Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Zmiany cen postaci.

demonic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2Up nie napinaj jak dla mnie dodawanie newsów jest dobre ponieważ niektórzy nie używają strony głównej jeśli masz z tym problem to WYPIER****

A co do tematu to powinni zwracać każdemu a nie z dwóch tygodni i mogli by obniżac ceny postaci niegranych a nie tych które cieszą się dużą popularnoscia

Opublikowano

A co z postaciami ktore kupione byly na promocji? Np kupilem eza za 487 i vayne tez za 487. wiec raczej nie dostane zwrotu? ;c

Opublikowano

Nieeee, dlaczego ?!

Ta zmiana jak dla mnie jest popierdolona !

Nic to nie zmieni, poza tym jak już chcą obniżać ceny to niech obniżą ceny postaci, którymi się nie gra !

Shyvana, Sejuani itp. są postaci, którymi nikt nie gra, a są za 6k, niech je zniżą do 4,8k i będzie dobrze, a nie dobre postaci, które są warte tych 6,3k RP obniżają...

Niby w jaki sposób będzie "dobrze"?

Ok. Ludziom nie dogodzi. Obniżyli ceny tych postaci bo:

- Dużo osób je ma, więc Ci którzy jeszcze się nie zdecydowali mają właśnie szansę

-Postaci te są najstarszymi za 6300

Jeżeli ktoś nie kupił Sejuani za 6300, to dlaczego ma to zrobić za 4800? To że postać jest tańsza, automatycznie nie sprawia, że staje się lepsza i więcej osób daną postacią gra. Ludzie będą woleli kupić sobie np. seksownie wyglądającą na arcie Vi, niż Grubą Świnię na Dziku. Nie zgodzę się, że nikt nimi nie gra bo paru moich kumpli wymiata Shyvanną i (o zgrozo!) Sejuani, więc widuje je dość często.

Ta wiadomość to same plusy : mniej postaci za 6300 i ogólnie tańsze postaci. Obiecana REGULARNA obniżka cen. Dodatkowo mniej danej postaci w pierwszym tygodniu - co znaczy mniej takich postaci na rankedach. Mnie bardzo cieszy bo od jakiegoś czasu jestem zainteresowany zakupieniem Branda.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Natychmiastowe obniżenie cen

Siedmiu najstarszych bohaterów o koszcie 6 300 PZ (Ezreal, Vladimir, Renekton, Nocturne, Lee Sin, Brand i Vayne) będą kosztować od teraz 4 800 PZ / 880 RP. Jak ze wszystkimi stałymi obniżkami cen - wszelkie różnice w poniesionych kosztach zostaną automatycznie

zrefundowane każdemu, kto kupił jednego z tych bohaterów maksymalnie 2 tygodnie przez dzisiejszym dniem.

ctrl+c z

http://eune.leagueof...erĂłw

Ja gram już 1,5 roku i jak lee sina kupilem rok temu to dostane zwrot ? :D

Czy wy czytać nie umiecie ?

Najpierw zapoznajcie się z treścią, a później komentujcie.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Swietnie wiele championow more to buy ;), dobra zmina moze z tym 7,8k tez dobrze bo wypuszczaja championa juz go ktos kupuje nie wie jak skontrowac. Gj riot!

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie, zmiany na plus, tylko mam takie pyt. czy to już konieć z wyprzedażami ? bo coś ostatnio "ni widu ni słychu"

O tym samym myślałem, bo czekam na fajne przecenki ;d

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Gdzie mogę sprawdzić kiedy jaka postać została wydana przez RIOT?

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Jak dla mnie to na ten moment, nie opłaca się grać w LoL`a .

Wszystkie postacie, które robią fajny dmg za 6.300 (Lee,riven Przykładowo) za rok będą tanie ...

Kolejna pomoc dla Newbie, a Ci co już mają kupionych ich, to zlewka ;/

GJ RIOT

Opublikowano

Gdzie mogę sprawdzić kiedy jaka postać została wydana przez RIOT?

ogłoszenia, oficialne forum lola

top@ Ogólnie bardzo fajna opcja, ale już wyczuwam takie coś:

Rok później,

lvl: 1-10 i tu takie Dariusy po 450 latają.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Takie pytanie. na jakiej zasadzie dziala ta reszta? ile czasu temu musze miec kupiona dana postac zeby dostac "reszte"?

.

Opublikowano

Jak dla mnie to na ten moment, nie opłaca się grać w LoL`a .

Wszystkie postacie, które robią fajny dmg za 6.300 (Lee,riven Przykładowo) za rok będą tanie ...

Kolejna pomoc dla Newbie, a Ci co już mają kupionych ich, to zlewka ;/

GJ RIOT

Ci co mają kupione te postacie będą zbierali na nowe champy, więc przestań płakać.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

przynajmiej teraz new champion bedzie trudniejszy do zdobycia niz wczesniej bo wystarczy dziecko no life i sie podnieca nim po 1-2 dniach wiec teraz bedzie lepiej ale tego lee to mogli zniesc wczesniej ,3 tygodnie temu ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...