Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czas wojny!

Czerew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnimi czasy widzimy jak rząd USA na czele z Barackiem ObaMa rozszerza ekspansję terytorialną na coraz to dalsze zakątki bliskiego wschodu.Nie mówiąc już o tym, że sam Obama powiedział, że ofiary w cywilach to niechciana konieczność, ale musimy przecierpieć śmierć paru arabów, żebyśmy mieli ropę. Co raz droższą. Co my mamy z tego rze walczymy na takiej wojence, gdzie cały dobytek który zdobędziemy idzie na USA. Ciężkie pieniądze traci POlska wysyłając kolejnych żołnierzy do Iraku, Afganistanu, Syrii, Bombaju i na Wyspe Dziewicze, ale tak na prawdę mało kto wie, że jedynym celem dla którego tam walczy się jest kasa, wszystko kręci się wokół hajsu. Jak powiedział kiedyś Dawid Korczak - Kto cie z gówna wyciągnie za dupe, temu będziesz obrabiać chałupe. Te przysłowie sprawdza się teraz też, bo te arabusy przyjeżdżają i rozkradają dobrobyt. Nasz Polski dobrobyt. Chcesz kebaba? Pojedź se do Turcji, a nie ta globalizacja wszędzie. Zgodnie z danymi UOKIKu Polska do roku 2030 będzie zamieszkała głównie przez wyznawców islamu i to nie dlatego, że ludzie zmienią wiarę. Nie wyjeżdżajcie z Polski. Walczcie o Polske, jak my o nią nie zawalczymy to nikt nie będzie walczył. Na pewno znacie Brunona K. głośno o nim było wszędzie. Mało kto wie, że to była prowokacja CBŚ i pana Tuska, ale po co drążyć temat, profesorek z zapalniczki i kartki papieru zrobiłbym 950kg trotylu i wysadził to wszystko w pizdu. Wolności słowa nie ma. Demontaż państwa się zakończył, teraz będą znikać ludzie. Nie zapominajcie o bohaterach. Cześć i chwała bohaterom!

Zapraszam do dyskusji, co sądzicie o tej całej sytuacji na świecie i w kraju...

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli na prawdę wierzysz w to że w Smoleńsku był zamach jesteś półgłówkiem i za pewne z PiSu. Nie rozumiem jak można być tak otępiałym i ślepo wierzyć w tego typu insynuację. Tusk jest dobrym premierem i jego rząd wyciągnie Polskę z kryzysu. Popatrz na najnowsze dane. Polacy wracają do ojczyzny z Irlandii, Anglii, Niemiec.

Co do samego Baracka Obamy i jego wojen. Polska dzięki Donaldowi dostaję lwią część tej ropy i wedle umowy podpisanej przed rozpoczęciem wojny do 2020 roku staniemy się większościowymi właścicielami tych złóż tak więc widzisz że to nasz naród za pomoc Ameryce dostaję sowitą nagrodę. A Obama bierze udział w tych wojnach z osobistych powodów o których nie wolno mi tu pisać.

Pozdrawiam Kochającyojciec!

Opublikowano

Nie jestem z PiSu bardziej interesują mnie poglądy Janusza Koran Mekka, nie wstyd Ci wyzywać ludzi od PiSowców jak od razu ktoś ma inne zdanie niż ty? Ludzie w tym kraju nie dzielą się na zwolenników PO i PiSu. W Polsce źle się dzieje, poparłem to danymi więc nie wiem dlaczego PO utrzymuje takie poparcie, kolejne wojny prowadzone na bliskim wschodzie, dzieci pozostawiane bez ojców, bez matek które muszą zarabiać na utrzymanie, bo minimum socjalne które w Polsce się dostaje to ja wydaję na obiad w restauracji średniej klasy z małżonką. Patologia.

userbarwb.png

Opublikowano

Pewnie jesteś trollem z 2 klasy gimnazjum i udajesz wielkiego polityka, a kartę do głosowania widziałeś jak Ci rodzice dawali postawić krzyżyk. Jak już to Janusz Korwin Mikke... Szczerze mówiąc to nie obchodzą mnie arabskie dzieci tylko przyszłość naszego narodu.

Pozdrawiam Kochajacyojciec!

Opublikowano

Jedno mogę powiedzieć, a mianowicie że nie uważam Donalda Tuska za dobrego premiera. Moim skromnym zdaniem cały ten rząd należy wywalić i obsadzić może miej doświadczonym ale rzetelniejszym nowym rządem.

