Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Drigma.pl

BuenaCosta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up sadzac po tym co napisales sugeruje ze ty spowodujesz ze ten serwer nie wystartuje ? Czy jak ... Buena pisal ze tak bedzie i tak powinno byc bo jak nie to pewnie nowe konto na yt bezie musial zakladac.. ;d

Opublikowano

@up sadzac po tym co napisales sugeruje ze ty spowodujesz ze ten serwer nie wystartuje ? Czy jak ... Buena pisal ze tak bedzie i tak powinno byc bo jak nie to pewnie nowe konto na yt bezie musial zakladac.. ;d

Nie, poczytaj sobie początek np http://www.mpcforum.pl/topic/796113-zapowied-drigmapl/page__st__160#entry5850987 i sam wyciągnij wnioski.

Opublikowano

Poczatek czytalem ,czytalem w sumie cala prezentacje wraz z komentarzami ,ale powiedz mi dlaczego Buena mialby robic sobie problemy za jakies marne 200 zl skoro jakby zrobil serwer z normalnym technikiem to dzieki tym 7500 subskrypcja na yt mialby z 3k graczy na starcie okolo i zarobilby duzo duzo duzo wiecej ? Nie wierze w to i nie uwierze ze on jest tylko i wylacznie reklama tego serwera. Ale zobaczymy co na to powie Buena.

Opublikowano

Napisal w rozmowie gg ze wyjasni sie w niedziele ? To czekamy do niedzieli zobaczymy co ma do powiedzenia, kazdego nalezy wysluchac.

Opublikowano

Serwer myslalem, ze bedzie spoko. Ale widze tutaj te wszystkie dowody i powiem jedno, eq na REINOR jak najszybciej wymienie i spadam z tego serwera.

Zebym nie dostal warna:

Prezka 5/10 serwer dno. Nie polecam, nie zagram.

Opublikowano

Nie polecacie tylko ze wzgledu na jakies plotki .... Nie graliscie jeszcze na serwerze to nie wiecie co bedzie tak jak isalem wczesniej wszystko wyjdzie po starcie.

@Katharsis dlaczego tak bardzo ci zalezy zeby upokorzyc Buene ,zeby mu sie nie udalo ? Masz w tym jakis interes ?

W wiekszosci prezentacji serwerow z jaka kolwiek przyszloscia siejesz zamet i zamieszanie ...

Opublikowano

Nie polecacie tylko ze wzgledu na jakies plotki .... Nie graliscie jeszcze na serwerze to nie wiecie co bedzie tak jak isalem wczesniej wszystko wyjdzie po starcie.

@Katharsis dlaczego tak bardzo ci zalezy zeby upokorzyc Buene ,zeby mu sie nie udalo ? Masz w tym jakis interes ?

W wiekszosci prezentacji serwerow z jaka kolwiek przyszloscia siejesz zamet i zamieszanie ...

Dobra, skończ bo to denerwujące każdemu tłumaczyć od 0.

Poczekasz do niedzieli jak buena wrzuci film to zrozumiesz.

Opublikowano

Jaki ty jesteś pusty. Zawsze jest tekst, ze gadanie bez dowodów. Chcecie screeny - ukazują to czego nie chcecie widzieć czyli są podrobione. Wychodzi film - podrobiony np. java script itp. Gadanie samego bueny, żeby dodał film z odświeżaniem - zrobił to, nawet wylogował się, ALE I TAK PODROBIONE !

Dla was wszystko będzie podrobione. Poza tym czemu miałby wrzucać teraz rozmowę z gg z tym co napisał buena, że pojawi się film w niedziele, skoro buena mógłby temu i tak zaprzeczyć ?! A nie robi tego. Buena jest zwykłym kłamcą i oszustem, posunął się do czegoś takiego bo bał się o swój kanalik na yt, bo wie, że źle postąpił, ale nie przyznawał się do tego + oskarżał o podobne rzeczy ludzi, np. mnie o kłamstwa i bycie zakłamanym chujem, mimo, że dzięki Acrossowi, wyszło na moje, bo to ja domyśliłem się z kim on ten serwer robi, głównie na podstawie tego co pisał Across o erontronie i jego hardzie i co wyszło ? MIAŁEM RACJĘ.

xnzn.jpg
Opublikowano

Powiem wam tak mam wyjebane w to i owo, buene ogladałem, i oglądam, lecz na servie nie zagram? czemu bo to jebany szantarzysta , fałszywość pierdoli się wszędzie, banshee jedyna mądra osoba, i ma wyjebane w to co inni oniej mówia , bo lubie FRYTKI KURWO ? ; p , zara posypią się komenty, ze jestem gimbusem bo nadużywam przeklenstw , dlaczego ? bo kurwa tak !? , I twierdzac fakty jakie przedstawil ,,Kantharis'' w screenach itp ; p MÓWIE WAM

1. Buena złodziej, Oszust, Fałszywość ?!!!!!!

2. Nie ufać nikomu .

3. Mieć swoje zdanie - tyle odemnie bye :3

Bansshe - Bitchs !?

Opublikowano

Haha juz nawet strone drigmy wylaczyl.Co do bueny uwazam ze to jest swinia sprzedajna i chcialbym zeby stracil widzow

Ty chyba mózg wyłączyłeś.

Fajna prezka, powodzenia przy starcie ;p

Opublikowano

Buena w prawdzie się sprzedał lecz dajmy mu czas do startu przy tym wszystko się okaże a jak wiemy wielu z nas wyczekuje startu ;P

Czyj to serwer itd. Czekam ,lecz nie zagram.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...