Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Drigma.pl

BuenaCosta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to w takim razie 3/4 prywatnych serwerów skopiowało Trytony i inne bronie z PLa. Shit.

Co do serwera, heh.. Erontron.

Ty się dziecko nie wypowiadaj !

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to w takim razie 3/4 prywatnych serwerów skopiowało Trytony i inne bronie z PLa. Shit.

Powiem krótko wypad na tą Balantie ... Bo nie ma przyszłości .

A co do serwera POLECAM . Jeb*ć hejterów ;*

Opublikowano

Jebać santriela, serwera z powodu niego nie polecam Cya !

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

Mógłbym tyle napisać... Mógłbym tyle pohejtować u Ciebie w temacie biorąc z Ciebie przykład S******.... Mógłbym odkopać ciekawe archiwum z gg z przed kilku miesięcy...

...ale milczenie jest złotem i nie zniżę się do Twojego poziomu bo nie mógłbym spojrzeć na siebie w lustrze...

Tylko zabawne, jest to, że hejtowałes mnie "okłamujesz graczy i nie potrafisz sie przyznać, że to Twój serwer" a zobacz co sam robisz... Brak mi słów by ująć Twoją osobowość i kures*wo i spójrz, że ja tworze cos pod swoim nickiem i swoja marką a Ty siedzisz w ukryciu i okłamujesz graczy na bezczela, bo nawet po filmach Bueano widać, że On się totalnie na tworzeniu serwerów mt2 nie zna a tak tyrasz graczom głowę...

Sprzedałeś sie całkiem S****** i współczuje Bueano czy jak mu tam, że z takim ****** musi współpracować. Doprawdy przykre.

Bueno, teraz do Ciebie... "zatrzymaj się" i przemyśl co Ty robisz i czy chcesz zjechać tak nisko aby sie przebudzić... ale obawiam się, że jak się "przebudzisz" to będziesz w ciemnej dupie bo Pan S... Cie nie wypuści i będzie szantażować jak Monie, albo już to robi... szczerze, nie wnikam w to.

Odpisz co chcesz na mój post i rozumiem, że teraz nie masz wyjścia bo to był jeden z genialnych pomysłów Pana S i musisz utrzymywać tą wersje ale nie przekonuj nikogo bo sam siebie już zaczynasz okłamywać...

"..a jak było tu naprawdę wiedzą już porządni ludzie.."

Serwer dobrze zrobiony i dobra robota Panie S... zobaczymy ile będziesz miał bugów ;p

Ze względu na serwer, polecam... Ze względu na zakłamany team, odradzam. Wybór należy do Was...

pozdrawiam...

Opublikowano

Ty hikari zacznij pomagać graczom na swoim serwie,a nie tylko skile na p dajesz sobie a żeby komuś pomóc to ci się nie chce
Opublikowano

Widzę, że niektórzy w główkach mają ostro napierdolone.

Nie macie żadnego, najmniejszego zajebanego dowodu na to, że to serwer Erontrona a i tak pierdolicie swoje... Może ktoś z konkurencji was nasłał? Chuj wie.

Ale to jest zapowiedź w której powinniśmy dowiedzieć się jak najwięcej na temat serwera, a nie miejsce na jebany spam i kłótnie.

Jak nie macie żadnego dowodu, a próbujecie oczerniać w kółko ten serwer, bo jakiś lamusek na yt powiedział że to santriel robi serwa to życzę powodzenia w życiu.. Szef wam obieca podwójna pensję to będziecie zapierdalać 24/7 w robocie? ^^

Sam serwer zapowiada się świetnie - Jako jeden z nie wielu posiada brak napierdolenia 100 epików na jedną klasę, co mnie cieszy. Bo jak patrze na serwery typu

Bojowy Miecz+9>[...]Tryton+9>[...]Chujowy miecz+9>[...]i jeszcze 200 innych+9 to się rzygać chce...

306556_500769486608172_1162933571_n.jpg

Za każdy post typu "Żal serwer Erontrona" Powinien moderator nagradzać warnem +5-10%, ja bym tak zrobił i by był koniec śpiewki.

Peace

graphic.png

Opublikowano

Najlepszy serwer wychodzący w ostatnich latach przynajmniej tak się zapowiada. Ale jak mnie okłamałeś na PW , że on nie jest w waszym teamie to serwer leży i to nie ja go rozwalę tylko on !