Opublikowano

W dupie mam ten chujowy kraj, chujowy język i chujowych ludzi.

Nie wiem po co oni starali się odzyskać niepodległość bo wyszło to tylko na gorsze.

Kaczyński dąży do wojny z Rosją, Tusk robi sobie jaja, Palikot pomylił politykę z cyrkiem.

Na YT pod polskimi filmami jeśli obcokrajowiec coś napisze zaraz jest stos "GET THE FUCK OUT MOTHERFUCKER EAT HAMBURGERS", jeśli polacy coś napiszą to albo jest total ignore albo, nawet jak coś odpiszą, to nie jest to hejt.

polacy to naród ignorantów, pierdolonych głąbów a jeszcze mają czelność być z tego dumni.

Podpisy na w/w YT typu "polska przejmuje ten film :DD:D:D::D:D:D:D:D:D:D:" to jest żenada. Zamiast przejmować film lepiej się weźcie za robotę na budowie to może w 4 miesiące wykręcicie pensje przeciętnego Anglika czy Amerykańca.

Polacy są debilami do tego stopnia, że nawet na polskich forach muszą mieć nicki z końcówką PL.

Tyle, na więcej nie mam czasu. Jak temat przetrwa to z radością przeczytam posty obrońców ućiśnionego narodu polskiego. Teraz lecę na uczelnię.

Trolling is a art.

Opublikowano

III wojna światowa się zbliża i tyle... Atak USA na Iran i dzień dobry wojno -.- Iran użyje jądrówek i przez to włączy się Rosja po stronie Iranu, a po stronie USA, Europa i Chinole... Japońce pewnie znowu będą przeciwko USA... Wojna się zbliża oj zbliża.

Opublikowano

Ale wy macie nasrane w głowach. Najechętniej wszędzie doszukiwać się spisków, bo człowiek jest nieomylny a samoloty lądują same, więc jakim prawem miał popełić bład? A jak już słyszę Macierewicza to przełączam na inny kanał, bo o wybuchowym brzozach wypełnionych trotylem już mi się nie chce słuchać.

A co do wojny USA - Iran. Oba kraje będą się nawalać między sobą. Polska i tak pewnie będzie pionkiem = mało strategicznym celem, więc będą woleli wywalić rakiete wartą miliard dolarów w jakieś prowincjonalne miasteczko w Alabamie niż na Warszawę.

@WooToo

Ja też uważam, że Tusk nie jest dobrym premierem, ale w tym momencie nie ma partii lub człowieka, który mógłby godnie sprawować tę posadę. Dlatego trzeba wybierać mniejsze zło. Nie wiem też co zmienią inni - gospodarke mamy taką samą, więc nie liczcie, że nagle papierosy będą po 8 złoty, a benzyna po 4. Nic się nie zmieni dopóki nie będziemy samowystarczalni :)

Opublikowano

Bo USA to kolebka zła.Co do globalizacji zgadzam się w 100%.To co teraz napiszę, będzie kontrowersyjne, ale zobaczcie.Chyba każdy słyszał o norweskim zamachowcu Andersu Breiviku. Swoje działania tłumaczył jako obronę przeciw wielokulturowości Europy, a zwłaszcza przed ekspansją islamu na jej tereny.I załóżmy, że za jakieś 50 lat, muzułmanie zdominują całą Europę, wyniszczając jej kulturę, religię itp.Ogólnie będziemy pod swoistą islamską okupacją i ciekawe czy wtedy Breivik byłby uważany za "bohatera"? Ludzie wieszają na nim psy, ale chyba wypada spojrzeć też od tego aspektu.Co o tym sądzicie?

Opublikowano

@UP

Moim zdaniem masz zdecydowanie rację ;) Ale ogólnie wszyscy ludzie z IQ ponad 180 mają pomysły zamachu itd.

Zanetti Polska może nie być pionkiem ale nawet terenem walk. Rosja kontra Europa. Kto jest pośrodku? Oczywiście my -.- Nasze położenie jest tragiczne.

Opublikowano
a po stronie USA, Europa i Chinole...

Mózg rozjebany..

Po pierwsze fakt faktem wojna wisi w powietrzu, lecz nie jest dokładnie powiedziane kiedy nastąpi.

Po drugie Chiny włączą się do wojny jako niezależne państwo a z pewnością nie staną po stronie USA, dlaczego ich potęga militarna jest większa aniżeli Rosyjska i Amerykańska.

