram od 1.7.3. Lubię piłkę nożną, siatkówkę i wiele innych sportów.Aktualnie uczę się, prowadzę kanał na YouTube, gram na wielu serwerach różnego typu, również gram w counter strike 1.6. Lubię grać na serwerach typu survival, freebuild. Chętnie zagram na serverze takim jak ten. Cóż to by było na tyle, mam nadzieję że znajdę się na WL.

Mój nick: GamerMateusz

35353.png

35823.png

22738.png

30285.gif

Opublikowano

Cześć, mam na imię Łukasz, w minecraft gram pół roku, pod nickiem Luriix. W tym czasie naczyłem się grać w minecraft, crafting itp.Wolny czas spędzam z kolegami, lecz często bywam w grze. Dzięki Luriix. Więcej do powiedzenia nie mam, prosze o rozpatrzenie podania.

Opublikowano

Mam na imię Miłosz, w Minecraft nazywam się miluus331, mam 14 lat. W Minecrafta gram już długi czas i spędzam z nim prawię każdą chwilę na komputerze. Lubię grę w siatkówkę i piłkę ręczną. Dodatkowo interesuje się tworzeniem stron www. Miałem już trzy serwery, więc bardzo dobrze znam się na pluginach. Na kilku serwerach miałem Admina, raz Moderatora.

Dlaczego powinienem dostać się na serwer?

Ponieważ jestem ogarnięty, nie będę używał żadnych wspomagaczy psujących grę. Nie będę obrażał graczy i dostosuję się do regulaminu serwera.

Dziękuję i Pozdrawiam :)

Opublikowano

Siemanko mam na imię Mateusz mam 16 lat w minecrafta gram od 1.7.3. Lubię piłkę nożną, siatkówkę i wiele innych sportów.Aktualnie uczę się, prowadzę kanał na YouTube, gram na wielu serwerach różnego typu, również gram w counter strike 1.6. Lubię grać na serwerach typu survival, freebuild. Chętnie zagram na serverze takim jak ten. Cóż to by było na tyle, mam nadzieję że znajdę się na WL.

Mój nick: GamerMateusz

Mam na imię Miłosz, w Minecraft nazywam się miluus331, mam 14 lat. W Minecrafta gram już długi czas i spędzam z nim prawię każdą chwilę na komputerze. Lubię grę w siatkówkę i piłkę ręczną. Dodatkowo interesuje się tworzeniem stron www. Miałem już trzy serwery, więc bardzo dobrze znam się na pluginach. Na kilku serwerach miałem Admina, raz Moderatora.

Dlaczego powinienem dostać się na serwer?

Ponieważ jestem ogarnięty, nie będę używał żadnych wspomagaczy psujących grę. Nie będę obrażał graczy i dostosuję się do regulaminu serwera.

Dziękuję i Pozdrawiam :)

GRACZE DODANI GRATULUJĘ I ZAPRASZAM

Opublikowano

Siema mam na imię Grzesiek jak po nicku można poznać.

W Minecraft mam nicka : Grzesior667.

Mam 12 lat jestem ogarnięty jak na ten wiek.

Poza MC lubię grać w piłkę nożna i inne sporty tego typu muzykę lubię rap.

Dlaczego powinienem dostać się na serwer ?

Jestem ogarnięty nie używam żadnych cheatów mogę pomagać innym graczom.Nie mam zamiaru chamsko się zachowywać.Do regulaminu się dostosuje.

Dzięki i Pozdrawiam :]

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Hey!

Mam na imię Kamil i owszem może i mam tylko te 14 wiosen na karku ale myślę że są one ogarnięte ;)

Na serwerze chciałbym generalnie zagrać z nadzieją o dobrej zabawie i minimalnej liczbie bachorów że tak się wyrażę aby spowrotem wciągnąć się w MineCraft'a.

