Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.5]BigCityCraft 100% Survival + Frakcje[Wojny Gildi]

R4X3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer BigCityCraft[survival+frakcje][1.4.5] [24/7]

88.198.148.150

Witam!

Serdecznie zapraszam wszystkich zwolenników survivalu w czystej postaci. Połączonego z frakcjami dla pogłębienia zabawy. Lubisz takie klimaty więc witaj w naszych szeregach. Ponirzej przedstawiam po krótce najważniejsze informacje o serwerze. Serwer będzie cały czas polepszany dla konfortu gry. Aktualnie serwer jest 100 slotowy w przyszłości planujemy powiekszyć go do 150-200 slotów. Mapa serwera jest ograniczona maxymalnym zasięgiem. Oraz posiadamy pewną niespodzianke dla xrejowców.

!UWAGA!

!!!Serwer jest na wersję 1.4.5!!!

IP Serwera: 88.198.148.150

Nazwa Serwera: BigCityCraft

Sloty: 100

Premium: Nie wymagane

Typ Serwera: Survival+frakcje .1.4.5

Potwory: Tak

Ochrona serwera: Ogarnięci Administratorzy

Strona: W trakcie tworzenia

White - List: Wyłączone

VIP oraz SVIP do kupienia: Informacje na serwerze oraz na stronie.

PvP: On

TeamSpeak :88.198.148.150

Zaciekawiony ?

Wbij a sam się przekonasz że nie pożałujesz zabawy.

P.S.:

Puźniej dodam film ukazujący pokrótce serwer.

Opublikowano

A teraz opowieść długa, o serwerze napisana. Jeśliś cierpliwy, jeśliś ciekawy, to przeczytać słowa owe musisz!

Witam!

Ponirzej przedstawiam po krótce najważniejsze informacje o serwerze. Serwer będzie cały czas polepszany dla konfortu gry. Aktualnie serwer jest 100 slotowy w przyszłości planujemy powiekszyć go do 150-200 slotów. Mapa serwera jest ograniczona maxymalnym zasięgiem. Oraz posiadamy pewną niespodzianke dla xrejowców.

Ochrona serwera: Ogarnięci Administratorzy

Puźniej dodam film ukazujący pokrótce serwer.

"Co za reklama!" - pomyślał Irving, po jej wyczytaniu - "Co mi tam, wejdę sobie na serwer, może się pośmieję... albo zostanę! Chociaż w to drugie wątpię. Ale ta ortografia jest zdumiewająca... ale może mu się popsuła klawiatura!" - rzekł sarkastycznie Irving po cichu, sam do siebie - "Och, kwadratowa gro, otwórz się!"

No i wchodzę! Dlaczego by nie, skoro mogę? Wchodzę, wchodzę... i pach, przed moimi oczyma okropny spawn staje. O tak stoi, i stoi... a ja powoli przestaję się śmiać. Hormony szczęścia ulatniają się, i w ich miejsce wchodzi przerażenie. Przerażenie, powiadam ja Wam, użytkownicy. Postanowiłem jak najszybciej zniknąć z tego spawn'u, i czytać publiczny czat, oczekując na zbawienie. Zbawienie, że może Administracja pokaże się z tej lepszej strony. Pomoże komuś? To by było ciekawe. Ale nic takiego na czacie nie widzę, niestety. Cóż postanowił więc Irving? Poszukać regulaminu, przed ucieczką ze spawn'u. Komendy okazujące regulamin? Brak. Tabliczki? Brak!

"O nie, tak być nie może!" - pomyślał Irving - "Regulamin, gdziekolwiek się chowasz, pokaż się! O czym w ogóle ja teraz myślę? Po prostu napiszę."

I jak pomyślał, tak zrobił. Spytał się, nasz Irving, Administratora gdzie jest ten regulamin. Dwie minuty później, brak odpowiedzi. Postanowione! Piszemy jeszcze raz! Ale po pięciu minutach... bieda, sodoma i gomora, pandy ze smutkiem patrzą w niebo mówiąc "Boże, dlaczego? Niechaj on odpowie, bo my, słodziutkie pandy, będziemy płakać!". Pandy widocznie zrobiły dobre wrażenie na Bogu, i po jeszcze kilku pytaniach, i po kwadransie Administrator odpowiedział. Ale w jakich okolicznościach? Dialog pomoże Wam to zrozumieć, dobrzy użytkownicy!

jestemmiszczu1 - Administrator, użytkownik MPCforum

Irving - Gracz, użytkownik MPCforum

Anonimowi gracze - Postacie epizodyczne, najprawdopodobniej użytkownicy MPCforum

jestemmiszczu1 - I jak, podoba sie serwer?

