Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] kBot - VPS testowy

TheCCAY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :). Dziś (po tygodniu rozmyślania skąd kasę na VPS wziąć - genialny jestem xD) wpadłem na pomysł, żeby wziąć dla testów serwer VPS. Pomagałem sobie tym poradnikiem:

http://www.mpcforum....owy-server-vps/

lecz (jest przecież z 2011 :/) przy rejestracji nie widzę pola wyboru kraju, a poza tym nie mam "Free nodes". Moje pytanie brzmi: Wie ktoś jak teraz się zarejestrować, żeby otrzymać "Free nodes"? Zna ktoś może jakiś hosting oferujący testy VPS (dobrze by było, żeby na 2 tygodnie)? Pozdrawiam.

PS: Przepraszam, jeśli zły dział :).

Opublikowano

Nie ma żadnego vps'a co ma traila ..

Znaczy mogl bys znaleśc ale np by nie mieli internetu albo cos w tym stylu

A na cloude juz od dawna nie dziala ;(

Opublikowano

A czy przypadkiem ustawienie innego kraju niż polska nie pomaga? ( Proxy )

Opublikowano

A czy przypadkiem ustawienie innego kraju niż polska nie pomaga? ( Proxy )

A daj mi bramke..., ja biore zeby sie zarejstrowac wszystko wypłniłem .. klkiam rejstracje to strona nod found czy jakos tak bład 404

Opublikowano

Mogłbyś podać bramkę jakąś nieobciążoną? Pozdrawiam :).

To tak jak napisałem , niech da bramkę taką co dadzą nam traila i co działa ;)

Opublikowano

Niestety, ustawiłem na kalifornijskie proxy i przy próbie założenia konta (dokładniej wyboru serwera) wywala komunikat, że na chwilę obecną zawiesili to :/. Zna ktoś może jakiś hosting oferujący test VPS?

Opublikowano

Anonymous nie badz taki sprytny. Dla polski wylaczony calkowicie , dla stanów/angli wyłączony tymczasowo.

Opublikowano

Takie mam pytanie, czy podając nieprawidłowe dane na home.pl (nie chcę podawać adresu czy karty) to mogę mieć potem jakieś nieprzyjemności? :)

Opublikowano

Takie mam pytanie, czy podając nieprawidłowe dane na home.pl (nie chcę podawać adresu czy karty) to mogę mieć potem jakieś nieprzyjemności? :)

Home jest znane z nieprzyjemnosci. Testowy VPS sie ponoc automatycznie przedluza i pozniej przychodzi wezwanie do zaplaty. whatever , i tak duzo kruczkow w umowie , mowie co slyaszlem , bo sie narazac nie chce i home bezpostrednio sie nie bawilem.

Btw , podasz zly adres to i tak dojadą cie. Sa zbyt duza firma zeby sobie na takie cos pozwalac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...