Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Pro Players Pick na MPC

Gryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim ulubionym champami jest Nocturne oraz Shaco.

Nocturne lubie za to że ma przejebany dmg robiony pod adc i też jeżeli ogarniesz jakie itemy mu dać ma ogromny dmg i nawet sporo survi. W TF zawsze ale to zawsze czekam aż przeciwnicy bd szli w grupie a nasz team czeka tylko na to gdy wlacze ulta bo maja 4 sek jak sie nie myle na to aby wpaść na nich i ich rozwalić :D.

Shaco tzw zdobywanie blue i red na 1 lvl :D. Lubie ta postać ze wzgledu na dodatkowe 20% w plecy dmg a w polączeniu z krytem daje tzw 2 max 3 ciosy i gościu pada.

Jest jednym z lepszych junglerow ale wiele osob mowi ze są lepsze np lee sin czy ktos inny. Jednak ja ani razu nie widziałem aby ktoś z innych champow z niepelnymi runkami oraz masterkami(czyli przed 30 lvl) sam atakowal blue.

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

Ulubioną postacią będzie, i zostanie na zawsze Lee Sin.

Uwielbiam jego mobilność, dobry haras, combo q+w. Jest wytrzymały z solidnym dmg oraz niesamowitym escapem.

Świetnie można trollować grę, jukować przciwnków. Każdemu polecam lee sina, preferuje go na midzie, taki jest mój styl.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dziendobry! Nazywam sie paweł mam 12 lat i moją ulubioną postacią jest master ji. Jego superumiejetność to sprint przez co szybko biega a jak zabie to mu sie odnawiają umijętności. Bije bardzo mocno. Jest dobry na kazdą linie a najdobry jak grasz z kolegą na skajpe. Mam do niego skurke którą dostałem na urodziny :)).

Jestem xxPafcio1998PLxx i moją ulubioną postacią jest master szi.

NO KURWA KOLEŚ MA 12 LAT ALE URODZIŁ SIĘ W 1998 WTF?

Opublikowano

@up po chuj ten spam? spytaj sie go na priv a nie tu...

Ja jeszcze moge napisac o Ireli. Krotko i na temat. Postac na topa posiadajaca ciakawe skille doskok, trudmg i leczenie, stun/slow. Ulti ktore kradnie zycie. Ma bardzo mocne late game. Polecam ta postac za jej wytrzymałosc i spory dmg. BETTER NERF IRELIA BITCHES !

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Moim ulubionym bohaterem jest Viktor. Jednym z powodów dla których go lubię jest to, że mało ludzi nim gra i tak naprawdę nie wiedzą jak grać przeciwko niemu. Do tego ma rewelacyjne ulti i cc.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

NO KURWA KOLEŚ MA 12 LAT ALE URODZIŁ SIĘ W 1998 WTF?

hahahah :D

Witam Jestem Maciej i mam 16 lat. Moją ulubioną postacią w jest katarina. Jej ulti może bardzo szybko wycarrować TF na jej korzyść, bardzo podoba mi sie jej mobilność dzięki skillowi pod klawiszem E może bardzo szybko uciec z bardzo nieciekawych ganków na nią. W teamfighcie powinieneś sie wbić jako ostatni żeby poczekać aż przeciwnicy wyrzucą wszystkie CC`ki gdyż jakikolwiek stun, knockup etc. nie działa zbyt dobrze na ulti katariny. Hi i`am Maciek and my favorite champion is Katarina ;)

Opublikowano

Moim ulubionym champem jest wukong.Lubie go dlatego bo na combo moze zlozyc adc,na w znika i mozna latwo oszukac przeciwnika a takze go zharrasowac.Lubie w nim takze jego ulti ktore moze przerwac komus ulti typu kata czy nunu a takze odejmuje pancerza z q.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...