Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojownik Body - Czyli Od Zera Do Bohatera Cz.2

MrPiotrek122

Czy Podobaly sie Wam 2 Czesci Tutorialu ?  

92 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Podobaly sie Wam 2 Czesci Tutorialu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich w Drugiej Czesci Mojego Poradnika Wojowniku Body

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY , PORADNIK DLA USEROW MPC

1 Czesc Moje Tutka :

http://www.mpcforum.pl/topic/204390-wojownik-body-czyli-od-zera-do-bohatera/

Ten Poradnik Dotyczy wbicia 50-70 lv , tak jak w Poprzednim Poradniku przedstawie go W "Dniach" Oraz Bardzo Dokladnie Opisze i dodam screeny , generalnie tak jak w czesci 1

:)

Wstepne Informacje Ktore Sa Bardzo Wazne :

-Musimy Posiadac Konia Bojowego

-Posiadac yangi przynajmniej 2kk ( Jak Uzbierac Znajdziecie TUTAJ )

- Miec Wykonane 80% Misji... B)

-Posiadac Jakiegos Buffka

Wstep :

-Gdy Mamy Juz Ten 50 Lv To Powinnismy miec 2 Skile na M ( polecam Aure i Berek / chyba ze nie robicie boja to Aura i Wirek ) m2 + ...

-Generalnie przydalby sie Kon Bojowy Bo Dodaje Nam Defa , Dzieki Czemu bierzemy wiecej grupek mobow .

- Chcialbym Zaznaczyc Ze Ilosci " Dni" w Poradniku do danego wbicia levela jest wedlug mojego wbijania levela inni moga to robic szybciej lub wolniej :)

Dzien 1-20 ( Tu Powinnismy wbic od 50 do 55 ):

- Generalnie Expimy na BO , chyba ze dajemy rade w V1 NA 1 SPOCIE ( WEJSCIE ) LUB IDZIEMY PROSTO I NA 1 W LEWO TAM JEST DOBRY SPOT <--- Mapka Ze Spotami...

- Musimy Posiadac Mniej Wiecej takie eq :

- Ribek +5-9 sr 10% + kd moba i smierci +2/3/4 ( bron do expa ) lub jakas iglice +6 z kd+2/3 do expa albo 12 duchow +5/6 tez takie KD ....

- Fms +5-9 sr 10% + kd woja , smierci /sury/ninjy ( tu jest do wyboru ) +2/3/4 ( Bron do PVP ) , moze byc jakis krwawy +6,7 z kd Ninjy , Sury , Woja +3 ale nie polecam....

- Smocza +7-9 kd speda i defa+2/3 najlepiej z jakims bonusem do HP lub Luska +5/6 ale nie polecam bo jest droga... ;]

- Zelazny +7-9

- Okragla +6-7 , 5 katna +7-9 ( nie polecam bo jest droga )

- Srebrna Bransoletka +6-9 , moze byc tez zwykla Branza z Hp 1-2k

- Ebonitowe Koleczyki +6-9 -ELEMENT BARDZO WAZNY

- Naszyjnik Obojetnie Jaki ale z Bonusem HP 500hp -2 k hp

- Buty Tak Samo Jak Naszyjnik z jakims bonusem HP 500-2k hp

Cos Na Lepszy Exp :

- Potwory moga zadawac duze dmg , a my im bijemy slabe hity , Dlatego potrzebujemy Buffka !!! ( napisane w Rzeczach Waznych )

- Najlepiej Jakby Mial 35 lv + i mial 2 Skile Na M Pomoc Smoka Oraz Blogoslawienstwo , teraz Opisze Skille :

Pomoc Smoka : Daje Nam Szanse w % Na Krytyczne Uderzenie ( podwaja nasze zwykle uderzenie )

Blogoslawienstwo : Zmniejsza obrazenia w % ktore otrzymujemy od mobkow...