Po trzecie omińmy temat USA, zwróć uwagę na to co się dzieje na lini Izrael - Iran bo jak narazie to jest punkt zapalny do wybuchu wojny

Bo USA to kolebka zła.Co do globalizacji zgadzam się w 100%.To co teraz napiszę, będzie kontrowersyjne, ale zobaczcie.Chyba każdy słyszał o norweskim zamachowcu Andersu Breiviku. Swoje działania tłumaczył jako obronę przeciw wielokulturowości Europy, a zwłaszcza przed ekspansją islamu na jej tereny.I załóżmy, że za jakieś 50 lat, muzułmanie zdominują całą Europę, wyniszczając jej kulturę, religię itp.Ogólnie będziemy pod swoistą islamską okupacją i ciekawe czy wtedy Breivik byłby uważany za "bohatera"? Ludzie wieszają na nim psy, ale chyba wypada spojrzeć też od tego aspektu.Co o tym sądzicie?

wybacz jesteś śmieszny fakt faktem dokonał się takiego czynu w imię ideologii lecz czemu miałbym uważać go za bohatera ?

jego pogląd jest trafny lecz zamachy i zaatakowanie obozu młodzieżowego to już nie ma nic do czynienia z Islamem ze względu na to, że większość tej młodzieży wyznawała chrześcijanizm, z drugiej zaś strony cierpi on na schizofremię więc cóż to tam w jego główce siedziało nie mam pojęcia .. ale w każdym bądź razie nie można z pewnością nazwać go bohaterem bo nie mamy do tego podstaw a bynajmniej sam pokazał, że nim nie jest.

Ale ogólnie wszyscy ludzie z IQ ponad 180 mają pomysły zamachu itd.

to nie jest tak, że wszyscy ludzie z tym IQ mają pomysły zamachu to nie od tego zależy, chociaż fakt faktem tacy ludzie mają z reguły dobrze wszystko zaplanowane i są dość skrupulatni w swoich czynach, idealny przykład - incydent na premierze Mroczny rycerz Powstaje.

a i jeszcze jedno nawet jeśli już będzie cała ta III Wojna to jak to ktoś idealnie określił będzie na kije i kamienie.

icecubea.png

Opublikowano

Wojna się nie zbliża, a już trwa.

Jakby miało się przenieść na teren Eu to już by tak dawno było.

W Iranie i okolicach konflikt jest od 2003, myślicie że przez 10 lat nie wpadliby na pomysł z rozszerzeniem walk?

Gratuluję myślenia. Na waszym miejscu bym się bał bo barany idą pierwsze na odstrzał.

Trolling is a art.

Opublikowano

Andersowi Berivikowi towarzyszył wyższy cel, jednak środki jakimi się posłużył zostały błędnie wybrane. Nie powinien zabijać dzieci. Już za dużo dzieci zginęło, a takie dzieci nic nie mają wspólnego z polityką. Komunizm i lewactwo trzeba tępić w zarodku. Jakby Polska podczas WWII stanęła po stronie hitlera, dziś może byśmy byli potęgą. Kraje które miały sojusz z III Rzeszą były traktowane krótko mówiąc zajebiście. Włochy nigdy źle nie miały, Austria tak samo. Polska potrzebuje wielkiego myśliciela jak Janusz Korwin Mikke.

Swoje działania tłumaczył jako obronę przeciw wielokulturowości Europy, a zwłaszcza przed ekspansją islamu na jej tereny.I załóżmy, że za jakieś 50 lat, muzułmanie zdominują całą Europę, wyniszczając jej kulturę, religię itp.

Tak jak napisałem na górze podobno do 2030 roku Europa w większej części >50 będzie zamieszkała przez wyznawców islamu. UOKIK nie kłamie, to inwazja z którą trzeba walczyć.

userbarwb.png

Opublikowano

Możecie powiedzieć, że jestem za młody, by mówić że świat jest okrutny itp. Jednak ja tak uważam. Na ulicach coraz częściej pojawiają się zamieszki. Ceny wszystkiego idą w górę. Politycy szastają sobie naszą kasą na lewo i prawo, zamiast umacniać kraj. Do czego ten świat zmierza... Amerykanie biją się, by ropę wyrwać. Nie mogę się powstrzymać, ta piosenka w skrócie opisuje co się dzieje na świecie:

http://youtu.be/2ZRI2Qakn20

Poza tym nasz kraj to tylko jak ktoś już napisał. To tylko pionek. Jedyne co może nas od zagłady (chodzi mi o np. napad iranu albo czegoś na nas) jest to, że jesteśmy w NATO i UE.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Jasiek wiesz czemu Chiny staną po stronie USA? Ponieważ chcą pokonać Rosję zagarnąć ogromne tereny z gazem dzięki, któremu ich znaczenie byłoby ponad USA i stali się już całkowitą potęgą militarną i gospodarczą, a potem ruszą na USA. Zgadzam się, że Iran-Izrael to punkt zapalny, który niedługo przyjdzie uważam, że max 3lata. Nie zapominajmy, że włącza się również nie tylko kraje, które są potęgą ale ZEA, Egipt, Turcja, Irak, Syria itd.

