Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INDUSTRIAL][Własne pliki][Dedyk][No Premium] Solarix

NiSziq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ciekawe Bronze serw s3

bronze craft wegetuje a jego właściciel się praktycznie nami nie interesował, wiec zebraliśmy ekipę i stworzyliśmy lepszy serwer

Opublikowano

Serwer ciekawi się zapowiada powodzenia.

Serwer ciekawi się zapowiada powodzenia.

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

zaktualzuj na 1.4.5 lub 1.4.6 a nie 1.3 to juz staroc

Marudzisz na temat 1.3 a tak na prawdę to 1.2.5 to po pierwsze.

Po drugie nie ma sensu aktualizować wyżej skoro nie ma wszystkich modów albo są bugi które nie pozwalają np. na normalną grę. Do tego jak znam graczy nie chciałoby Ci się wejść na MPC w prezentację aby ściągnąć łatkę i później grzebać w plikach minecrafta żeby wrzucić takową poprawkę. Zdecydowanie lepiej włączyć Minecrafta i po prostu się zalogować i grać :)

najważniejsze że nie ma jakichś niekontrolowanych resetów czy zawiech.

Między innymi dzięki ogarniętemu regulaminowi który zabrania ustawiania timera np. na 0.200s i który jest surowo przestrzegany.

Pozwolę sobie napisać opinię jeśli chodzi o ten serwer. Bardzo długo nie grałem w minecrafta, jednakże coś skłoniło mnie do powrotu i to z grubej rury i oto trafiłem na serwer który ma przed sobą przyszłość.

Najłatwiej będzie oceniać mi pod kątem plusów i minusów. Zapraszam do lekturki :)

Plusiki:

+ brak miasta - czyli nie ma działek w jednym miejscu nikt nie próbuje włamać CI się do domu i porozwalać np. uprawy.

+ wybierasz miejsce na własną działkę - wybierasz miejsce 20x20 gdzie chcesz czy to 2000 kratek od spawnu czy 10 000, oznaczasz je i wołasz admina. Nie ma tu ograniczeń. Równie dobrze może być góra albo i środek oceanu.

+ administracja znająca się na rzeczy - po pierwsze znają się na modach, na prowadzeniu serwera również, jeśli potrzebujesz pomocy po prostu pytasz, a nie skończy się na jednej propozycji również jeśli chodzi o mody, zarówno od Administracji jak i od graczy.

+ zawsze (prawie) jest ktoś z administracji - nie ma możliwości takiej że chcesz działki a nikogo nie ma, no chyba że o 4 nad ranem no ale to oczywiste. :)

+ instalator + launcher :) jak największy plusik ze względu na to że nie musisz się bawić w jakieś kopiowanie. po prostu wywalasz starego minecrafta i instalujesz :)

+ Vip - tak to może dziwne ale kupując Vipa nie masz nie wiadomo jakiego ekwipunku, jeśli Cię nudzi kopanie to po prostu kupujesz go i jesteś trochę do przodu. Gracz natomiast spokojnie da sobie radę i standardowa działka mu starczy.

+ brak ograniczeń mapy- chodzisz gdzie chcesz i jak daleko chcesz.

+ nie będzie codziennej aktualizacji serwera oraz na tą potrzebę klienta więc można spokojnie sobie pograć, bez obawy że jutro będziemy szukać gdzie pobrać dodatkową paczkę aby móc wejść.

+ stabilność serwera - administracja bardzo dobrze dopracowała pliki za to wielkie brawa ;)

Minusy:

- trochę mało osób - mogłoby być więcej, nie koniecznie od razu 300 a 40-50 wtedy na pewno bardzo dużo by się działo :)

- mogłoby być wsparcie do MultiMc - ze względu na to iż staje się to coraz bardziej potrzebne patrząc na serwery ale również i własne granie na różnych wersjach minecrafta zarówno z jak i bez modów.

- mało eventów ze względu na to iż administracja stara się jak najbardziej usprawnić serwer i poszukuje błędów. Oficjalnie nie mogę potwierdzić tego ale doszły mnie słuchy na temat zbliżającego się sporego wydarzenia :)

- brakuje trochę systemu wymiany jeśli chodzi o itemy. Możemy wymieniać się np. redstone za lapis, ale bez pośrednika no i nie mamy 100% pewności że gracz nie oszuka nas gdy upuścimy itemek.

Najbliższe planowane zmiany:

• powiększenie ilości slotów :)
  • większy event który na pewno nadrobi braki jeśli chodzi o większe imprezy planowane na serwerze

Moja opinia o serwerze jest jak najbardziej pozytywna.

Dałbym 6- ale gdyby nie to że brakuje paru rzeczy dam 5+ /6.

Wielki szacunek należy się administracji, która na prawdę potrafi zadbać o serwer.

Powodzenia i wielkie gratulacje dla wszystkich którzy angażują się w funkcjonowanie serwera :)

tak trzymać panowie ;)

Pozdrawiam Apollo678 ;)

Mobo: ASRock 980DE3/U3S3 CPU: AMD FX-8320, 3500 MHz Cooler: Water Cooler Crosshair H80 GPU: Gigabyte 1060 6GB G1 Gaming

RAM: Kingston HyperX 2x4 GB 1886MHz DDR3 CL9 HDD: WD BLACK 500 GB SSD: Kingston XyperX 120GB 

PSU: Modecom Carbon 620W Case: Logic Concept A32 Zalman R1 White Mouse: SteelSeries Kinzu v3 + Steelseries QCK Keyboard: Modecom MC-800M Volcano LCD1: Samsung UE32H5500 LCD2: Packardbell Maestro 223DXL

Opublikowano

Njwieksze gowno scierwo

Pewnie jestes jedna z osob ktora dostala bana za uzywanie "wspomagaczy", widac ze nie potrafisz przyjac kary i wypisujesz bzdury.

Zapraszam

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

NiSziq mógłbyś mi podać ip serwerka? :)

Zebym mogł sobie skopiować i wkleić spokojnie.

Bo nie wiem czy tam pisze z dużych czy małych itd...

A sorki,okej! Już mam ! :)

Sorki ze źle przeczytałem :)

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

Ponieważ chcieliście event to dzisiaj (21.12.12) o godzinie 18:30 odbędzie się event w postaci spleefa. Chętnych zapraszamy na /warp spleef.

Tak poza tym powiem Wam, że szykujemy kilka ciekawych niespodzianek na Święta, serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału. O wszystkich eventach będę informować w tym temacie i na serwerze. ;) Zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...