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Sadze, ze server wypali wiec zagram;] mam tylko jedno pytanie w sprawie robieniu konia, czy medale konne od razu mozna bedzie czytac bez robieniu misji?;p

Opublikowano

Krótko mówiąc Buena to tylko reklama serwera, a ten cały Erontor Ciebie wykorzystuje i zobaczysz , że Ty później na tym stracisz jak wielu innych.

Co do serwera ? Nic nowego next Hard z tymi samymi nowościami.

Opublikowano

Tu nawet nie chodzi o serwer i o to, że Pan S to złodziej itd...

Każdy ma prawo do błędów. Jesteśmy tylko ludźmi albo aż ludźmi... tu Chodzi o to, że żyć godnie nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ale ważne jak wstaje... W przypadku Pana S jest tak, że On nie wstał, ale się czołga... trzyma mordę przy podłodze i nie chce wstać lub boi się wstać. Jak nie ma jaj aby wstać to niech chociaż nie przekonuje ludzi, że białe jest czarne a czarne jest białe bo jego mordę widać nawet, jak trzyma ją nisko przy podłodze...

Kto nie skumał, to chodziło mi o to, aby nie okłamywał chociaż ludzi i to tak dennie..

Opublikowano

Santriel=DNO! Znowu będą konkursy o XBox'a a w rzeczywistości serwer zamkniecie przed osiągnięciem "maxymalnego poziomu na serwerze przez gracza??" ^^..Nie polecam, nie zagra, nie dajcie się nabrać.

footer_logo.png

Opublikowano

Temat powinien zostać zamknięty, zrobił się spam o santrielu i Bueno. Każdy wie jaka jest prawda, Pompa, Hooltras, Banshee - Te osoby poznały Santriela "osobiście" i dobrze wiedzą jakim człowiekiem jest, dobrze wiedzą że to osoba, której zależy tylko i wyłącznie na zarobku. Buena - tyle subsów 7,5k ponad = tyle osób oszukanych. Szkoda.

Kto potrafi trzeźwo myśleć zdecyduje czy tu grać czy nie. Ja zdecydowanie odradzam.

Żeby nie poleciał Raport, zapytam "gdzie dropią ku"

Opublikowano

Buena coś ci wyjaśnię, bo ty nic nie rozumiesz. My tylko czekamy na twój start by pobrać clienta i go wypakować. Uwierz mi, że każdy admin robi clienta inaczej. Santriel stale robi te same błędy które powtarzają się od serwera Tilian przez Turisas i SuperNiebo aż do Reinor. Jeśli zobaczę te same błędy w Drigmie to już się nie wykręcisz swoimi psychologicznymi postami. Każdy admin w tym Santriel, w swoich plikach zostawia wizytówkę - ja zostawiałem masę pętli z masą warunków na wyskoczenie z nich (efekt był taki, że połowa serwerów ma błąd C++ ponieważ korzysta z plików mojego Clienta, kocham Was! :*). Santriel nie zabezpieczy clienta przed wypakowaniem. Każdy Admin, który tego próbował zna wszystkie możliwe sposoby na zabezpieczenie clienta, czyli jednocześnie na wypakowanie go. Ja wiem gdzie się Santriel pomylił, a jego pliczek przechodzi z serwera na serwer.

Wiesz, mam takie powiedzenie:

Teraz chyba już rozumiesz, że wszystko wyjdzie na jaw.

Jeśli się mylę to przeproszę, jeśli mam rację to radzę wymyślać nowy nick na YT.

ty kurwa lepiej sie nie wypowiadaj szmato ... przypomnij sobie co było na rivendel od początku serwa navi, potem włam na gm'a i dostałem pare itemków z navi + bronie na 75 a wy głupie kurwy nawet logów nie potraficie sprawdzić i zobaczyć czy ktoś dostał coś po włamie na konto gm'a haha ^^

a potem co kurwa było ? jebane pizdy okradły gildie fearless na serwie paradisemt2 i sie nawet nie wypieraj ....

Opublikowano

Wysoko rozbudowany serwer, wszystko mi się podoba, genialne po prostu wszystko!

82398773732626369279.png

i haters

Opublikowano

Dobry Hard lecz teraz każdy kopiuje te skrzynie ucznia z Balantii ;x

Jak z broniami 30lv,skillami itd. tu praktycznie nic się nie dowiedziałem prócz Buena ,że zapraszasz nas na swój kanał na yt'y.

Nie zapomnij o ss wery dla MPC.

nie z balantii tylko takie skrzynie sa na plu wiec |? ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...