Opublikowano

Nawiasem powiem, że CHINY mają miliardy obligacji Stanów Zjednoczonych. Stany sobie drukują pieniądze, które są mało warte. Jak wyjdzie wszystko na jaw chiny się wkurwią, dolar będzie po parenaście groszy. Wtedy będzie wojna.

userbarwb.png

Opublikowano

Wiedzą, ale póki nikt głośno o tym nie mówi nic się nie dzieje.

userbarwb.png

Opublikowano

Ale niby skąd ty o tym wiesz? Jeśli nikt nie mówi o tym głośno to znaczy, że nie ma na to dowodów, a to znaczy, że Twój post jest nieznaczący do dyskusji, bo nie ma argumentów.

Opublikowano

Poruszmy teraz kwestię Izraela.Od dawna krążą pogłoski albo i fakty, że Żydzie ogólnie rzecz ujmując, manipulują światem.

Opublikowano

. Demontaż państwa się zakończył, teraz będą znikać ludzie. N

Znikąją już od paru lat. Generał Petelicki i inni... lista jest długa

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Jeśli na prawdę wierzysz w to że w Smoleńsku był zamach jesteś półgłówkiem i za pewne z PiSu. Nie rozumiem jak można być tak otępiałym i ślepo wierzyć w tego typu insynuację. Tusk jest dobrym premierem i jego rząd wyciągnie Polskę z kryzysu.

a ty jesteś idiotą, bo tylko głupcy wierzą, że to katastrofa..

Wg mnie Polskę przejmą ruski, wytępili polską elitę, która sprzeciwiała się jej. Wiadomo, że komucharuska ma wtyki u putina. A ciekawe ile agentów ruskich jest obecnie w państwie.

Wg mnie, jeśli tusk nadal będzie rządzić kraj upadnie. Wpierw trzeba dokończyć sprawę smoleńska, a nie uciekać na wszelkie metody.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Powiem tak jak się poprawi dobrobyt w Polsce i będzie można się utrzymywać na takiej wypłacie w miarę dobrej to wtedy mogę zostać,1 osobie jest w miarę łatwo utrzymać ale pomyśl masz rodzinę żonę,syna,córkę ty z żoną pracujesz ale musisz płacić za prąd,gaz,wodę i td plus ubrania jedzenie i na wykształcenie dla dziecka pomyśl ile to pieniędzy a polski rząd liże dupę amerykanom gówno z tego mają a myślą że wrazie czego dostaną od amerykańskiego rządu pomoc nie tak nie będzie Ameryka chce współpracować z dużymi krajami Niemcami,Rosją nie ma co jak tak dalej rząd polski będzie robić to nic nie zostanie bo po co skoro można zarabiać i żyć lepiej gdzieś indziej

Polska niech dalej bierze pieniądze nie ma nic za darmo pieniądze jest łatwo wziąć ale oddać już nie.

Opublikowano

Poszukałem trochę i doczytałem się, że wielu ekonomistów uważa stany zjednoczone za niewiarygodne, z tego powodu dostają niższe notowania na giełdzie, waluty spadają. Są to oznaki tego, iż ich pieniądz jest niestabilny. Reasumując po prostu w tym momencie taką ropę sobie podnoszą cenę, żeby bilans im wyszedł na 0. W Fort Knox - "największym" składzie złota na świecie nie ma już dawno złota, ale niewiele osób w to wierzy, jednak powołując się na agencje Reuters mówię wam, tam nie ma złota. Ludzie pokupywali te złoto, a ono fizycznie nie istnieje. Coś jak amber gold. Masakra :)

userbarwb.png

Opublikowano

Dokładnie III WŚ zaczęła się w momencie kiedy dowiedzieliśmy się o kryzysie ekonomicznym. Jest tylko kwestia czasu kiedy wybuchnie ona na europejskich terytoriach w znaczeniu militarnym. Prawda jest taka, że kraje nie mają nic do powiedzenia, wszystkim rządzą banki które inwestowały pieniądze których nie mają w sumie stąd też kryzys.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...