Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2Bob prosze o pomoc.

Tony3000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

well the error is ture and now i'm, going to fix it,

Według ciebie gdzie tu pisze że w Polsce jest ten błąd, jakbyś poczytała po całym forum to byś wiedziała że każdy metin ma teraz tak przez nową aktualizacje

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pl serverlist is something different to all other countrys...

można wywnioskować z tego zdania.

Po zatym tylko w polsce dopiero weszla ta aktualziacja.

Opublikowano

no z tamtą częścią tłumaczenia się zgodzę ale po co edytować na własny sposób początek skoro to tłumaczysz?

Dobra ale nie będę się specjalnie kłócić o durne tłumaczenie ;) więc lepiej zmienić temat na samego bota

Opublikowano

Tak czytam dzisiej te forum i doszłem do wniosku że dopóki będą wychodzi wersje 1.7 i coś dalej to będę darmowe a jak wyjdzie 1.8 to już będzie płatna ale może się mylę

Opublikowano

Tylko w polsce dodali dzisiaj v3. ogolnie tą aktualizacje. Popatrzcie sobie na inne kraje , nikt nie mial dzisiaj aktualizacji. Tylko u nas jest ten problem. Czekajcie spokojnie

Opublikowano

czyli jakimś cudem polska jest najszybsza :D ale jeżeli chodzi o metina to kijowo bo wole być do tyłu i mieć czity pod ręką ;P a po za tym nie na każdym serwie dodali v3 bo od 1 do 16 nie ma póki co :P

Opublikowano

też miałem na początku problem ale za drugim razem wybiło mi loga i już wiedziałem że coś nie tak z metkiem

:P

fastwsadw uspokój się ... dzieci też zaglądają na to forum a potem nie wiadomo co robią w realu...

Opublikowano

ja niestety na 26 ale mam gdzieś konto z 40lvl na monastyr ;)

Ja też na s26 coś teraz co chwile wywala każdego z gry ;P

Ja też na s26 coś teraz co chwile wywala każdego z gry ;P

dopiero postawiłem 3 sklepy i kick...

2401477507.png\
Opublikowano

ok zapytalem na forum. Co do wprowadzenia platnosci to nie wiadomo kiedy(po prostu we don't know). Niedlugo bedzie update do polskich serwerow 16-26. Pare godzin/dni wytrzymacie

Opublikowano

tasak wytrzymać się da tylko przez to że u nas teraz wprowadzili v3 mamy mniej czasu na używanie bota bo czas darmowy ciągle leci a jak u innych zrobią update to przecież bot będzie gotowy ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...