Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak zmniejszyć lagi na ft?

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na 0x, miałem tak wcześniej. Kupiłem podstawke chlodzącą do lapka za 30 zł. Komp bede chłodził jak już bedzie sie bardzo ciął. Jak narazie chodzi dobrze, okaże sie za kilka dni i napiszę

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Przedewszystkim musisz zamknac wszystkie zbede programy typu gg, skype itp. No mozesz zmniejszyc troche rozdzielczosc. Moze masz zasmieconego kompa, uzyj Cleaner'a to usunie ci zbedne pliki ;)

Opublikowano

mozzile tez zamknij u mego brata to ona spowalniała bardzo mocno zresztą jak i gg i jak skype :) o dziwo lapek słabszy od twego:) i jak wyłączył to dobrze chodziło:)

Bywalec
Opublikowano

Używasz gameboostera?

Podłóż sobie jakieś książki z tyłu laptopa, żeby był on pod kątem.

Ma wtedy leze chłodzenie.

Ja tak zawsze robię :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Pisałem już dawno że all działa... Wystarczyło przeczyścić chlodzenie powietrzem sprężonym, zakupiłem podstawke chlodzącą więc użyje ją na 15 minut co 6 godzin jak jest bardzo gorąco. Temat do zamknięcia

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...