Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ludoworks]~[Projekt MPC]~[Zagrajmy razem]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ja też zagram tak z całym MPC o ile jest jeszcze miejsce w Gildi ^_^

nick: Equener

na stronce pisze że jest około 600 graczy online prawda czy trochę przekłamane to jest ?

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

To ja też zagram tak z całym MPC o ile jest jeszcze miejsce w Gildi ^_^

nick: Equener

na stronce pisze że jest około 600 graczy online prawda czy trochę przekłamane to jest ?

Prawda, tyle średnio graczy gra na serwerze, co jest zdecydowanym plusem ;)

Opublikowano

a gdzie wasz wielki master ? ^^

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

a gdzie wasz wielki master ? ^^

Nie było mnie na FW fakt oddałem mastera aldoenie na jakiś czas przyszła do mnie dziewczyna i wolałem spędzić z nią czas niż przy grze.
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

zapraszam do The_Spartans :)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Gildia się rozpada więc temat zostaje zamknięty trudno.

@Dokładnie to co napisał Sh4ke oddałem mastera aldonie bo nie mam czasu tam grać wole spędzić czas z dziewczyna.

1373700515-U207193.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@UP

Jak ktoś lubi pvp to nie jest serwer dla niego :( Zapowiadał się dobrze ale skille 135 nie działają na set 14dg... Wystarczyło zrobić tak jak galaxysro 14dg->12dg ;p

Ja zapraszam na Electronic Sro :) Cap 110 chyba jest najlepszy do pvp

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Gildia się rozpada więc temat zostaje zamknięty trudno.

@Dokładnie to co napisał Sh4ke oddałem mastera aldonie bo nie mam czasu tam grać wole spędzić czas z dziewczyna.

Czyli wpadłeś pod pantofel ^^

Opublikowano

Witam wszystkich.

Ja osobiscie cenie gre na cap 100-110 z malym rate.

Gdy gra duzo polakow, jest ogarnieta gildia, polska unia, party, bieganie na unikaty . Moim zdaniem nie ma sensu wystawiac sobie 16 botow i potem chwalic sie jaki to sie ma set. Przez takie zachowanie wlasnie duzo serwerow upada. Ja sadze ze najlepsza nagroda dla gracza jest wbicie samemu tego max. levela i powbijanie seta. Bardzo cenie sobie wzajemna pomoc w gildi, nie lubie skapstwa gdy ktos ma max. level i posiada itemy dla gracza z gildi i nie sprzeda lub odda ich mu tylko sprzeda w npc za grosze lub jakiemus turkowi. Gdy ja gram to wspieram innych i staram sie pomagac kazdemu w miare moich mozliwosci , rozumiem nie moze byc tez tak ze ktos bedac w gildi ciagle spamuje o taxi i itemy za darmo lecz ja poniekad staram sie pomoc i takim osobom i takze wytlumaczyc ze musza dojsc do czegos same bo co to za satysfakcja miec wysoki poziom skoro zadnego nie wbilo sie samemu. Ja na razie nie znalazlem serwera dla siebie, lecz gdy bedzie jakis 100-110 z malym rate z pewnoscia tam zajrze mysle

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam wszystkich.

Ja osobiscie cenie gre na cap 100-110 z malym rate.

Gdy gra duzo polakow, jest ogarnieta gildia, polska unia, party, bieganie na unikaty . Moim zdaniem nie ma sensu wystawiac sobie 16 botow i potem chwalic sie jaki to sie ma set. Przez takie zachowanie wlasnie duzo serwerow upada. Ja sadze ze najlepsza nagroda dla gracza jest wbicie samemu tego max. levela i powbijanie seta. Bardzo cenie sobie wzajemna pomoc w gildi, nie lubie skapstwa gdy ktos ma max. level i posiada itemy dla gracza z gildi i nie sprzeda lub odda ich mu tylko sprzeda w npc za grosze lub jakiemus turkowi. Gdy ja gram to wspieram innych i staram sie pomagac kazdemu w miare moich mozliwosci , rozumiem nie moze byc tez tak ze ktos bedac w gildi ciagle spamuje o taxi i itemy za darmo lecz ja poniekad staram sie pomoc i takim osobom i takze wytlumaczyc ze musza dojsc do czegos same bo co to za satysfakcja miec wysoki poziom skoro zadnego nie wbilo sie samemu. Ja na razie nie znalazlem serwera dla siebie, lecz gdy bedzie jakis 100-110 z malym rate z pewnoscia tam zajrze, mysleze wy takze. Bardzo podobala mi sie gra na ZSZC, bylo tam wiele polskich gildi i gracze jako tako wspierali sie. Osobiscie czekam na taki serwer gdzie bedziemy mogli wszyscy zagrac i pokazac reszcie swiata ze polacy tez potrafia byc zgrana ekipa, lecz zeby tak sie stalo trzeba sobie pomagac, nie na zasadzie ze jedna osoba bedzie rozdawala wszystkim swoje rzeczy lecz ma to byc pomoc wzajemna. Tak czyniac mozemy zajsc bardzo daleko. Musi byc organizacja aby wszystkie osoby ktore chca grac wspolnie byly przygotowane. Swietnie by bylo gdyby osoby ktore maja doswiadczenie w tworzeniu serwerow silkroad tutaj z forum stworzyly taki serwer chodzi mi o cap 100-110 z niskim rate gdzie moglibysmy zebrac cale mpcforum i zaprosic do wspolnej gry. Musielibysmy rozreklamowac taki serwer i wtedy byloby wszystko zalatwione. Dopoki serwer by nie byl zamkniety ja bylbym gotow tam grac. Tylko jest jeszcze jedna wazna kwestia. Prosilbym Was ze gdyby juz taki serwer powstal to abyscie grali Wy a nie wyreczali sie botem. Ja jestem gotow zrozumiec wszystko np. macie komputer wlaczony na noc lub wychodzicie gdzies to jestem w stanie pojac, ale sprobojcie w miare swoich mozliwosci grac samodzielnie. Co do komunikacji to bylby raczej Team Speak3, lecz osoby ktore nie rozmawialyby z nami nie bylyby odstawiane na bok one takze tworzylyby gildie. Zalezaloby mi tez na tym aby nie bylo spiny pomiedzy graczami i obrazania sie wzajemnie, aby panowala mila atmosfera i kazdy w miare mozliwosci ograniczyl wulgaryzmy, wiwm ze czasami moze czlowieka poniesc, wszystko jest do zrozumienia. Dobra troche sie rozpisalem, przekazalem co chcialem Wam przekazac. Czekam na propozycje jakiegos serwera ktory pasowalby wiekszosci abysmy mogli utworzyc zgrana ekipe : )

Pozdrawiam Wszystkich Frax .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuję Serwer .Przedewszystkim żeby po 1dniu gry niepadł.Najlepiej 110+ lv do reszty da sie przyzwyczaic.Jak macie cos godnego poswiecenia czasu to chetnie Zobacze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...