Anonimowy Gracz - pewno

Anonimowy Gracz 2 - jasne

Irving - Cóż, nadal oczekuje odpowiedzi, nie mam zdania.

jestemmiszczu1 - Irving powtorz prosze

Irving - Pod jaką komendą, lub w jakim miejscu okazany jest regulamin, Administratorze?

jestemmiszczu1 - zaraz dokoncze

"Wyjść czy nie wyjść, oto jest pytanie.." - pomyślał Irving - "Może nie wyjdę, i poczekam? Najwyżej po pięciu minutach wyruszam dalej we wspaniałą podróż, szukając szczęścia... o czym ja w ogóle myślę?"

I stało się coś, na co Irving czekał. Po pięciu minutach podskoczył z radości, widząc tabliczkę "<<<<<< REGULAMIN" oraz "REGULAMIN>>>>>>". Podszedł więc jak szalony do lewego regulaminu, gdzie były pierwsze zasady. Tutaj go Wam przytoczę, drodzy użytkownicy.

"1.Cheaty perm"

"2.Bluzganie kick"

"3.Trzy wulgaryzmy ban 60 minut"

I przechodzimy do prawej ściany.

"4.Mozna okradac i grifowac gildie"

"5.Admin ma zawsze racje"

"6.Nie spamowac ban 10 minut"

"No nie!" - pomyślał Irving, widząc na tabliczce punkt piąty, przewrócił oczyma swymi, i powrócił do czytania - "Pff... co to jest, do cholery?" - pomyślał, doczytując ostatni punkt regulaminu.

Piąty punkt jest wręcz wspaniały., prawda? "5.Admin ma zawsze racje". Nikt nie ma zawsze racji. Jesteśmy ludźmi, i mamy prawo do błędów. Mamy prawo do mylenia się, i nie mamy zawsze racji. Wiecie, co kiedyś powiedział Sokrates, filozof?

Tylko głupcy mają zawsze rację

No właśnie. Tylko głupcy. I za kogoś takiego uważam właśnie twórcę regulaminu.

"Pff, wychodzę z tego spawn'u." - pomyślał Irving, robiąc to, co właśnie zamierzał.

I co się stało? Nic szczególnego, pomyślicie? Jakże bardzo się mylicie. Przed oczyma pokazał się piękny napis "wyszedles ze spawnu, spie****aj*" I nagle miałem dość, wszedłem na te forum, jeszcze tylko tam wróciłem po to, by skopiować regulamin.

A teraz czas na co? Nie mam siły na podsumowanie, więc czas na porządne plusy i minusy serwera!

Plusy:

+ Liczba slotów

+ Liczba graczy

Minusy:

- Jedynie sześć punktów regulaminu, pisane w kilka godzin. Tak, nie mylę się. Teraz się dowiedziałem, że po wejściu na serwer, administrator(tak, z małej litery) napisał "jeszcze troche i koniec regulaminu".

- Jeden z punktów regulaminu brzmi "Admin ma zawsze racje"

- Trzeba dopytywać się wiele czasu, nim Administracja Ci odpowie na pytanie. A Administratorów na serwerze było aż dwóch

- Okropny spawn

- Okropna reklama

- Okropna ortografia, i w reklamie, i na serwerze

- Oczywiście gracze obrażają się bez przerwy, ale nikt na to nie zwróci uwagi

- Jakże piękne napisy po wyjściu ze spawn'u, wulgarne słowa bez żadnej cenzury.

- Czasami ścina tak, że jeden klocek musisz wykopać osiem razy, nim zniknie.

Użytkownicy, nie polecam tego serwera, odradzam Wam wejścia na niego. Jeśli już przeczytaliście tą długą ocenę, negatywną oczywiście, to chyba wiecie jak tam jest.

*Oczywiście cenzurę dodałem sam, administracji(z małej litery, również teraz nie napisałem tak przez przypadek) nie chciało się zapewne jej dodawać. No bo czemu nie, przecież regulamin ich nie obowiązuje, prawda? Prawda?

