Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem Boku SMS

chojara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdy chcę sobie załadować fundsy prze boku sms to pisze że numer z tej sieci nie jest obsługiwany (numer z cyfrowego polsatu). wie ktoś może co zrobić żeby jednak można było wysłać???

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

niee sieci nie bedę specjalnie zmieniał a moze jest jakis myk żeby naprzykład doładować sobie jakieś punkty na jakieś innej stronie a poźniej za te pkt kupić te fundsy??

Opublikowano

No może istnieje jakiś myk na to mi zależy aby doładować fundsy właśnie tą kartą cyfrowego polsatu

Opublikowano

a da się takie coś zrobić że ja doładuje smsem z cyfrowego polsatu konto w plusie???

Opublikowano

niee sieci nie bedę specjalnie zmieniał a moze jest jakis myk żeby naprzykład doładować sobie jakieś punkty na jakieś innej stronie a poźniej za te pkt kupić te fundsy??

Tu masz film: Poradnik jak zarobić w łatwy sposób play4free funds

LINK : http://www.youtube.com/watch?v=1ZBfZBLO62Q

Jak masz jakieś inne pytania to pisz ..

Opublikowano

Nie

a da się takie coś zrobić że ja doładuje smsem z cyfrowego polsatu konto w plusie???

Nie ma takiej opcji. Jeżeli chcesz za pomocą telefonu, musisz zmienić sieć.

Opublikowano

Nie chodzi mi o ankiety tylko oto że mam kartę abonamentową z cyfrowego polsatu i chcę sobie nią doładować funds ale tej sieci boku nie obsługuje i sobie wymyśliłem ale niewiem czy da rade takie coś zrobić że doładowałbym sobie przez sms wysłany z karty tego polsatu drugą kartę w plusie i kasę by mi doliczyło do abonamemtu cyfrowego polsatu

Opublikowano

Wystarczy że zmienisz operatora sieci ;s

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

ja też mam problem. Gdy chce doładować founds z t-mobile to musze czekac 5 godzin aż dojdzie sms. A potem nie moge wysłać tego PAY pod nr podany :D. cały czas jest w nadawane.

Opublikowano

No właśnie nie widzę żadnego rozwiązania, wszystkie tematy kończą się na pytaniu "czy masz środki na koncie" i odpowiedzi, że tak. Dalej dyskusja się ucina.

W supporcie BOKU można wybrać T-Mobile, więc teoretycznie sieć jest obsługiwana. Może napisz do nich ticketa:

http://www.boku.com/support/

Opublikowano

Ok udało się wysłać ale cyfrowy blokuje 80% smsów premium wiec i tak nic z tego. Do zamkniecia.

Opublikowano

A ja mam orange i ostatnio kupiłem fundsy bez problemu. A dzisiaj Podczas przetwarzania Twojego żądania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później Czego może dotyczyć ten błąd? robię wszystko dobrze to raczej jakiś problem po ich stronie nie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...