Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2Bob prosze o pomoc.

Tony3000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jak pewnie widzieliście , na metinku boty normalnie śmigają.. bot nie działa ,ale oni jakoś to obeszli : ) wiadomo coś więcej ? jak tak to skad macie takie informacje ze będzie jakaś aktualiacja czy coś? proszę o adresy stron : )

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak, podmienić.

tam masz pliki

metin2.bin

metin2.cfg

metin2client.bin

metin2client.dat

wo wklej je do głónego folderu z metinem i te pliki z folderu pack podmnień z tymi twoimi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

oooo nie wierze. Ja przywrocilem stan kompa tak jak bylo wyzej. Podmienilem pare plikow bo byl folder pusty cos tam popisalem cos tam cos tam i dziala ! : D. 3 godziny nad tym siedzialem i teraz nocka na 4 botach w m1 na metkach aelo dobranoc

Opublikowano

Moge sprobowac :D ale jak to zrobic gdzie ta opcja bo ja troche zielony na kompie :P

Start --- szukaj Narzędzia Systemowe Folder a w nim Przywracanie Systemu

2401477507.png\
Opublikowano

http://speedy.sh/7uawP/Metin2.rar

Obczaj te pliki aktualizowałem metka tydzień temu. i bocik śmiga:] piszcie czy wam działa.

dodałem te pliczki i m2bob działa ! haha :D dzieki za wrzucenie :))

Opublikowano

12574309

Mi coś nie działa :/ długo czekam nawet metin sie nie włącza jest taki program ze mozesz wejsc na mojego

kompa i cos popatrzyc.Pomoglbys ? :)

Jak te pliki podmienisz i włączasz bota i wyskakuje te okienko i metin się patchuje to zamknij i bota odpal.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a mi nei działa, ciągle wyskakuje log i lipa ;/

Dobrze podmieniłeś te pliki? wszystkie? te z pack też? jeśli ty dobrze zrobiłeś ale tobie nie działa to nie wiem co robić.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi nie wyskakuje okienko do ustawien bota itp. Jest na to jakaś rada?

może źle te pliki podmieniłeś? a po za tym i tak dzisiaj jest KONIEC ŚWIATA, więc nie ma co się martwić że bot nie działa. :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...