Owa gra zaczyna mnie powoli nudzić po przeszło 1.5 roku gry (od 1.2) lecz mam zamiar niedługo kupić oryginał i może rozkręcić jakąś serie :)

Mam nadzieje że rozpatrzysz to pozytywnie i czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam, MadMike

P.S

Nie wiem czy ci się przyda ta informacja ale byłem modem na starym serwie MPC :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Cześć jestem Rafał :) Mój Nick w grze to Cersu. W Styczniu będę miał 15 lat. W Minecrafta gram od alphy 1.2.3 :) Więc troche gram. Moje zainteresowania to sport m.in piłka nożna jak i siatkówka. Mam swój serwer hamachi z bukkitem 1.4.5 :). Chcę zagrać na tym serwie ponieważ chciałbym zabić czas ten w którym się nudzę i myślę że będzie nam się fajnie grało :) Do zobaczenia :)

Opublikowano

Hey!

Mam na imię Kamil i owszem może i mam tylko te 14 wiosen na karku ale myślę że są one ogarnięte ;)

Na serwerze chciałbym generalnie zagrać z nadzieją o dobrej zabawie i minimalnej liczbie bachorów że tak się wyrażę aby spowrotem wciągnąć się w MineCraft'a.

Owa gra zaczyna mnie powoli nudzić po przeszło 1.5 roku gry (od 1.2) lecz mam zamiar niedługo kupić oryginał i może rozkręcić jakąś serie :)

Mam nadzieje że rozpatrzysz to pozytywnie i czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam, MadMike

P.S

Nie wiem czy ci się przyda ta informacja ale byłem modem na starym serwie MPC :)

GRACZ DODANY GRATULUJĘ I ZAPRASZAM

Opublikowano

Nazywam się Piotrek, mam 14 lat. Pochodzę z Kalet (Śląsk). Umiem się dobrze bawić, oraz nie przeszkadzam innym.

Nie cheatuje, gdyż to psuje zabawę, ponadto myślę, że mam poczucie humoru, oraz staram się zachowywać kulturalnie i nie robić błędów ortograficznych.

w Minecrafta gram od wersji 1.3 Beta, więc grając tyle, nie zbuduje jakiegoś klocka z drewna jako "domek". Posiadam Skype oraz TS3. .Mam nadzieję że mnie przyjmiesz. Nick w MC: 667663

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

Cześć mam na imię Krzysiu

Nick w MC : Krzychucs

mam 11 lat (ale jestem ogarem) lubię piłkę nożna , siatę no i gierki na PC'ta i konsole.Biegam na orientacje i chciałbym wbić nan taki serwer bo zwykłe są dla mnie już nudne ,a w MC gram od wersji BETA 1.5 Mam nadzieje że dostane dodany ;P

Opublikowano

Mój nick w grze to : Rout

Mam 15 lat za niedługo 16 lat :>

Mam na imię Tomek.

Zacznę od tego że gram w "Minecraft" około 1,5 roku lubię budować.

Nie lubię wszczynać awantur jeżeli ktoś chcę się pokłócić już to co najwyżej mogę z taką osobą pogadać na TS/Skype.

Mam zamiar wnieść coś od siebie na ten serwer i wybudować coś naprawdę epickiego.

Oczywiście chcę pomagać innym "Graczom" na tym serwerze.

Chciał bym również nagrywać coś z serwera na portal "YouTube".

Lubię jeździć wyczynowo na rowerach.

I to raczej wszystko co chciałem powiedzieć mam nadzieję że zostanę dodany.

Wesołych Świąt.

Opublikowano

Nazywam się Mateusz,mam 14 lat,czyli chodzę do klasy II Gimnazjum ;)

Gram w Minecrafta od jego wersji 1.4 Beta,jestem więc doświadczonym,kreatywnym i pomocnym graczem :)

Posiadam bardzo dużą zasobność językową,nie popełniam związku z tym błędów ortograficznych :)

Nick w grze to : Mateush

Bardzo lubię grać w piłkę ręczną,nożną oraz pływać ( idzie mi to dobrze ! :D )

Jestem pomocnym i uczciwym graczem,zawsze pomagam gdy ktoś tego potrzebuje.