Pozdrawiam, Irving a'ka Howard

Opublikowano

Server działa 2 dni ciągle zalewa mnie spam robie co moge.

Poprosiłeś mnie o zasady - zrobiłem. Jak sie pytasz

jaki jest regulamin to ci odpowiedziałem , że zaraz

go dokończe a ty masz pretensje oO.

Mówisz , że ci nie odpowiadam na to , że nie ma regulaminu

. Zrobił go po twojej prośbie.

Regulamin się rozbuduje po 1. po 2 nie dokończyłem go

bo nie mam czasu .

Jak byś był adminem i byłoby 30 osób na servie i sporo

ludzi na tsie i na skype to byś zrozumiał . Odpowiadam

tylko jak moge i nie afkuje bo coś robie .

Gracze się obrażają ? Jak zadają pytania jak

stworzyć swoją wyspę to niech pograją gdzieś indziej.

I jeszcze dodam , że nawet odpowiadałem na to ...

Chcesz być adminem i ogarniać chat ? Prosze bardzo

ja szukam adminów

Jak ci się nie pytają słowa po wyjściu ze spawnu

to ich nie czytaj.

Ścina ? Kup lepszy komputer niż drewno nikt nie mówi o lagach.

Server działa 2 dni i dopinam wszystko na ostatni guzik.

Nigdzie nie napisałem , że regulamin dokończony

tylko , że "zaraz skończe.

Nie podoba ci się 5 zasada ?

Pisz zmienia ją bo nie upieram się i dbam o komfort graczy.

Z całym szacunkiem do ciebie ale odpowiadam na to co

tylko moge. Widze , że jesteś ogarnięty jak chcesz

pomóc w modernizacji servera prosze bardzo

Opublikowano

Nie przejmuj się ten "Irving" to zwykly manipulator naspecjalnie dający złe opinie by usunąć konkurencję proste tylko szkoda że mu się nie udało graczą podoba się serwer, nikt nie ma lagów, i będą dawać sami zaniedługo opinie.

P.S.: Irving jak chcesz dać serwerowi złą opinie to się pisze na samym początku 1 komentarz ;]

Pozdrawiam także całą reszte manipulatorów.

Opublikowano

Nie przejmuj się ten "Irving" to zwykly manipulator naspecjalnie dający złe opinie by usunąć konkurencję proste tylko szkoda że mu się nie udało graczą podoba się serwer, nikt nie ma lagów, i będą dawać sami zaniedługo opinie.

P.S.: Irving jak chcesz dać serwerowi złą opinie to się pisze na samym początku 1 komentarz ;]

Pozdrawiam także całą reszte manipulatorów.

Parsknąłem śmiechem. Manipulator? Zła opinia? Pierw wolałem wejść na serwer, i zobaczyć co na nim jest, niż wystawiać "złą opinie serwera", jak to pięknie ująłeś.

Ale piękna ortografia... ale ja nie o tym teraz. Jaką konkurencję, jeśli wolno się spytać? Nie mam własnego serwera, a nawet jakbym miał, to po co mam z Wami "konkurować"? Byśmy walczyli o klientów, jak w sklepach, a raczej o graczy? Przepraszam, ale o co Ci chodzi z tą konkurencją? Za cholerę nie wiem o czym piszesz.

Och, chyba wiem już o co Ci chodzi z tym "manipulatorem". Manipuluje graczy, by przestali wchodzić na ten serwer, no tak! Masz mnie, chłopie! Jesteś prawdziwy Sherlock, kolejna rozwiązana zagadka.

Nawet nie wiem co mam odpisać dokładnie na ten komentarz. On jest tak absurdalny, że... że po prostu śmieszny.

Server działa 2 dni ciągle zalewa mnie spam robie co moge.

Poprosiłeś mnie o zasady - zrobiłem. Jak sie pytasz

jaki jest regulamin to ci odpowiedziałem , że zaraz

go dokończe a ty masz pretensje oO.

Mówisz , że ci nie odpowiadam na to , że nie ma regulaminu

. Zrobił go po twojej prośbie.

Pretensje, ależ oczywiście, wystawienie negatywnego komentarza w reklamie serwera to pretensje.

To chwile, zacząłeś wtedy ten regulamin, czy już kontynuowałeś? Nie mam pojęcia, tak chaotycznie to napisałeś. Zrobiono go na moją prośbę, czy dokończono na moją prośbę?