- Buffek Najlepiej Jakby Posiadal Itemy z bonusem " Inteligencja" gdyz zwieksza to % naszych Skilli

- Polecam Zrobic postac " Kobiete" ( jak gramy Meszczyzna , a jak gramy kobieta to na odwrot) i Wziasc slub ale to dla osob ktore maja yangi...

To Tyle o buffku ;]

- Dzien 20-2 miesiace : ( Powinnismy Miec Ten 55 lv ale tak jak mowie to zalezy od naszego czasu )

- Expimy w V1 od 55 levela albo mozemy zaczac wczesniej wszystko zalezy Od eq ...

- W Tym Podpunkcie zaznacze wam Najlepsze spoty w v1 I Opisze je Levelowo ...

v1mapka.png

-Generalnie w v1 Od 50 lv dropia bodzie ktore stoja od 3-15kk ( zalezy od serwera ) wiec mozemy sie dorobic na eq, KU

-Mozemy Tez Dropnac Ksiegi Sun Zi , Poli , Jezyki , Combo itp

- Polecam Kupic "Rekawice Zlodzieja W IS " bo naprawde sie oplaca na drop ;] ale to dla osob ktore moga cos na IS wydac....

generalnie To Tyle Wazne ze W V1 Mamy Wbic 61 lv

2-5 Miesiace ( 5 miesiecy dla wolno expiach ) :

Gdy Mamy Wbity 61 lv Udajemy sie do v2 ale najpierw eq :

- Rib +7-9 sr 15% + kd +3/4 mob , smierc

- Zbroja Boga Smokow +7-8 kd +3 speda , defa , uchylka

- Zelazny Helm +8-9

- Tarcza Na 61 lv +8/9 ( ulepszacze banalne )

- Srebrna +8-9 Lub Branza 1k-2k hp

- Naszyjnik 1-2k hp

- Buty 1-2k k hp

JEZELI NIE MAMY 10,5K HP TO NIE POLECAM WCHODZIC !!!

Cos O V2 / Przepustka z IS :

-Na Wstepie aby wejsc do V2 Potrzebna jest PRZEPUSTKA DO V2 KTORA MOZEMY KUPIC W IS

- W Is jest Haczyk 1Przepustka =9 sm , 25 Przepustek =59 sm wiec lepiej kupic 25 :)

- Gdy mamy Juz Skompletowane Eq Idziemy na Szpony ( obowiazkowy buff oraz bojowiec ) probojemy Brac Po 1,2 Grupki i expimy tak do 70 lv

- Jest tam Bardzo Duzy Drop itemkow Wiec Mozna sie sporo kaski narobic ja od 61-70 lv zarobilem ponad 70kk ( butki 1,5k hp x3 , kolce 10% speeda inne )

- Skile Musimy Miec m4 + bo inaczej bedzie kiepsko :/

- Sposob Na Darmowe SM jest ich wiele jeden z nich :

http://www.mpcforum.pl/topic/186015-sposob-na-darmowe-sm/

TO KONIEC MOJEGO TUTORIALA

ZAPRASZAM DO WZIECIA UDZIALU W ANKIECIE

CHCIALEM ZAZNACZYC ZE ILOSC DNI , MIESIACE JEST MOCNO PRZESADZONA TO ZALEZY OD WAS JAK EXPICIE , WIEC NIE SUGERUJCIE SIE TYMI MIESIACAMI , DNIAMI BO TO ZALEZY OD WAS JA PODALEM CZAS " MNIEJ WIECEJ "

Tu Macie 1cz poradnika :

http://www.mpcforum.pl/topic/204390-wojownik-body-czyli-od-zera-do-bohatera/

Jesli Pomoglem wam w czyms lub Objasnilem Odwdzieczcie sie add.png

Opublikowano

xD nie zly tut ale z podobnym eq bez bufa i konia od 22 do 56 na Em2 zajelo mi to jakies 15dni bylo by krucej gdybym tylko w dzien mogl grac..eq tez spoko . Ale dobry tutek i leci plusik

Mowielem ze to zalezy od was ile sie expi ja podalem przykladowe daty !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...