Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Citadel i banici... (Wyjaśnienie)

#PollyPocket#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie bug, dziwi mnie tylko, że nikt wcześniej na to nie wpadł.

1. musisz mieć masę kuponów naprawczych lub premkę

2. musisz mieć statek Citadel

3. musisz mieć cel (np. generała od Ciebie z firmy)

4. nie działa na x-1 i x-2

teraz praktyczna strona:

gdy cel bije alieny na bocie podlatujesz do niego Citadelą z max 5000HP i włączasz "Przyciągnij Atak", po każdym razie musisz się nie naprawiać do pełna max 5000HP.

Po kilku godzinach takiej zabawy cel może mieć np. 555000000 honoru na minus i staje się banitą.

Obronić się przed tym nie da jeśli bocisz alieny na mapie powyżej x-2

Działa i działać będzie.

card.png
Opublikowano

ehehehe dobree :D musze sa cytadelke wybocić :D

Na nowym acc i tak bede robił.

ps. Mix To ciota

Coming: Blokada postowania na 3 dni.

Opublikowano

O ku*wa chyba trzeba zmienić miejsce z 2-3 na 2-2. Lipa. Nie chciałbym się obudzić z ręką w nocniku dostając banitę.

silvertcsax.gif

Opublikowano

18.12.2012 - 21:39 Obdržel jsi -1638400 cti

18.12.2012 - 21:39 Obdržel jsi 132000 BZ

18.12.2012 - 21:39 Sestřelil jsi astronauta bumbac42 (EIC).

18.12.2012 - 21:26 Obdržel jsi -204800 cti

18.12.2012 - 21:26 Obdržel jsi 132000 BZ

18.12.2012 - 21:21 Obdržel jsi -102400 cti

18.12.2012 - 21:21 Obdržel jsi 132000 BZ

18.12.2012 - 21:21 Sestřelil jsi astronauta bumbac42 (EIC).

Prosto z serwera czechy 3, poszło sie jebać 3,5 mln poważki w ciągu 10 minut uważajcie na boty

Powrót do Darkorbit? Soon.

Opublikowano

Radziłbym usunąć ten temat, bo wiele osób będzie z tego kożystać, a nie chcemy, by nam ktoś tak zrobił. Radzę podawać takie info przez pw, by niepowołane osoby o tym nie wiedziały.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Miotnę tym jak szatan do tutorialów. Sposób ciekawy jeśli chodzi o wojenki :)

Po co się ubijać w nieskończoność, lepiej wyjść z klanu i nabić przeciwnikowi -mld poważki :)

Opublikowano

Na moim serwie zrobili tak kolesiowi który miał generała i był 8 w rankignu. Spadło mu do szeregowego pułka dzisiaj już ma szefa pułka. Przestaje bocić na 2-3 :).

silvertcsax.gif

Opublikowano

Radziłbym usunąć ten temat, bo wiele osób będzie z tego kożystać, a nie chcemy, by nam ktoś tak zrobił. Radzę podawać takie info przez pw, by niepowołane osoby o tym nie wiedziały.

i powstanie kolejny underground? gdzie wykopią Cie jak po krótkim czasie jak nie doniesiesz czegoś nowego? A założyciele żyją na czyichś wypocinach?!

Piszę to po to by ostrzec, że takie ryzyko istnieje, nie by zachęcać.

BTW pisze się - korzystać!

card.png
Opublikowano

no to topka teraz ma dosc przewalone ranking sie pozmienia jak nic;d no i ewentualnie bany za pushing dla zabojcow cytadel;d ciekawe jakby pod takiego ze 20 razy podleciec i nakablowac to by mu bana dali?:D

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

mi ten bug się nie podoba, gorzej będzie teraz bocić...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

bedzie tak jak z petem i kubikami najpierw pare dzieciakow sie rzuci na to podokuczac ludziom a potem spokoj bedzie bo sie nikomu nie bedzie chcialo bo ktos kto ma citadele watpie zeby sie tak bawic chcial max 2 tyg i po sprawie i jeszcze co wiecej pewnie tylko topka oberwie a normalni gracze raczej nie maja sie co bac

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

ale przyciąganie ataku niedziała na swoich czy ja tu czegoś nie rozumiem ???

@edit odpowie mi ktoś pls

x

Opublikowano

ale przyciąganie ataku niedziała na swoich czy ja tu czegoś nie rozumiem ???

@edit odpowie mi ktoś pls

Właśnie w tym rzecz, że działa i ktoś cię zabija i dostaje poważanie na -.

Opublikowano

Ale ta funkcja przyciągnij atak w cytadeli jest niedorozwinietą. Na ch*j mam przyciągać atak kolesia z mojej firmy? Oby szybko to zlikwidowali bo chce dalej zacząc bocić na 2-3. Na 2-2 są za małe zyski.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...