Regulamin się rozbuduje po 1. po 2 nie dokończyłem go

bo nie mam czasu .

Jak byś był adminem i byłoby 30 osób na servie i sporo

ludzi na tsie i na skype to byś zrozumiał . Odpowiadam

tylko jak moge i nie afkuje bo coś robie .

No tak, nie dokończono regulaminu, bo czasu nie starczyło. Tyle, że na serwerze to właśnie najważniejszą rolę odgrywa regulamin. Ale co tam, przecież życie prywatne, nie było czasu... zawsze to samo.

A co robisz, gdy "afkujesz"? Rozmawiasz na programie Skype, a może TS? A co do tego "odpowiadam jak tylko moge", to w ogóle nie odpowiadałeś na czacie publicznym. Może przyjacielowi na pytania "A dasz itemy?!". To ma sens! Chodźmy dalej.

Gracze się obrażają ? Jak zadają pytania jak

stworzyć swoją wyspę to niech pograją gdzieś indziej.

I jeszcze dodam , że nawet odpowiadałem na to ...

Nie chodzi o to, że się obrażają na administrację(z małej litery, dlaczego nie?), tylko o to, że spamują wulgaryzmami na czacie publicznym, obrażają się przykładowo... albo w sumie nie napiszę tego. Wiedzcie, że te słowa były zbyt wulgarne jak dla mnie. Słowa oznaczające w naszym Polskim języku prostytutkę na "K", genitalia i tym podobne.

Chcesz być adminem i ogarniać chat ? Prosze bardzo

ja szukam adminów

Była Was dwójka, rozmawialiście sobie chyba na Skype'a i przeglądaliście internet, a nie pisaliście na czacie. Skoro Ty rozmawiałeś z innymi na TS, to co robił użytkownik R4X3R(dobrze napisałem?)?

Jak ci się nie pytają słowa po wyjściu ze spawnu

to ich nie czytaj.

No tak, pojawia się przede mną zdanie w kolorze błękitnym. Ale co tam, po co czytać skoro można olać. A potem piszą, że się nie czytało jakichś informacji o event'ach, czy tego, że trzeba wyjść natychmiast z serwera... co za ludzie, powiadam ja Wam. I wiesz co, mnie się nie pytają słowa po wyjściu z serwera. To Chuck Norris pyta się je!(musiałem to napisać)

Ścina ? Kup lepszy komputer niż drewno nikt nie mówi o lagach.

O nie... rozgryzłeś mnie. Podłączyłem kawałek brzozy do starych części z komputera. Wreszcie to wyszło na jaw. A teraz poważnie, wiesz dlaczego nikt nie mówił o ścinkach? Dlatego, bo pisali na czacie. A Ty ponoć nie czytasz czatu. Odpowiadasz sam sobie, przyjacielu broni!

Server działa 2 dni i dopinam wszystko na ostatni guzik.

Nigdzie nie napisałem , że regulamin dokończony

tylko , że "zaraz skończe.

A nie można było tego zrobić przed oficjalnym otwarciem serwera?

Nie podoba ci się 5 zasada ?

Pisz zmienia ją bo nie upieram się i dbam o komfort graczy.

Również jestem graczem. A o mój "komfort" nie dbasz.

Z całym szacunkiem do ciebie ale odpowiadam na to co

tylko moge. Widze , że jesteś ogarnięty jak chcesz

pomóc w modernizacji servera prosze bardzo

Nawet, jakbym chciał, to zaraz by na serwerze posypały się wulgaryzmy "to manipulator banujcie go zle ocenil serwer ktory fajny jest!!!!!!"

Ja odpowiadam i się staram na tyle moge.

Tylko , że jak widać ktoś musi pisać wierszem i marudzić o rzeczy , których nie ma

Następne komentarze mogę pisać bez przerwy prozą, zgoda? Nie marudzę o rzeczy, których nie ma. W ogóle nie marudzę. Po prostu komentuję negatywnie serwer. Nawet przed wysłaniem napisałem Wam informację na serwerze, iż oceniłem go negatywnie. Co tu złego, drogi administratorze(jeśli piszę te słowo bez dużej litery, to wiedz, że coś się dzieje...)?

Przepraszam ale był event.

Aha, dobrze wiedzieć.

No cóż, więc, zgodnie z obietnicą, następny mój komentarz będzie prozą napisany! Cieszycie się? Bo ja bardzo!

