Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugów/Ciekawostek Gry

iIvanowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa :

- Czy wiedziałeś/aś że gdy na serwerze jest wgrany plugin xAuth możesz włamać się na konto innej osoby? Wystarczy gdy zmienisz nick i wpiszesz przed nim /// np.

///Misiok

Aktualizuj to i sprawdzaj co działa..

Opublikowano

Nie działa :

- Czy wiedziałeś/aś że gdy na serwerze jest wgrany plugin xAuth możesz włamać się na konto innej osoby? Wystarczy gdy zmienisz nick i wpiszesz przed nim /// np.

///Misiok

Aktualizuj to i sprawdzaj co działa..

Działa po prostu można to łatwo zablokować.

Opublikowano

Hah!

Odległe lądy zostały celowo usunięte przez Mojang, jednak się podobały notch'owi i zastąpili je wielkim oceanem.

Po za tym, to logiczne! WYSTARCZY POMYŚLEĆ!

Odległe, lądy nie były celowe, jednak notch o nich wiedział...

Nie mógł "przypadkowo" ich usunąć gdyż by uszkodził klasę generowania świata (lub jakąś z tym związaną).

Odległe lądy nie mogły mieć własnej klasy gdyż to był zupełny błąd generowania świata prawdopodobnie związany z ograniczoną pamięcią javy.

Opublikowano

Musisz pisać większość słów od dużych liter? Denerwuje to jak cholera kogoś kto piszę po polsku ;/

Gdyby nie ten twój język, spis byłby całkiem przydatny. Tyle że jest tego mało i to raczej nazwałbym ciekawostkami dla [bardzo] nowych graczy..

Ty piszesz po polsku? Widać.

@Topic

Spis przydatny, jednak ubogi. Chodź nigdy nie jestem za plagiatem, mógłbyś coś przepisać z minecraftwiki

@cdminestudio - Moje konto na twitter. Zapraszam.

"Jedna wiara, jeden klub, Real Madrit, aż po grób"

"Nie żebram o like'y, to like'y żebrają do mnie"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...