Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmniejszyc ping bardzo prostym sposobem

Spooq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo to jest klient p2p czyli coś co torrent , ale do lola (dlatego patche szybciej pobiera) , na grę wpływa w ten sposób , że jest miejsza szansa na krótki dc , ale to nie robi różnicy przy dzisiejszych łączach.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trzeba byc idiota zeby nie sprawdzic co dodatkowo nam instaluje dana aplikacja..., wiem ze ostatnio straszne wulgarne posty pisze w tym dziale , no ale ludzie bez przesady

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzieki!!! Nareszcie wiem dlaczego przez kompa mojego brata mam taki ping! Odinstaluje mu to z predkoscia swiatla! :D Leci DUZY like

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Ja tam tego nie odinstalowałem, jedynie co z tym robię to wyłączam przez menadżer i teraz z pingu ~35 mam ~15 ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

P.S. tym co niby teraz patche sie wolno ładują. To nie nasza wina, że macie net po 1mb/s a potem się dziwicie czemu tak wolno się pobiera i tyle. Mi jak szło patch w 2 minuty, tak nadal idzie.

Jak lagi były, tak są, nwm czym to jest spowodowane.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chyba każdy to wie :)

Tyle że ping nie za wiele spada :/

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jesli usuniecie ten program i wylaczycie podczas gry w lola ( synchronizacje pionowa ) wtedy ping powinnien byc stabilniejszy i fps bedziecie mieli leprzy. Zrobcie sobie defragmentacje jesli nie robicie co jakis czas, to tez powinno pomoc. Te sposoby duzo nie pomoga jesli macie zasyfiony komputer :) Usuncie niepotrzebne pliki, programy, gry itp. Wylaczenie synchronizacji pionowej pomoze raczej tylko na szlabyszych komputerach bo na leprzym roznicy raczej nie bedzie. Jesli te sposoby nie pomoga zabardzo, wtedy mozecie jeszcze wylaczyc wszystkie zbedne procesy tak aby bylo mniejsze obciazenie internetu. Jest wiele procesow ktore mozna wylaczyc a spowalniaja nam internet i tym samym zwiekszaja nam sie pingi w lol'u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...