Opublikowano

Olejcie go i tak dalej będzie swoje pisał. Poeta się znalazł każdy serwer oczernia i tylko 1 polubił trochę dziwne.

Opublikowano

Nie pisz tu nic , nie chcemy cie :)

Pozdrawiam cie

Nie mam nic za złe , że piszesz negatywnie .

Powiem ci jedno - zrób server - powdzenia.

Nie chce dyskutować z debilami .

Po prostu nie mam ochoty tracić cennego czasu.

PS. Gadałem na tsie o kopiowaniu itemów z gościem pobierałem od niego ss itd. okazało się , że kłamie .. I co z tego ? To, że ty mi wtedy pisałeś .

Weś spie*dalaj nikt cie tu nie chce . Z całym szacunkiem do ciebie nie pisz tu więcej bo to zbędne .

Zrób sam server wbije na niego i go ocenie .

"Admin nie odpowiada na moje pytania"

"No ale ja gadałem na ts z graczami o ważnej sprawie ?"

"Gó*wno mnie to obchodzi"

Nie mam na to słów po prostu tu nie pisz prozą .

Nie chcemy cie tu

Pisz gdzie ingdziej

No i miej pretensje o to , że admin nie może się rozdwoić

Opublikowano

Miałem stare permissions które konfigurowałem przed startem servera. I kolega , który pomagał sypnął eq

Usunąłem mu adma już nie pogra.

I w czym problem napisać to adma mu usune ?

Boli to ?

Nie lepiej napisać popraw to i to i już ?

Czy tylko marudzić jak samemu się tego nie potrafi zrobić

Sytuacje wyjaśniona.

Razor rzucił 6 potami.

Taki koleś co miał gm jak budowałem mape to mu został.

Usunąłem mu ;)

I po kłopocie pozdrawiam

I dzięki , że nie piszesz tu już nic bo pewnie byś się uczepił prozą

Opublikowano

Skoro nie chcecie, to bez pisania prozą. No dobrze, skoro tak będzie lepiej, ależ posmutniałem.

Olejcie go i tak dalej będzie swoje pisał. Poeta się znalazł każdy serwer oczernia i tylko 1 polubił trochę dziwne.

Nie za bardzo rozumiem co tutaj napisałeś, R4X3R. Jaki tylko jeden polubiłem, i każdy serwer oczerniam? Piszę negatywne posty tylko pod tymi, które są naprawdę okropne, przynajmniej moim zdaniem.

Nie pisz tu nic , nie chcemy cie :)

Ojej... chyba sobie nagrabiłem. Mam zakaz wstępu na serwer, dożywotnią banicję?

Pozdrawiam cie

Ja również!

Powiem ci jedno - zrób server - powdzenia.

Nie, dzięki, nie pójdę na to. Nie chcę zarządzać serwer, i w ogóle nie mam ochoty płacić funduszy. Po prostu mam inne wydatki, wolę już kupić koleżance kwiaty.

Nie chce dyskutować z debilami .

Po prostu nie mam ochoty tracić cennego czasu.

Teraz to przesadziłeś, towarzyszu broni! "Debilem", jak to ładnie określiłeś, nie jestem. Mam własne życie, jestem w trakcie pisania... albo nie, to zostawię dla siebie. No więc mnie obraziłeś. I co? I jesteś taki sam, jak Twoi gracze. Obrażają siebie wzajemnie, daj sobie banicję 10-minutową, przecież chyba administrację również obowiązuje regulamin, prawda? Albo może się mylę. Może akurat tylko Was nie obowiązuje, bo jesteście Panami świata, i "macie zawsze racje". Tylko głupcy mają zawsze rację. Więc jesteś głupcem? Ja tego nie napisałem, tylko filozof Sokrates. I tak, nie powinieneś tracić na mnie cennego czasu, nie jestem tego wart.

PS. Gadałem na tsie o kopiowaniu itemów z gościem pobierałem od niego ss itd. okazało się , że kłamie .. I co z tego ? To, że ty mi wtedy pisałeś .

O co Ci chodzi? Że niby klonowałem sobie przedmioty w grze? Skończ z tym chaotycznym pismem, zgoda?

Weś spie*dalaj nikt cie tu nie chce . Z całym szacunkiem do ciebie nie pisz tu więcej bo to zbędne .