Dlatego więc chciałbym zagrać na Waszym serwerze.

Dziekuje i pozdrawiam! :)

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

Witam : )

Mam na imie Damian , mam 16 lat gram w minecraft'a od wersji indev , Lubie grać w minecrafta , jest to dla mnie przyjemność . Jestem życzliwy , przyjazny oraz chętnie pomogę : ) . Interesuje się komputerami oraz nagrywaniem . Moim nickiem w grze jest "Heken555" Oczywiście posiadam premium . Jeżeli moje podanie zostanie przyjęte , będę spedział mój wolny czas na tym własnie serwerze . Życze wszystkim czytającym wesołych świat ; ) Pozdrawiam

Opublikowano

Mój nick w grze to : Rout

Mam 15 lat za niedługo 16 lat :>

Mam na imię Tomek.

Zacznę od tego że gram w "Minecraft" około 1,5 roku lubię budować.

Nie lubię wszczynać awantur jeżeli ktoś chcę się pokłócić już to co najwyżej mogę z taką osobą pogadać na TS/Skype.

Mam zamiar wnieść coś od siebie na ten serwer i wybudować coś naprawdę epickiego.

Oczywiście chcę pomagać innym "Graczom" na tym serwerze.

Chciał bym również nagrywać coś z serwera na portal "YouTube".

Lubię jeździć wyczynowo na rowerach.

I to raczej wszystko co chciałem powiedzieć mam nadzieję że zostanę dodany.

Wesołych Świąt.

Nazywam się Mateusz,mam 14 lat,czyli chodzę do klasy II Gimnazjum ;)

Gram w Minecrafta od jego wersji 1.4 Beta,jestem więc doświadczonym,kreatywnym i pomocnym graczem :)

Posiadam bardzo dużą zasobność językową,nie popełniam związku z tym błędów ortograficznych :)

Nick w grze to : Mateush

Bardzo lubię grać w piłkę ręczną,nożną oraz pływać ( idzie mi to dobrze ! :D )

Jestem pomocnym i uczciwym graczem,zawsze pomagam gdy ktoś tego potrzebuje.

Dlatego więc chciałbym zagrać na Waszym serwerze.

Dziekuje i pozdrawiam! :)

Witam : )

Mam na imie Damian , mam 16 lat gram w minecraft'a od wersji indev , Lubie grać w minecrafta , jest to dla mnie przyjemność . Jestem życzliwy , przyjazny oraz chętnie pomogę : ) . Interesuje się komputerami oraz nagrywaniem . Moim nickiem w grze jest "Heken555" Oczywiście posiadam premium . Jeżeli moje podanie zostanie przyjęte , będę spedział mój wolny czas na tym własnie serwerze . Życze wszystkim czytającym wesołych świat ; ) Pozdrawiam

WITAMY W EKIPIE SERWERA ZAPRASZAM

Opublikowano

Większy szał! ;o Tamto dodało się !; OOO

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

Siemanko mam na imie błażej mam 13 lat (jestem ogarnięty} lubie grać w minecrafta i lubie serwery typu kwadratowa masakra :)

Opublikowano

Na jakiej wersji jest serwer?

Siemanko mam na imie błażej mam 13 lat (jestem ogarnięty} lubie grać w minecrafta i lubie serwery typu kwadratowa masakra :)

Nie dodano do wl. Za krótki opis.

Wersja 1.2.5 (na razie nie ma wspieranej wersji bukkita na 1.2.6 ale oczywiście jak wyjdzie serwer zostanie zaktualizowanny )

W

Opublikowano

Imię: Jakub

Nick w grze: chlebzmaslem

W minecrafta gram od wersji 1.4.

W wolnym czasie lubie jezdzic na rowerze.

Jestem pomocnym graczem.

Bardzo chciałbym zagrać na tym serwerze.

Dziekuję i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...