Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ludoworks]~[Projekt MPC]~[Zagrajmy razem]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra więc wybraliśmy serwer Penguin Online, jako że jest prezentacja serwera zamieszczę tutaj kilka info i gildii jak i samym serwerze.

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

Jest jakiś sens gry na serverze, gdzie każdy ma po 8-16 goldfarm i wtedy niby server ma te 700 osób?

Otóż wybrałem ten serwer, dlatego że jest to najpopularniejszy serwer z obecnych.

Gra na nim najwięcej graczy, jest najbardziej rozwinięty pod względem nowości , admnistracji i stabilności.

Gra na nim średnio aż 3000 tysiące graczy łącznie, także jest to imponująca liczba.

Dojebales jak Hanka w kartony... Raczej jeden z najbardziej corrupted serverów(Devias pewno na 1-szym miejscu).

Wg. mnie server jest do bani, ich updaty sa wrecz smieszne oraz nawet nie dbaja o servery... Transfer itemow z isro/innych privow - bardzo madre i wcale nie pay2win...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Nie pamietam ich orginalnej nazwy ale gracze ktorzy grali u nich przez wakacje pamietaja co dzialo sie na servie / sprzedaz itemow za USD od gm mozna bylo wszystko dostac / do tego kosmiczne ceny itemow a gold i tak nic nie wartal / juz dawno bylo sie ciezko tam wybic bo turki pokupowaly itemy za real kase .

Fajnie ze chcesz pomoc ale zbierz info na temat servera potem rob temat bo jak dal mnie to kolejna reklma servera na 1-2 dni .

Edge-1.png
Rekrut
Opublikowano

Nie pamietam ich orginalnej nazwy ale gracze ktorzy grali u nich przez wakacje pamietaja co dzialo sie na servie / sprzedaz itemow za USD od gm mozna bylo wszystko dostac / do tego kosmiczne ceny itemow a gold i tak nic nie wartal / juz dawno bylo sie ciezko tam wybic bo turki pokupowaly itemy za real kase .

Fajnie ze chcesz pomoc ale zbierz info na temat servera potem rob temat bo jak dal mnie to kolejna reklma servera na 1-2 dni .

Dobrze pamiętam co było na PlaySRO. Niestety korupcja tam była tak oczywista a oni i tak się wypierali jacy to oni są dobrzy...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Skoro całe MPC gra tam , mogę edytować temat, a zaraz dodam ankietę.

Ja będę grać jeszcze dzisiaj jeśli jest już jakaś gildia to mój nick będzie prawdopodobnie PanPazik :P

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

Pewnie nikt nawet nie wie (a już napewno nie Sh4ke) że najpopularniejszym obecnie serverem jest Devias Online na którym średnia gracyz to 1,2k (na jednym servie nie na 3)

Rekrut
Opublikowano

Pewnie nikt nawet nie wie (a już napewno nie Sh4ke) że najpopularniejszym obecnie serverem jest Devias Online na którym średnia gracyz to 1,2k (na jednym servie nie na 3)

Hahahhah jeblem. Masz na mysli ten zjebany, skorumpowany, niezbalansowany server Devias? Moze ich pomysl byl nawet dobry, niestety te inspiracje zniszczyla korupcja...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Były już takie akcje że mpc miało grać na jakimś wybranym serwie ale tylko na elite się udało pamiętam jeszcze gildie MPCforum chyba tak się nazywała nawet tam bylem ale jakoś się rozwaliła :x więc wątpię żeby coś z tego było ponieważ jest za dużo serwerów i każdy lubi coś innego.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Pozatym, seidenkraft od czasu update jest za latwy. Osobiscie uwazam ze nie ma sensu juz tam grac. z servera 90 cap zrobili pvp instant 100.

z osirisa jakies wielkie gowno z ratami x400...

a nie wiem jak sytuacja z heaven. Takze wam powiem ze szukajcie innego i nie kierujcie sie tym ze gra tam te niby '3.5k' ludzi. :>

bo szczerze mowiac na osirisie mialem postawione 3 pt 8/8....

Opublikowano

Sądzę, że nie ma tam co zaczynać, iż PlaySro aka SeidenKraft jest już po prostu stare. Jeżeli mieliby zamiar otworzyć nowy serwer, to można byłoby coś kombinować.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Sądzę, że nie ma tam co zaczynać, iż PlaySro aka SeidenKraft jest już po prostu stare. Jeżeli mieliby zamiar otworzyć nowy serwer, to można byłoby coś kombinować.

Dokładnie wbic na nowy serw dobra gildi :)
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Więc jak widzicie zrobiłem ankietę, moją propozycją na serwer jest :

Nightmare Online

lub ten :

Chaos Online

lub :

Devias Online

Są to popularne serwery, chyba że macie inne propozycje.

Opublikowano

Nightmare 60 osób online | tydzień | Cap 120 | Exp 200

Chaos - nie wiem stronka nie działa | 1 msc | Cap 125 | Exp 300

Devias - 1500 | ponad 2 msc | Cap 80 | Exp - 15

to takie podstawowe info.

Nightmare odpada 60 osób w tydzień to nic

Chaos dość nowy (1msc) exp duży, lvl też euro i china, sporo nowości, ale nie każdy lubi takie rzeczy.

Devias ponad 2msc exp mały, lvl średni, tylko china, spora liczba osób online, dobrze zabezpieczony

Z mojego pkt widzenia nie pasuje mi żaden z tych serwerów, jestem dość wybredny.

Prawdą jest, że teraz nie da się zebrać tak wielu polaków na jednym serwie, jak za czasów elite.

Ja osobiście polecam Pingwina - gdyby tylko działał.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Dobra, więc po napisaniu tematu na epvp* dostałem odpowiedź i moim zdaniem powinniśmy zacząć na serwerze, który jest popularny, więc :

ProSro - 130 Cap , Skille 125 , Dodany Update Arabia, lecz minus to dużo turków

DemonRoad - 140 Cap, Skille 125 , Dodany Update Arabia , dużo graczy online

Devias Online - 80 Cap, Skille 80 , Stary OldSchool , dużo graczy online, lecz serwer już stary

Nie wiem, który wybierzecie, ale najbardziej polecam DemonRoad, mimo że każdy serwer już stoi, to są stabilne i gra ponad 600 graczy na każdym. Nie przeszkadza mi to, że serwer stoi "x" czasu, bo kiedy jest ekipa fajna, to nie ma znaczenia.

Opublikowano

DemonRoad, czyżby to tam był ten box za 500 silków i najlepsza broń jest Twoja ?

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Kocham sarkazmy, pytam się was poważnie, abyśmy wspólnie wybrali jakiś serwer, więc daję propozycję, ale jak widzę nie ma sensu dalej jakiejś inicjatywy ciągnąć, skoro zostanie to potem olane.

Opublikowano

Myślę, że osobiście najlepiej byłoby znaleźć server z capem 100-110, ale nie wiem jak to teraz wygląda w kwestii serverów.. tyle co ten pingwin(na który i tak obecnie trzeba czekać i nie wiadomo co to będzie). Cap 80 jak dla mnie za mały, a 130,140 to już za dużo..

deneuve22.png

Opublikowano

może warto poczekać na tego pingwina :)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...