Zrób sam server wbije na niego i go ocenie .

Co mam zrobić? Nikt mnie tu nie chce? Być może dostanę dożywotnią banicję na Waszym serwerze, ale szczerze wątpię, by Administracja oraz Moderacja MPCforum mnie tu nie chciała aż tak bardzo, że rozkaże mi "spie****ać", jak to ładnie określiłeś. Pisałem już, że mam ważniejsze wydatki niż płacenie na serwery kwadratowe, lub kupowanie VIP'ów? Wolę zrobić coś pożytecznego, dzięki czemu aż uśmiech na twarz przychodzi.

"Admin nie odpowiada na moje pytania"

"No ale ja gadałem na ts z graczami o ważnej sprawie ?"

"Gó*wno mnie to obchodzi"

Nie mam na to słów po prostu tu nie pisz prozą .

Nie chcemy cie tu

Pisz gdzie ingdziej

No i miej pretensje o to , że admin nie może się rozdwoić

Emm... nie rozumiem tego znów. Może coś z moim mózgiem się dzieje, jestem opóźniony w rozwoju? Może na coś choruje? Za cholerę nie wiem o co Ci chodzi. Wyjaśnisz mi to mniej chaotycznie? Zawsze tak piszesz, czy tylko do osoby "której nie chcesz"?

Piszcie mniej chaotycznie, ludzie! Nie da się was zrozumieć!

Opublikowano

Tak jak myślałem poeta znowu swoje. A co do twojego 1 cytatu jak masz tak mało pojemny baniak. Napisałem tam żeby każdy kto to czytał te twoje godne pogardy wypociny zrozumiał i przyją do wiadomości że jesteś zwykłym oszustem co żeruje na ludzkiej naiwności. A tak na marginesie przeglądałem twój profil każdy post co napisałeś i każdy był negatywny oprucz 1 przy jakimś serwerze. Jeżeli nadal masz jakieś zażalenia to napisz na pw bo to nie miejsce na kłutnie tylko na wyrażenie swojej opini a ty wyraziłeś już. Daj wykazać się innym osobą. Jeżeli nie jesteś dzieckiem zrozumiesz mnie i nie napiszesz już nic więcej to tylko będzie mówiło o tobie.

Opublikowano

Tak jak myślałem poeta znowu swoje. A co do twojego 1 cytatu jak masz tak mało pojemny baniak. Napisałem tam żeby każdy kto to czytał te twoje godne pogardy wypociny zrozumiał i przyją do wiadomości że jesteś zwykłym oszustem co żeruje na ludzkiej naiwności. A tak na marginesie przeglądałem twój profil każdy post co napisałeś i każdy był negatywny oprucz 1 przy jakimś serwerze. Jeżeli nadal masz jakieś zażalenia to napisz na pw bo to nie miejsce na kłutnie tylko na wyrażenie swojej opini a ty wyraziłeś już. Daj wykazać się innym osobą. Jeżeli nie jesteś dzieckiem zrozumiesz mnie i nie napiszesz już nic więcej to tylko będzie mówiło o tobie.

I kolejny absurdalny post od R4X3R'a! Przetłumaczmy go na mniej chaotyczny język, użytkownicy MPCforum!

Tak jak myślałem poeta znowu swoje.[...]

Dziękuję za poetę, to dla mnie komplement. Miło wiedzieć, że mnie szanujesz i prawisz komplementy.

[...]A co do twojego 1 cytatu jak masz tak mało pojemny baniak.[...]

Tak to już ze mną jest, przepraszam, szlachcicu. Jestem tylko bardzo głupim plebejuszem. Ukłonić się?

[...]Napisałem tam żeby każdy kto to czytał te twoje godne pogardy wypociny zrozumiał i przyją do wiadomości że jesteś zwykłym oszustem co żeruje na ludzkiej naiwności.[...]

Napisałem tylko negatywną ocenę serwera, a administracja sądzi, iż jestem "zwykłym oszustem żerującym na ludzkiej naiwności". Dlaczego, człowieku, dlaczego? Dlaczego tak o mnie myślisz? Ja tylko napisałem to, co myślę o serwerze! To już każdy, kto nie lubi go, jest oszustem? Skąd to bierzesz? Oszust, bo nie lubi tego serwera, człowieku! Wiesz, co piszesz?!

