Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem Boku SMS

chojara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm czegoś tutaj nie rozumiem...

Zacznę od tego gdy miałem kiedyś w sieci GaduAir i jak używałem boku to było właśnie takie info,że numer tej sieci nie obsługiwany.....ale przecież tam jest taki button gdzie zaznaczamy i wybieramy sieć i w moim przypadku zaznaczałem Plus,bo w końcu to sieć virtualna mvno (na plusie) i sms mi przychodził i odpowiadałem wtedy sms o treści Pay jak sobie życzyli i jakiś problemów nie miałem.

Tak samo osobiście ostatnimi czasami miałem w sieci Redbull mobile i w tym przypadku klikałem tego buttona i z wyboru listy zaznaczyłem Play i jak w/w żadnych problemów,więc myśle,że z cyfrowym polsatem też nie powinno być problemu i w tym przypadku powinno się wybrać sieć z listy jako Plus.

Tylko pamiętaj,że najpierw czekaj na ich sms i nie wysyłaj to ty pierwszy sms-a póki ty od nich nie otrzymasz.

Opublikowano

Już wiem biore orange i pyka :D. ale i tak sobie nie doładuję, ponieważ cyfrowy polsat to taka ******* sieć która blokuje smsy premium w tym ten na funds

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...