Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Paker DO PLIKu ROOT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz mam pakera od kamera 2.3 file archiver ale jak biore wypakuj wybieram root to pokazuje sie czysty folder niby all ok pokazuje sie okno nacisnij spacja albo enter ale folder wraz pusty i mam to w kilku clientach prosze o jakis dzialajacy paker ktory wam dziala i nie dawajcie mi tuta o [TuT]Sprawny paker bo mi nie dziala ... i jest z 2010 r

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/314462-tut-metin2client-packerunpacker-z-unikalnym-lzo-key/

Hmm a w FileArchiverze Kamera dales dobra sciezke?

Extract-->Extract Archive-->plik ktory chcesz wypakowac--->Pack-->Zapisz?

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Moze to by pomoglo :

http://www.mpcforum.pl/topic/781661-tutna-komputerze-nie-znaleziono-dll/

2252770056.png

Opublikowano

Zrob pokolei tak jak napisalem ;> lub wrzuc 2 pliki .eix .epk na hosting i daj tu ze skanem ja Ci spakuje.

Extract-->Extract Archive-->plik ktory chcesz wypakowac--->Pack-->Zapisz?

2252770056.png

Opublikowano

Ja robie to tak napisales(chyba)----> mam wypakowane 2 pliki file archiver i m2 naciskam na file biore extract extract archive i mam foldery biore pack szukam root naciskam i jest folder extract biore zapisz i pusty folder extract---->probowalem tez jeszcze naciskac ten znaczek u gory i w tedy pokazuje sie u gory pack i zapisz ale to samo ;/ a chce zalapac o co chodzi moze miec to wplyw ze mam XP ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...