[...] A tak na marginesie przeglądałem twój profil każdy post co napisałeś i każdy był negatywny oprucz 1 przy jakimś serwerze.[...]

I co w związku z tym?

Jeżeli nadal masz jakieś zażalenia to napisz na pw bo to nie miejsce na kłutnie tylko na wyrażenie swojej opini a ty wyraziłeś już.[...]

No właśnie, wreszcie to do Ciebie dotarło! Wyraziłem własną opinię. I z tego powodu jestem oszustem, tak? A co do tej "kłótni*", to my po prostu dyskutujemy. Nie mogę napisać niestety, iż kulturalnie dyskutujemy, bo mnie obrażacie od "de*ili", tak napisaliście. Przynajmniej ja tutaj jestem kulturalny, Wy tego nie możecie powiedzieć o sobie, jakże mi przykro.

Daj wykazać się innym osobą. Jeżeli nie jesteś dzieckiem zrozumiesz mnie i nie napiszesz już nic więcej to tylko będzie mówiło o tobie.

W pierwszym zdaniu już tutaj widzę błąd ortograficzny. Może po prostu wpisz sobie gdzieś to, co chcesz napisać, i będzie ładnie? Mam się dać wykazać komuś? Jeśli ktoś chce ocenić ten serwer, to zapraszam. Nie blokuje przecież drogi do pisania postów.

Co będzie mówiło o mnie? Tego też nie rozumiem, mam za mały móżdżek dla Ciebie, Wasza Miłość.

*Błąd ortograficzny zacytowany

**Sam wstawiłem tam gwiazdeczkę, nie pozwolę sobie na cytowanie nawet takich słów bez cenzury. Może i nie jest to typowym wulgaryzmem, ale jest to obraza, a ja takich nie toleruje

Opublikowano

Człowieku ty rodzielasz fakty każde zdanie które napisałem nawiązuje do porzedniego a ty dalej tu spamujesz niepotrzebnie.

Opublikowano

Prosze nie pisz tu już !

Przekręcasz wszystko na 2 strone !

Jak coś masz to pisz na pw !

Ta jasne masz życie jak piszesz 100 wyrazów w jednym poście , żeby manipulować ludźmi.

Powidziałem , że gadałem na ts z gościem o klonowaniu itemów i nie miałem czasu odpowiedzieć.

Po czym ty masz do mnie pretensje o to , że chaotycznie pisze ?

Czlowieku ogarnij sie !

Niech gracze sami wbiją i ocenią !

Jak masz coś do mnie pisz na pw a nie przekręcaj wszystkiego co mówimy !

Nie rozumiesz tego ?

Idź sobie spąd !

Nie zamierzam z tobą dyskutować !

Opublikowano

Bardzo fajny serwer podoba mi się. Ma wiele atrakcji jedyny minus admin jestemmiszczu1 troche nic nie robi ale ogólnie serwer fajny.

Narka all.

Opublikowano

Człowieku ty rodzielasz fakty każde zdanie które napisałem nawiązuje do porzedniego a ty dalej tu spamujesz niepotrzebnie.

Nie spamuje tutaj "niepotrzebnie". Nie pozwolę sobie by mnie obrażano na publicznym forum internetowym.

Prosze nie pisz tu już !

Przekręcasz wszystko na 2 strone !

Jak coś masz to pisz na pw !

Ta jasne masz życie jak piszesz 100 wyrazów w jednym poście , żeby manipulować ludźmi.

O co chodzi Wam z tym manipulowaniem ludźmi?! Napisałem tylko własną ocenę tego serwera, a Wy mnie zaczęliście obrażać od najgorszych. Co, mam od tak sobie dać spokój? I jeszcze, proszę, wyjaśnij mi o co z tym manipulowaniem. Wiecie w ogóle co oznacza te słowo? To już jak oceni się jakiś serwer, kulturalnie i w ciekawy sposób, zostaje się zwyzywanym od "oszustów" i "manipulatorów"? To jest tak absurdalne, że aż śmieszne!

Powidziałem , że gadałem na ts z gościem o klonowaniu itemów i nie miałem czasu odpowiedzieć.

W porządku.

Po czym ty masz do mnie pretensje o to , że chaotycznie pisze ?

Ile razy mam pisać, iż nie mam żadnych "pretensji" o Wasze chaotyczne pismo? Po prostu kulturalnie proszę, byście przestali.

