Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.5]BigCityCraft 100% Survival + Frakcje[Wojny Gildi]

R4X3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do świń to prosze o zamykanie furtki ;P

Admin jestemmiszczu1 to ja i główny twórca servera.

Często nie moge odpowiadać na wasze pytania i za to przepraszam.

Głównie grzebe w permissions itd.

Wczoraj np. dodałem kit toolsa dla vipa i svipa dziś pewnie też coś dodam.

Opublikowano

Użytkowniku EmrundoS! Szanuję to, iż nie chcesz być cytowany, aczkolwiek po prostu to jest potrzebne do napisania mojego kolejnego postu. Ale jakoś chyba trzeba dać radę, prawda? Chociaż... z drugiej strony, nikt nie będzie wiedział o kogo chodzi! Przynajmniej tak sądzę.

[...]nie dziwie się że ludzie bulwersują się na ciebie za takie coś rozumiem że panuje ogólnie coś takiego jak wolność słowa itd. ale to jest przesada[...]

Panuje. I wyrażam własne zdanie na temat tego serwera. Wyrażanie własnego zdania to nie jest przesada, przepraszam ja Ciebie bardzo. Jesteśmy aktualnie na forum. A na forach się dyskutuje, dlatego ich inna nazwa brzmi "forum dyskusyjne".

Widać ewidentnie że poprostu lubisz wkurzać innych.

Nie lubię doprowadzać do stanu zdenerwowania innych użytkowników. Ale czy to moja wina, jak mnie obrażają na publicznej stronie internetowej, do której może zaglądać każdy? Nie pozwolę sobie, by mnie tak oczerniano!

A takie 2 primo nie czepiaj się innych ortografi i pisowni bo język polski ewoluje i się zmieni w najbliższym czasie

Po takie drugie primo? Ale słowo "primo" oznacza "pierwszy", czyli w Twoim przypadku "po pierwsze". To jest język hiszpański. Napisałeś "po pierwsze pierwsze". Ale to taki szczegół. Ty również w tym zdaniu popełniłeś błąd ortograficzny... tak jak i w poprzednim cytacie, towarzyszu broni! Dlaczego nasz piękny, pełny wulgarnych słów język ma się zmieniać? Ach tam, zawsze są nowe "trendy", nieprawdaż? Ale się powoli rozpisuję i rozpisuję, chodźmy dalej!

I nie przesadzaj znajdz sobie innych do trolowania.

Teraz to akurat Ty, przyjacielu, przesadziłeś. Ja nie jestem tak zwanym "trollem". Użytkownik tak nazwany nie pozwala innym dyskutować, pisze bzdury na forach, a czy ja coś takiego wyprawiam? Tylko kulturalnie piszę, co sądzę o tym serwerze. Chyba po to jest opcja komentarzu pod reklamą, prawda?

P.S.: Jak by co zastrzegam sobie prawo do cytowanania tego co napisałem bo ci znowu coś strzeli do łba narka

"towarzyszu broni xD"

Dlatego aktualnie jesteś "Anonimowym Użytkownikiem", inaczej tego posta bym nie napisał. Przepraszam Ciebie, drogi użytkowniku! I również narka, Towarzyszu Broni!

Pozdrawiam, Irving a'ka Howard

Opublikowano

I to jest właśnie to o czym wspominałem powiedziałeś że :

Teraz to akurat Ty, przyjacielu, przesadziłeś. Ja nie jestem tak zwanym "trollem". Użytkownik tak nazwany nie pozwala innym dyskutować, pisze bzdury na forach, a czy ja coś takiego wyprawiam? Tylko kulturalnie piszę, co sądzę o tym serwerze. Chyba po to jest opcja komentarzu pod reklamą, prawda?

A to nie wygląda mi na komentarz dotyczący serwera sam wpadłeś we własne sidła dla mnie kłotnia skończona pisz sobie dalej co chcesz i tak tego nawet nie przeczytam. Marnuj dalej swój czas.

Opublikowano

I to jest właśnie to o czym wspominałem powiedziałeś że :

A to nie wygląda mi na komentarz dotyczący serwera sam wpadłeś we własne sidła dla mnie kłotnia skończona pisz sobie dalej co chcesz i tak tego nawet nie przeczytam. Marnuj dalej swój czas.

Wpadłem we własne sidła? Tyle, że ja nie mam sideł. Ale czyż to nie jest takie "powiedzonko"? Raczej tak... więc nic na ten temat nie będę pisał. Po prostu odpowiem na Twój post, tak jak odpowiedziałem wcześniej. No właśnie, towarzyszu broni, odpowiedziałem na post. Ty mnie coś się spytałeś, a ja odpowiedziałem. I to nie była "kłótnia", to jest kulturalna dyskusja pomiędzy dwójką ludzi. Chętnie będę dalej marnował swój cenny czas, pisząc tutaj posty. Nie dam się oczerniać na publicznym forum, o nie. I proszę, później daj skryptowy cytat, ponieważ początkowo się gubiłem.

Pozdrawiam, Irving a'ka Howard

Opublikowano

Irving w 100% cie popieram. Po to są komentarze żeby dać swoją opinie na dany temat. Myślę także, że to wy się kłócicie z Irving'em, gdyż on dał tylko swoją opinię i nic więcej a wy mu cały czas dorzucacie.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Skończe się kłucić Irvink od początku cię prosiłem abyś opuścił ten temat oO

Ja się nie kłócę, tylko dyskutuje. Od tego są fora internetowe, by oceniać gry komputerowe, książki, serwery do wspólnej gry przez internet. Można pisać wręcz o wszystkich tematach, o polityce i tak dalej. Nie przypominam sobie, byś mnie prosił o opuszczenie tego tematu. Ale może się mylę? Tak pewnie jest! No cóż, a jak mam opuścić ten temat, jak mnie obrażacie od różnorakich, pisząc przy tym iż jestem "manipulatorem i oszustem, który niszczy konkurencje"(?). Pierw przestań przejęzyczać mój nick, sprawdź swoje pismo w wyszukiwarce, a potem pisz do mnie kulturalnie. Ja tylko oceniłem Wasz serwer, tutaj nie tylko się wpisuje pozytywne oceny! Również negatywne, a ja jestem takowym przypadkiem. Dlaczego jest tak, że gdy ktoś oceni negatywnie serwer, od razu na niego naskakują ze słowami "manipulator i oszust niszczy konkurencje!"? Proszę, przestań, to jest okropne!

Irving w 100% cie popieram. Po to są komentarze żeby dać swoją opinie na dany temat. Myślę także, że to wy się kłócicie z Irving'em, gdyż on dał tylko swoją opinię i nic więcej a wy mu cały czas dorzucacie.

Pozdrawiam!

Dziękuję Ci, użytkowniku. Widzisz, niektórzy po prostu sądzą, że ich serwer do gier przez internet jest wspaniały, i nikt nie napisze negatywnej oceny. A gdy już się tak dzieje, to obrażają go, i piszą jakieś bzdury.

I ja Ciebie pozdrawiam, Irving a'ka Howard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...