Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ludoworks]~[Projekt MPC]~[Zagrajmy razem]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam wam evil road, powodem jest to ze jak ktos ma premke/devila to skozystal z buga ktory byl z silkami. (ja rowniez)

wyslalem smsa na 160 silkow(devil spirit) kupilem go, na drugi dzien wchodze na konto a tam 2.5k silkow z dupy :>

takze nie macie sensu juz tam wbijac bo server zapewne padnie i tak..xD

Opublikowano

Moim zdaniem, nie ma co szukać nowego servera zawsze ktoś się znajdzie żeby grać od nowa. Warto by było znaleźć kogoś kto by "zaprezentował" mpc i stworzył nową gildie na tym serverze.. chętni by się znaleźli.. wtedy zedytować tego pierwszego posta, napisać wszelkie informację i zostawić :)) tylko podjąć musi się osoba ogarnięta, najlepiej jakiś kidmod, mod silkroad tutaj?

deneuve22.png

Opublikowano

Moim zdaniem, nie ma co szukać nowego servera zawsze ktoś się znajdzie żeby grać od nowa. Warto by było znaleźć kogoś kto by "zaprezentował" mpc i stworzył nową gildie na tym serverze.. chętni by się znaleźli.. wtedy zedytować tego pierwszego posta, napisać wszelkie informację i zostawić :)) tylko podjąć musi się osoba ogarnięta, najlepiej jakiś kidmod, mod silkroad tutaj?

Wczoraj zacząłem grę na tym serwie mam teraz 32 lvl więc gildi nie zrobię bo brak golda :x Ale dziś wieczorem prawdopodobnie stworze gildie dla tej inicjatywy i dam znać zobaczymy co z tego wyjdzie. Tylko teraz pytanie jaka nazwa gildi ma być ? Proszę pisać tutaj a wieczorem wybiorę nazwę jeżeli nie będzie nic odpowiedniego to stworze gildie o nazwie MPCteam lub DeluXe.
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

osobiście dla mnie nazwa gildii nie ma większego znaczenia, chociaż bardziej pasuje mi MPCteam, ale to już zależy od Ciebie :) no to czekamyy

deneuve22.png

Opublikowano

osobiście dla mnie nazwa gildii nie ma większego znaczenia, chociaż bardziej pasuje mi MPCteam, ale to już zależy od Ciebie :) no to czekamyy

Też właśnie uważam że MPCteam jest lepszą nazwa ;) nich już taka będzie za jakiś czas już zrobie gildie dam znać w temacie

@edit gildia już jest o nazwie MpcTeam pisać do mnie nick Pawlak

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

offline Pawlak xD

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

offline Pawlak xD

Spałem już wtedy w sprawie gildi pisać do :

Pawlak

PussWizard

Sensei

_One_

W Sumie każdy może przyjmować gildia ma nazwę MpcTeam i jest 29/50 osób :)

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

a wcześniej mi ta strona wgl. nie działała o.O dzięki stary :) pozdro od TotalControl ! :)

a wystarczy, że tylko media ściągnę ? czy muszę całość ściągnąć ?

Opublikowano

a wcześniej mi ta strona wgl. nie działała o.O dzięki stary :) pozdro od TotalControl ! :)

a wystarczy, że tylko media ściągnę ? czy muszę całość ściągnąć ?

Wystarczy pobrać samo emdia i można grać dalej
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Jak juz pisalem w grze przestaje grac bo za "łatwy server" . Majac tylko 1 chara zbierajacego ( tylko bo niektorzy maja po 3 pt swoje...) w 6 dni ogarnalem chara na tyle by byc najlepszym spear nukerem... szkoda czasu na zbieranie sunow nic by to nie zmienilo za bardzo. Zostawiam wam film z pvp :)

Opublikowano

Spoko filmik, z tego co pamiętam jak odchodziliśmy to HunT też miał speara +10 ;p. Ale prawdą jest, że ten serw jest łatwy.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

bo to spear HunTa :) zapodal mi na godzine pvp :) tak naprawde mialem +6 i za cholere mi niechcial na +7 wbic (ponad 1400 elkow poszlo i 10 failow na +7) ale i tak tamtym +6 zabilem i HunTa i tego 2 speara z +10 co tez jest na filmie. Wiec to nie zmienia faktu co do tych nukerow, jedynie mi pomoglo szybciej zabic co niektorych ;p

Opublikowano

Fakt wczoraj w cave jg widziałem całe pt o nazwie bot 1 , bot 2 , bot 3 , bot 4 , bot 5 , bot 6 , bot 7 , bot 8 ludzie mają po co własnym pt i tak graja ;c trochę szkoda ze limit jest na 4 nie na 2 postacie

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

do ktos linka do tego priva?

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

Mam problem z klientem chcialem dziś rano się zalogować jak wyskakuje okno gdzie trzeba kliknac start na samym poczatku to wlasnie nie ma tego "Start" zeby sie klient uruchomil robilem reinstale nowe media kilka razy i nic.. niech ktos pomoże ; )

Opublikowano

Mam problem z klientem chcialem dziś rano się zalogować jak wyskakuje okno gdzie trzeba kliknac start na samym poczatku to wlasnie nie ma tego "Start" zeby sie klient uruchomil robilem reinstale nowe media kilka razy i nic.. niech ktos pomoże ; )

mam to samo serw chyba off trzeba czekać :x
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

moj nick Zavio daj ktos zaprosi do gildii to sie uciesze ;p

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...