Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Infero Unpacker

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Unpacker plików z folderu pack, znalazlem go kiedyś na włoskim forum, ma możliwość zmiany kluczy.

loyVN.png

zaznaczyć opcje advanced aby używać opcji nie standardowych.

przykładowo wybieramy Senthia z listy i dajemy Save. i przy wypakowywaniu zaznaczamy Advanced

DL : www.mediafire.com/?a4ga362i81j23g8 

WYMAGANE

Skan: www.virustotal.com/file/344d90309477038ef50794293682fa1cd5411d87ba3249ddbdfda98d12659d02/analysis/1353402091 

Opublikowano

Nic nie będzie usuwał. Po co ludzie mają wchodzić przez te gówno i utrudniać sobie życie?

Popraw te rażące błędy ortograficzne. Wyjaśnij co oznaczają te klucze.

Przypomnę,że to nie twoja praca i nie możesz na niej zarabiać ani pruć się oto,że wstawił linka.

http://www.mediafire...a4ga362i81j23g8

Opublikowano

Jakbys nie zauwazyl to moje jest okno gui a program w konsoli z wloskiego. Jak uwazasz ze sie podszywam to czemu 'prawdziwy' kamer sie nie udziela. Bo to ja

Opublikowano

Kamer prawdziwy czy też nie, to akurat nie gra roli jeśli chodzi o ten temat:P Unpackera miałem już od jakiegoś czasu, ale GUI znacznie ułatwi życie także dzięki za udostępnienie.

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...