Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Drigma.pl

BuenaCosta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nareszcie prawda wyszła na jaw, nie wiem czy Buena musiał by papież do Ciebie czy prezydent przylecieć i osobiście powiedzieć, że jesteś w głębokim bagnie, z którego za niedługo nie będzie wyjścia. Zawsze lubiłem oglądać Twoje filmy, ale po tym co teraz robisz okłamując wszystkich to jest nie do zniesienia, za marne 200zł ...

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nic ciekawego pety stare wszytko wyciągnięte z mpc nic oryginalnego nie zagram fake

nie gadaj, kowal FAJNY aczkolwiek i tak będzie palił itemy ^^

sygnatura.png

Opublikowano

Ciekaw jestem kiedy pa"S"jac zacznie pisac w temacie ze to nie jego server :DD

Beka w pizdu :DDD

Drigma = syf kila sANTRIEL i mogila !

Serwera nie polecam!

Opublikowano

Ciekaw jestem kiedy pa"S"jac zacznie pisac w temacie ze to nie jego server :DD

Beka w pizdu :DDD

Drigma = syf kila sANTRIEL i mogila !

Serwera nie polecam!

to nie pisz tutaj.

osobiście serwer polecam ^^ i na 101% będę grał !: )

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

Kurwa zróbcie porządnego Medium jak elite czy pandora, a nie kurwa te privy i privy ;o Ile można napierdalać ciagle to samo?! Chyba przez dwa miesiące wyszło z 5-6 porządnych privów a ani jednego medium! JA PIERDOLE! Rzygam już tymi hardami. Hejtujcie, elo.

ZjaranaPanda

Opublikowano

I co buena może teraz powiesz jeszcze że ten film jest podrobiony w javie czy coś ? jesteś śmieciem który robi w chuja 8k ludzi, pozdrawiam.

http://www.youtube.com/watch?v=pFq-UF9MIXQ

Kurwa.. Dowód za dowodem i sam nie wiem co o tym myśleć.. ;p Czy grać tutaj czy nie.. Zamieszanie duże się porobiło ;/

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Buena, proszę cię nie ośmieszaj się. Chcesz na tym zarobić, normalne, ponieważ nie znam choćby jednej osoby, która nie stawia serwera nie oczekując na żadne korzyści materialne, jednak oszukiwanie widzów i wciskanie im marnego kitu, że stawiasz serwer z osobą której imię nic nikomu nie powie uświadamiając im przy tym, że nie jest to dobrze wszystkim znany Santriel na prawdę nie ma najmniejszego sensu. Miałem do ciebie szacunek pomimo tego, że prywatnie w ogóle cię nie znałem. Jednak po tym jak zobaczyłem co próbujesz wmówić swoim naiwnym widzom go straciłem.

sygnaturac.png
Opublikowano

Napiszę ... nie mam pojęcia jak to zrobiłeś ale wiem, że podrobienie tego jest możliwe ... co do rozmowy gg dziwne, że Ci się usunęło to co naprawdę pisaliśmy a zostało jakieś nie wiem co, które ja oskarżam o podrobienie. Inni oczywiście uwierzą bo zrobiłeś to doskonale ale obyś wpadł kiedyś przy podrabianiu rzeczy i wtedy ludzie zobaczą właśnie jakim ty jesteś (...), że obracasz ludzi przeciwko komuś ... Gratuluje podróbek i zdobycia wiarygodności w ludziach ...

Jak to jak? To zapewne wpływ słońca na ziemie. W końcu mamy dziś "KONIEC ŚWIATA". Co do filmiku jeśli uważasz, że jest podrobiony to mam prawo twierdzić, że Twoje IQ jest równe numerowi Twojego buta. Nie dość że małe i nie przekracza tych 45 to będziesz się kłócił o każde 0.5 jak to jest w przypadku numeracji butów.

PS. Zapytaj kolegę Santriela, kto jako pierwszy poza Santrielem i Acrosem widział twój filmik promujący serwer. Następnie zastanów się czy nic mi nie mówił o swoich planach w stosunku do Ciebie.

A teraz udowodnię Ci jak małe IQ masz. Gdybyś wiedział, że screeny są podrobione, bo nie pisałeś takich rzeczy, to byłbyś pewny że są podrobione. Ty jednak piszesz: wiem, że podrobienie tego jest możliwe.

Jakie możliwe? Normalnie powinieneś odpisać "To nie ja i kropka". Pokazałeś, że sam nie jesteś pewny czy screeny są prawdziwe. Stawiasz na opcję że mogły być modyfikowane, normalnie byłbyś tego pewny.

Stawiam kolejną skrzynkę dobrej POLSKIEJ wódki, że screeny nie były modyfikowane.

Przykład by to zrozumieć:

Ktoś oskarża Cię bezpodstawnie o kradzież a Ty mu odpowiadasz "możliwe że to ktoś inny"?

Wiesz... wróć do kręcenia tych filmików bo pisanie zbytnio Ci nie wychodzi.

