Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INDUSTRIAL][Własne pliki][Dedyk][No Premium] Solarix

NiSziq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszaszac na skype : capitive

sr za 2 posty.

Jak chcesz moge z tobą pograć :>

Szkoda tylko że troche długo sie pobiera (Moj internet <3)

Opublikowano

@Smak1

Boże, cały ten temat to twoje posty "Zapraszam :D", i może 2-3 wypowiedzi graczy, po co spamujesz...?

Opublikowano

zróbcie update :P :ninja:

Bedzie update jak bedzie stabilny bukit portowany 1.4.5 z modami

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

Proszę mnie odbanować dostałem bana niby za przeklinanie. Dostałem kicka, admin napisał że jeszcze raz przeklne a dostane bana, napisałem kur** (Podkreślam że z gwiazdkami a że przeklinałem to miałem swój powód) i dostałem bana więdz twierdze że przez takie bany administracja jest nie ogarnięta . Nick : Gontar (Dostałem bana na IP moje IP: 95.160.146.238 ) Z góry dzięki i obiecam poprawe... Drugiego takiego serwera nie ma :(

PODOBNO USUWACIE BANA ZA KUPIENIE VIPA ROBICIE SOBIE JAJA ?

Opublikowano

Gontar co do Ciebie to ja bym ostro dyskutował jeśli chodzi o odbanowanie.

Ewidentnie sobie zasłużyłeś, więc nie licz na pobłażliwość administracji.

Moim zdaniem słusznie dostałeś, nawet nie na 3 godziny a dałbym Ci na 24 za Twoją natrętność i denerwowanie ludzi no i oczywiście słowa.

To moja opinia więc się ciesz się że administracja dała CI krócej ;]

PODOBNO USUWACIE BANA ZA KUPIENIE VIPA ROBICIE SOBIE JAJA ?

Jaja nie jaja, skąd masz pewność. Zasłużyłeś na kare więc cierp ;] następnym razem będziesz myślał zanim coś napiszesz ;)

Pozdrawiam ;]

Mobo: ASRock 980DE3/U3S3 CPU: AMD FX-8320, 3500 MHz Cooler: Water Cooler Crosshair H80 GPU: Gigabyte 1060 6GB G1 Gaming

RAM: Kingston HyperX 2x4 GB 1886MHz DDR3 CL9 HDD: WD BLACK 500 GB SSD: Kingston XyperX 120GB 

PSU: Modecom Carbon 620W Case: Logic Concept A32 Zalman R1 White Mouse: SteelSeries Kinzu v3 + Steelseries QCK Keyboard: Modecom MC-800M Volcano LCD1: Samsung UE32H5500 LCD2: Packardbell Maestro 223DXL

Opublikowano

apollo678 jak dostałem bana na 3 godziny to dlaczego mam na IP i mam go dzisiaj a dostałem go wczoraj o godzinie ok. 13 Czyli już mam go 26 godzinę

Opublikowano

Wszedłem na server, posiedziałem, wyszedłem.

Powyższe zdanie opisuje cały server, niestety.

Niczym specjalnym się nie wyróżnia, budowle - jak oczywiście na FB na początku sprawiają wrażenie pięknych, jednak jak kto woli.

Piękno tkwi w prostocie, ściany spawnu opierają się na prostym szkielecie ze stone'a, a w ścianach spływa woda. Nic specjalnego.

Enchant room jest położony na spawnie, więc już mamy ''full-wypas'', administracja nie wita jakoś specjalnie nowych graczy.

Admini od czasu do czasu (czasami często) czują się zbyt pewnie, przy czym spamują różnymi emotikonami, co nie należy do ich obowiązku ani nie

reprezentje pozytywnie ekipy.

Regulamin, że się tak wyrażę ''widać jak pół dupy zza krzaka'', a tak praktycznie - nie widać go.

Server jest non-premium, ogólnie - gra na nim nie jest zła, jednak niczym się nie wyróżnia.

Jak na server freebuild zarząd servera potraktował nas podstawowymi pluginami, server nie zachęca do gry, niestety.

[NEUTRALNIE-NEGATYWNA] Tak mniej więcej -5/10

Opublikowano

Wszedłem na server, posiedziałem, wyszedłem.

Powyższe zdanie opisuje cały server, niestety.

Niczym specjalnym się nie wyróżnia, budowle - jak oczywiście na FB na początku sprawiają wrażenie pięknych, jednak jak kto woli.

Piękno tkwi w prostocie, ściany spawnu opierają się na prostym szkielecie ze stone'a, a w ścianach spływa woda. Nic specjalnego.

Enchant room jest położony na spawnie, więc już mamy ''full-wypas'', administracja nie wita jakoś specjalnie nowych graczy.

Admini od czasu do czasu (czasami często) czują się zbyt pewnie, przy czym spamują różnymi emotikonami, co nie należy do ich obowiązku ani nie

reprezentje pozytywnie ekipy.

Regulamin, że się tak wyrażę ''widać jak pół dupy zza krzaka'', a tak praktycznie - nie widać go.

Server jest non-premium, ogólnie - gra na nim nie jest zła, jednak niczym się nie wyróżnia.

Jak na server freebuild zarząd servera potraktował nas podstawowymi pluginami, server nie zachęca do gry, niestety.

[NEUTRALNIE-NEGATYWNA] Tak mniej więcej -5/10

1. Szkielet spawnu nie sklada sie z stona lecz z drewna, po scianach nie splywa woda tylko centralnie z sufitu

2. Enchant table sa skromne poniewaz nie bedziemy dawac od razu na 50lvl

3. Admini nie witaja kazdego z osobna bo maja inna robote, przygotowywanie eventow, pomaganie graczom

4. Zaden admin nie spamuje emotikonami, chyba ze z graczem ci sie myli. Dla pewnosci sprawdzilem logi i nic takiego nie bylo.

5.Regulamin na spawnie jest skromny z podstawowymi informacjami ale jest tabliczka ze pelny znajduje sie na stronie oraz pod komenda /rules

6.Serwer sie nie wyroznia specjalnie ale u nas nie ma lagow jak na inncy. Serwer udostepnia nam craftserve, mamy 40 slotow i 4gb ramu na serwer,

dzieki czemu od strony serwera nie ma lagow przeszkadzajacych w grze.

7. Jest to serwer surwiwal z cuboidami + modyfikacje. Jestem ciekaw jakich pluginow ci brakuje, bo sklepu nie ma, bedzie prawdopodobnie targ z tradeomate.

Zapraszam na serwer

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...