Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalne opisy postaci wraz z ich charakterystyką! Zacznij grę w Metina!

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Dzisiaj mozecie zobaczyc spis moich prac a dokladniej tutoriali dotyczacych wiekszosci postaci Metin2 ( max do konca Marca 2013 r beda zrobione wszystkie postacie ) poradniki pisane na przelomie lat 2010-2012. Wszystkie informacje wazne dla nowych jak i starych doswiadczonych graczy. Wiele ciekawostek i innych zapraszam :)

Wojownik :

Wojownik Body - Od zera do Bohatera cz.1

Wojownik Body - Od zera do Bohatera cz.2

Ninja :

Ninja Archer- Od zera do Bohatera

Ninja Dagger - Od zera do Bohatera

Sura :

Od Zera do Bohatera - Sura WP cz.1

Od Zera do Bohatera - Sura WP cz.2

Od Zera do Bohatera - Sura BM

Szaman :

GRATIS ! ZALACZAM WAM ROWNIEZ PORADNIK OGOLNY DOTYCZACY WSZYSTKICH KLAS POSTACI :

Poradnik ogolny odnosnie wszystkich klas postaci

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie czy w tym spisie będą tylko i wyłącznie Twoje poradniki ,czy też będzie można pokusić się o napisanie i prośbę dodania do spisu? :) Przydatny Spis dla każdego nie wiedzącego jak rozwijać daną klasę postaci ,po prostu nią nie grając.

Opublikowano

Mam pytanie czy w tym spisie będą tylko i wyłącznie Twoje poradniki ,czy też będzie można pokusić się o napisanie i prośbę dodania do spisu? :) Przydatny Spis dla każdego nie wiedzącego jak rozwijać daną klasę postaci ,po prostu nią nie grając.

Z tej serii raczej tylko moje , normalne poradniki beda w normalnym spisie ;)

Opublikowano

Zrób tuta o smoku :) bo robisz świetne, a zaczynam poważną grę smoczkiem i chętnie dowiem się czegoś ciekawego :))

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lakonicznie napisany spis B) .Moim zdaniem trochę dyskryminacja reszty tematów.Odpowiedz mi na pytanie.Ile poświęcasz czasu(w godzinach) na zrobienie jednego poradniku,z tych,które znajdują się tutaj? Tylko proszę szczerze ;)

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Miały się pojawić nowe tuty,a tu nic -.- ,Poza tym,fajna rzecz,ale właśnie przydałoby się troszku napisać o szamanie,bo gra nim dla mnie to czarna magia...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki <3. Zostałem okradizony, i chciałem zacząć gre od nowa. Przyda się.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od zawsze gram mentalem lub daggerem ale dużo sie dowiedziałem. Dzięki

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...