Opublikowano

Ja wierze Bueno , Dlaczego ? Santriel to Kur*a i piz*a - Tak to prawda , wszyscy o tym wiemy . Ale nie jest na tyle glupi by wtapiac w taki sposob podczas rozmowy z osoba ktora nagrywa filmy na YT i jest dosc znana ze strony Internautow / Graczy Mt2 . Naprawde mysilicie ze jakby robili razem Serwer pisal by do niej takie rzeczy o reklame - O REKLAME - Wiedzac jedoczesnie ze to zniszczy jego kolejny Serwer Drigma ? TO sie kupy nie trzyma , Kazdy 13 latek potrafi zobaczyc ze to nie ma sensu i ze Santriel Aka Erontron wykorzystuje sytuacje by zniszczyc kolejna Konkurencje - Czysty strach .

Kolejna rzecz - Acros - Kantharis - Wielki spinacz internetowy znany prawie na calym kontynecie jako Wielki Hakier i DDosower . Grozisz co drugiej osobie i w kazdej aferze na jakimkolwiek Mt2 masz cos do powiedzenia . Widocznie Bueno musial ci jakos podpasc ze chcialo ci sie az Filmiki nagrywac , Wysiadywac przed kompem kolejne godziny by udowodnic cos co tak naprawde nie ma wiekszego sensu .

Ja nie wiem czy wy naprawde jestescie tacy glupi czy poprostu nie potraficie mysilec logicznie . Dajecie soba manipulowac jak banda 13 latkow . Ktos wrzucil SS ktory latwo podrobic - "OOO TO NAPEWNO SANTRIEL , NIKT INNY TAKIEGO GG NIE MA , W PAINCIE TEZ PODROBIC SIE NIE DA !!! NIE GRAM , BUENNO NOOB JESTES"

Wedlug mnie to nie Bueno sie osmieszyl , Ale wiekszosc osob wypowiadajacych sie w tym temacie .

Wszystko wyjdzie na jaw za jakis czas , Bueno bedziesz mial niestety utrudniony start przez pewnych ludzi - Szkoda bo serwer mi sie naprawde spodobal i z checia zagram . Jak sie okaze ze to jednak Santriel Aka Erontron jest GM / GA / Moderatorem albo nawet Translatorem misji byle co , Nawet rozmowa na TS z nim cie pograzy .

Teraz zacytuje slowa znajomych . " Jak to nie serwer santriela , To bedzie zajebisty" - I tak jest i bedzie . 90% hejterow z mpc piszacych tutaj te posty itak zagra na serwie ;>

Edited_1.png

Opublikowano

Napiszę ... nie mam pojęcia jak to zrobiłeś ale wiem, że podrobienie tego jest możliwe ... co do rozmowy gg dziwne, że Ci się usunęło to co naprawdę pisaliśmy a zostało jakieś nie wiem co, które ja oskarżam o podrobienie. Inni oczywiście uwierzą bo zrobiłeś to doskonale ale obyś wpadł kiedyś przy podrabianiu rzeczy i wtedy ludzie zobaczą właśnie jakim ty jesteś (...), że obracasz ludzi przeciwko komuś ... Gratuluje podróbek i zdobycia wiarygodności w ludziach ...

Jesteś gównem i zjebanym hipokrytą. Obrażałeś mnie, a sam zrobiłeś coś o wiele gorszego. Spierdalaj z tym serwerem i erontronem. Pomyśleć, że robiło mi się cb powoli żal, myślałem, że to może jednak serwer twój i kumpla, a nie santriela, że nie potrzebnie sieje ploty i rozwalam ci pracę, a tu łop.

Jesteś zwykłym fałszywym chujem.

xnzn.jpg
Opublikowano

Myśle ze juz wszystko zostalo tutaj pokazane i udowodnione...

: Santriel/Erontron (czy jak mu tam, aczkolwiek chuy mu w dupe z calego serca go pozdrawiam), ktory nie potrafi uczciwie zarobic, utrzymuje sie glownie z "internetu" ze tak to nazwe, posluzyl sie buena jako reklama...

Santriel yebany oszuscie.....

od 3 tyg po starcie reinora nawet supportu nie przejrzales..

kurw.o nieludzka.....

Nie polecam tego serwera... z calego serca

Ludzie robcie co chcecie ja wam nie bronie.......

ale nie placzcie potem ... jak po nol lajfowaniu nocek serwa zamknie.. tyle z mojej strony

Opublikowano

@up

ja cie czlowieku nie rozumiem...

mam kurwa zaliczac nocki / dropic cos / expic/ meczyc sie zeb yta suka serwa zamykala?

nie nie tak byc nie bedzie...

i jest takie pewne prawo w polsce

ktore mowi wyraznie....

takie zachowanie (w przypadku jest to zachowanie pana santriela)

podlega karze grzywny, od 5000zł +

... ale cóż to dla niego 5000...

on 10x razy tyle nakradł

ja juz nic nie mowie, robta co chceta

Opublikowano

@up okaze sie po starcie... Moze Buena mowi prawde moze nie wspolpracuje z Santrielem ?... Okaze sie.

Opublikowano

Każdy tak ma -________-

@Otton - on ogarnięty ?? Właśnie widać po tym co pokazał Across - Buena to zwykły fałszywy kłamca, hipokryta i śmieć.

xnzn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...