Czlowieku ogarnij sie !

Człowieku, popełniłeś tutaj błąd w piśmie! A skąd wiesz, że jestem człowiekiem? Może jestem mutantem? Zombie? Tak, to ma sens!

Niech gracze sami wbiją i ocenią !

A czy ja im zabraniam?

Jak masz coś do mnie pisz na pw a nie przekręcaj wszystkiego co mówimy !

Błędy, błędy wszędzie. Po kiego mam pisać prywatne wiadomości? Tam to bym był obrażany od prostytutek na "K" zapewne, tak to już jest. Dyskutujmy tutaj, niech użytkownicy forum widzą poziom intelektualny administracji(również teraz nie popełniłem błędu) tego serwera.

Nie rozumiesz tego ?

Ale czego?

Idź sobie spąd !

Ach, że tego? Skąd mam sobie iść? A raczej... "spąd"?

Nie zamierzam z tobą dyskutować !

Chyba założyłeś konto na forum po to, by dyskutować? Albo po to, by dać pozytywną ocenę w reklamie serwera. W sumie to ma sens. Gdy napisałeś, że jest "fantastyczny"(sic!), to miałeś jeden post.

Bardzo fajny serwer podoba mi się. Ma wiele atrakcji jedyny minus admin jestemmiszczu1 troche nic nie robi ale ogólnie serwer fajny.

Narka all.

Zgadzam się. Woli rozmawiać na programie TeamSpeak, bądź Skype. I też narka, przyjacielu broni!

Opublikowano

AHAHAHAHAHA xD jaki pojeb z irvinga dobry czubek ciekae ile ma lat z 10 albo 9 heh. A irving tak wogole to zrobiles blad napisales w przedprzed cytacie spąd xD

A wracając do tematu Serwer spoko fajnie zrobiony tylko jak juz ktos mowil malo ludu na nim.

Opublikowano

AHAHAHAHAHA xD jaki poje* z irvinga dobry czubek ciekae ile ma lat z 10 albo 9 heh. A irving tak wogole to zrobiles blad napisales w przedprzed cytacie spąd xD

A wracając do tematu Serwer spoko fajnie zrobiony tylko jak juz ktos mowil malo ludu na nim.

Więc jestem "czubek" oraz "poje*"? Mam dziesięć lat, ewentualnie dziewięć? I napisałem błąd, bo "spąd"? Tylko, że to użytkownik którego cytowałem popełnił błąd, ja to zacytowałem i nawet dałem słowo "spąd" w cudzysłów, czyli o te dwie kropeczki na górze. Ale widać, iż nie nauczono Ciebie definicji tego symbolu interpunkcyjnego. A Ty również popełniłeś błąd. Nawet więcej niż jeden, użytkowniku.

[...]ciekae[...]wogole[...]przedprzed[...]

O znakach Polskich nawet nie będę pisać, bo to tragedia. Poniżasz się tak pisząc, naprawdę. Proszę, nim coś napiszesz, przemyśl to. Wypij sobie herbatkę, i na spokojnie zacznij pisać. Twój chaotyczny styl pisma oraz sposób, w jaki mnie obraziłeś jest okropny. Jak tak można? A po czym wniosłeś, iż obecnie mam dziesięć, ewentualnie dziewięć lat? No cóż, przynajmniej nikogo nie obrażam na każdym kroku, z powodu "naszego serwera ktory jest dobry a on wyzywa i manipuluje oszust nami!!111!!oneoneone". Uspokój się, dobrze?

*Czerwone gwiazdeczki oczywiście sam dodałem

Opublikowano

Nom serwer fajny ładnie zrobiony itd. ale mam 2 ale:

- mało hama

- za dużo świń biega po spawnie

A i właśnie Irving czy jak ci tam trochę przesadzasz nie dziwie się że ludzie bulwersują się na ciebie za takie coś rozumiem że panuje ogólnie coś takiego jak wolność słowa itd. ale to jest przesada. Widać ewidentnie że poprostu lubisz wkurzać innych. A takie 2 primo nie czepiaj się innych ortografi i pisowni bo język polski ewoluje i się zmieni w najbliższym czasie. I nie przesadzaj znajdz sobie innych do trolowania.

P.S.: Jak by co zastrzegam sobie prawo do cytowanania tego co napisałem bo ci znowu coś strzeli do łba narka

"towarzyszu broni xD"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...