Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój drugi szablon do joomli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest to mój drugi szablon do Joomli, który zrobiłem sam.

Można go zobaczyć na http://www.encik.tk

Proszę o konstruktywną krytykę.

11hv5np.png

28194.gif

My right = "Usuwanie/edycja moich postów narusza art.54, pkt.1 Konstytucji RP i podlega zaskarżeniu do Trybunału Konstytucyjnego RP."

vor nick, zbieram :integer;
begin
nick:=encik95;
zbieram:=-;
writeln('Jestem ',nick,'zbieram ',zbieram);
readln;
end;

Opublikowano

Strona główna to jest joomla!? Pierwszy raz widzę taki szablon do joomli!, prosty a zarazem czytelny. Ładnie wykonany, choć grafika leży. Ale staraj się i idź do przodu, świetnie!

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Strona główna to jest joomla!? -Nie rozumiem o co chcesz zapytać, lecz cała strona pracuje na joomla.

Pierwszy raz widzę taki szablon do joomli!, prosty a zarazem czytelny. Ładnie wykonany, choć grafika leży. Ale staraj się i idź do przodu, świetnie!- Dzięki bardzo ale jak możesz to powiedz czy z tą grafiką to kolorystyka nie pasuje, czy coś innego.

11hv5np.png

28194.gif

My right = "Usuwanie/edycja moich postów narusza art.54, pkt.1 Konstytucji RP i podlega zaskarżeniu do Trybunału Konstytucyjnego RP."

begin
readln;
end;

Opublikowano

Czy ja wiem czy ten szablon opłacało się robić pod joomola? Lepiej było zrobić to pod html lub php. Jakoś nie widzę sensu robienia tego pod joomola. Grafika nie najgorsza lecz header nie pasuje.

Opublikowano

Co zrobić aby po wejściu w zakładkę np. Start jest ona cały czas wyróżniona, tak jak po najechaniu na nią?

Chodzi mi o efekt taki jak w menu mpcforum (patrz na górze strony).

Jeśli ktoś wie o co mi chodzi proszę o odpowiedź.

Nie chciałem zakładać nowego tematu dlatego pytam tutaj.

Jeszcze jedno, jakie to polecenie bo szukałem i znalazłem hover-po najechaniu wskaźnikiem, i active-po kliknięci na obiekt ale nie znalazłem tego o które mi chodziło.

//Wszystko za pomocą CSS - następnym razem załóż nowy temat. Kaś

11hv5np.png

28194.gif

begin
readln;
end;

Opublikowano

No cóż rewelacji nie ma. Radziłbym nad dopracowaniem grafiki i nauczenie się php/Pythona ponieważ w tym zrobisz więcej ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

up@

KidMod WWW i mówi o PHP/Pythonie gdy mowa jest o szablonie ;_; ?

topic@

To tło jakby inne dać ;) Np. kod pascala czy coś.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

•  carbonx zmienił(a) tytuł na Mój drugi szablon do joomli
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...