Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kiedy bp się tym zajmie?

kaaramba12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety, ale my tutaj w BP nie pracujemy.

Ale sądzę, że problem jest już im znany i ich programiści pracują nad jego usunięciem.

Pozdrawiam.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Niestety, ale my tutaj w BP nie pracujemy.

Ale sądzę, że problem jest już im znany i ich programiści pracują nad jego usunięciem.

Pozdrawiam.

no to , to akurat wiem :) pytam tylko jak myślicie , ile to potrwa

p.s. jeśli ktoś z was w ten sposób stracił poważkę , to niech napiszę proszę w ile czasu bp zwróciło mu stratę ;)

Opublikowano

Jak to BP będzie to trwało jakieś 5 miesięcy co dla nich jakieś 2 dni żeby to zrobić

BP jest po to żeby zarabiać kasę i nic nie robić tylko wprowadzać więcej rzeczy żeby gracz wpakował więcej kasy.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

p.s. jeśli ktoś z was w ten sposób stracił poważkę , to niech napiszę proszę w ile czasu bp zwróciło mu stratę ;)

Myślisz, że komuś oddadzą? zapomnij, już widzę odpowiedzi typu trzeba było nie bocić.

card.png
Opublikowano

Ale poco bocić generała na alienach tak jak tamci? Tego nie rozumiem . Ja dobociłem na majora , i już później jak konto było mocne biłem tylko statki/grube wyloty z kolegami , bo bicie alienów sie nie opłaca po prostu.

Opublikowano

Ale poco bocić generała na alienach tak jak tamci? Tego nie rozumiem . Ja dobociłem na majora , i już później jak konto było mocne biłem tylko statki/grube wyloty z kolegami , bo bicie alienów sie nie opłaca po prostu.

no tak , ale tak to sobie puszczasz bota , na 5 dni powiedzmy , potem mhh i ty bez wydawania kasy masz już z 400 tys. uri na zabawę z kolegami :) jak dla mnie się opłaca

Opublikowano

no tak , ale tak to sobie puszczasz bota , na 5 dni powiedzmy , potem mhh i ty bez wydawania kasy masz już z 400 tys. uri na zabawę z kolegami :) jak dla mnie się opłaca

wydaje mi się, że ja i ?nonymous udzieliliśmy zadowalające odpowiedzi na temat, powinieneś poprosić o zamknięcie.

Pozdrawiam

card.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...