Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Zmiany cen postaci.

demonic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Już od jakiegoś czasu rozmawiamy z graczami, co sądzą o cenach - pytamy o to na forach, przeprowadzamy ankiety, spotykamy się z niektórymi z was osobiście i uważnie słuchamy waszych uwag.

W efekcie postanowiliśmy wprowadzić pewne zmiany do cen bohaterów, które w dużej mierze będą polegać na obniżeniu ich cen i ułatwieniu wam tworzenia wymarzonej kolekcji bohaterów. Ten plan będzie polegał na natychmiastowej i stałej redukcji cen PZ i RP starszych bohaterów, a także zwiększenia ilości czasu, jaki będziecie mieli do dyspozycji na zdobycia PZ, między wypuszczaniem kolejnych bohaterów.

Będziemy także nieznacznie zwiększać ceny w PZ nowych bohaterów w pierwszym tygodniu, aby wynagrodzić sobie ogólny spadek cen.

Oto plan, który natychmiast wprowadzimy w życie:

Schemat wypuszczania nowych bohaterów

Zapewne zauważyliście już, że tempo, z jakim wypuszczamy nowych bohaterów, nieco zwolniło. Wybiegając naprzód: planujemy ok. 14-17 nowych bohaterów na rok 2013, czyli jeden na jakieś 3-4 tygodnie. To da wam więcej czasu na zgromadzenie niezbędnych do kupna PZ, między wypuszczeniem kolejnych bohaterów, a także pozwoli naszej ekipie projektowej spędzić więcej czasu na rozwijaniu i dopracowywaniu każdego nowego bohatera.

Natychmiastowe obniżenie cen

Siedmiu najstarszych bohaterów o koszcie 6 300 PZ (Ezreal, Vladimir, Renekton, Nocturne, Lee Sin, Brand i Vayne) będą kosztować od teraz 4 800 PZ / 880 RP. Jak ze wszystkimi stałymi obniżkami cen - wszelkie różnice w poniesionych kosztach zostaną automatycznie zrefundowane każdemu, kto kupił jednego z tych bohaterów maksymalnie 2 tygodnie przez dzisiejszym dniem.

Zakres cenowy PZ i RP

Zaktualizowaliśmy koszt bohaterów w RP, tak, aby był on bardziej związany z ceną w PZ. Koszta w RP teraz odpowiadają kosztom w PZ w następujący sposób:

450 PZ 260 RP

1350 PZ 585 RP

3150 PZ 790 RP

4800 PZ 880 RP

6300 PZ 975 RP

7800 PZ (w pierwszym tygodniu) 975 RP

Schemat obniżki cen

Za każdym razem gdy pojawia się nowy bohater, cena najstarszego, kosztującego 6 300 PZ / 975 RP będzie obniżona do 4 800 PZ / 880 RP.

Tak samo przy każdym co trzecim wypuszczeniu bohatera, dodatkowy bohater kosztujący 4 800 PZ zostanie przeniesiony do niższego zakresu cenowego, w zależności od jego wieku i łatwości gry.

Cena PZ nowego bohatera w pierwszym tygodniu

Wszyscy nowi bohaterowie będą kosztować 7 800 PZ / 975 RP przez pierwszy tydzień, a potem ich cena spadnie do 6 300 PZ.

Cena nowego, dopiero wypuszczonego bohatera to... 7800 PZ / 975 RP

Po tygodniu jego cena zostanie obnizona do... 6300 PZ / 975 RP

Przy kazdym wypuszczeniu bohatera, najstarszy kosztujacy 6 300 bedzie sprzedawany za... 4800 PZ / 880 RP

Przy co trzecim wypuszczeniu nowego bohatera, dodatkowy bohater kosztujacy 4 800 lub mniej, zostanie przeniesiony do jednego z nizszych zakresów cenowych... 3150 PZ / 790 RP

ctrl+c z

http://eune.leagueof...erĂłw

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy otrzyma reszte niezależnie kiedy kupił postać?(np jak kupiłem 2 miechy temu nocturne'a i leego)

Reszt nie dostalem słyszałem że trzeba czekać

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

ALe mi się te zmiany podobają....

Następnny do 4800 zostanie zdegradowany yorick, szkoda ze juz go :D

I, do 3150 zostanie zdegrdowana.... Irelia

Nosz cos mnie wezmie zaraz....

Opublikowano

kolejne info wziete ze strony glownej tym razem 2 godziny opoznienia ze strony naszych laskawych uzytkownikow gdyby nie ten post nadal bym zyl w bledzie dzieki Ci!

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

no to co jak kupiłem lata temu to i tak mam pisać żeby mi oddali koszta?

Opublikowano

Na moje powinno być tak kto 30 dni temu kupił jakąś postać powinien dostać zwrot bo pomyślcie,

Postacie wychodzą wiadomo co nowe zawsze drogie z biegiem czasu się starzeją (chodzi mi o staż) i ceny spadają co jakiś czas.

Albo najlepiej by było jak by kosztowały z 15000 PZ wszystkie champy,

Opublikowano

Ja gram już 1,5 roku i jak lee sina kupilem rok temu to dostane zwrot ? :D

Natychmiastowe obniżenie cen

Siedmiu najstarszych bohaterów o koszcie 6 300 PZ (Ezreal, Vladimir, Renekton, Nocturne, Lee Sin, Brand i Vayne) będą kosztować od teraz 4 800 PZ / 880 RP. Jak ze wszystkimi stałymi obniżkami cen - wszelkie różnice w poniesionych kosztach zostaną automatycznie zrefundowane każdemu, kto kupił jednego z tych bohaterów maksymalnie 2 tygodnie przez dzisiejszym dniem.

Opublikowano

zwrócą mi za vayne ! :>

co do tematu, dla mnie moze byc, przynajmniej cos robia ^^. mam prawie wszystkie postacie co obnizają, ale nowym gracza sie przyda .

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Nieeee, dlaczego ?!

Ta zmiana jak dla mnie jest popierdolona !

Nic to nie zmieni, poza tym jak już chcą obniżać ceny to niech obniżą ceny postaci, którymi się nie gra !

Shyvana, Sejuani itp. są postaci, którymi nikt nie gra, a są za 6k, niech je zniżą do 4,8k i będzie dobrze, a nie dobre postaci, które są warte tych 6,3k RP obniżają...

Opublikowano

Ludzie narzekali, że za dużo champów za 6300 - no to voila! Teraz siedmiu mniej. No i to oczekiwanie na zmniejszenie ceny nowej postaci. Ech - przynajmniej zaraz po jej wyjściu nie będzie wysypu owej postaci na rankedach. Zawsze jakiś plus.

wikmk9.jpg

Opublikowano

weźcie wypierdalajcie kurwa mać z tymi newsami bo to kurwa się już nudne robi chyba każdy umie wejść na główną strone lola ale nieee kurwa mać musicie spamować zjebane pizdy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...