Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twlan 1.5 - OpenSource - Silnik na zwykłą stronę

MultiGamer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/u391302101/public_html/include/config.php on line 33

a teraz?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wgrałem silnik Alpena I śmiga logowanie

Problem z budowanie bo leci na minus. Pomoże ktoś? chociaż jaki plik edytować

Crona ustawić trzeba...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wybaczcie że odświeżam ale,

Polecam wam osobiście hostingi:
-Hostinger
-fwl
Oby dwa to są hostingi takie same tylko że hostinger ma zagraniczne domeny a wfl jak większość po prostu .fwl.pl
Pozdrawiam,
Mam nadzieje że już wiecie jaki hosting wybrać.

@edit Silnik działa musze tylko pare rzeczy pozmieniać
http://treviona.fwl.pl/#

Opublikowano

Silnik pomógł mi w projekcie silnika PL-Lan na zwyczajne strony;p

Już jest całe smarty odkodowane tylko kilka testów wykonać i otwieram serwer plemiona:D

Opublikowano

mam pytanie dlaczego brakuje grafiki z mapy? nie wyskakuje ta mini mapa obok przez to i wywala błędy

Warning: imagepng() [function.imagepng]: Unable to open 'graphic/continent/1371896969.png' for writing: Permission denied in /virtual/e/n/******.ugu.pl/lib/class/con_map.class.php on line 74

Tam powinny być 2 grafiki a nie ma nic

Opublikowano

mam pytanie dlaczego brakuje grafiki z mapy? nie wyskakuje ta mini mapa obok przez to i wywala błędy

Warning: imagepng() [function.imagepng]: Unable to open 'graphic/continent/1371896969.png' for writing: Permission denied in /virtual/e/n/******.ugu.pl/lib/class/con_map.class.php on line 74

Tam powinny być 2 grafiki a nie ma nic

A próbowałeś zrobić tak jak w poście pisze? :)

Opublikowano

@up ty chyba nie rozumiesz.. grafika jest przypisana niby w folderze continent a tam nic nie ma, nie wiem czy to powinno się samo generować czy coś, ale to co podał naprawia mape tylko w pewnym stopniu, nie ma grafiki a ona mi się zdaje że powinna się generować

@edit

już sobie poradziłem, trzeba było chmoda ustawić na 777

jest mały problem, jeżeli mam ustawiony język english to dlaczego używa niemieckiego?

np

Ratusz (Stufe 9)

stufe to inaczej po niemiecku poziom, zmieniałem we wszystkich configach na poziom i nie da rady, nie wiem dlaczego, zostało mi troche do spolszczenia i męcze się z ratuszem :c

Opublikowano

Da się ustawić bota w tym silniku. Żeby rozwijały się wioski ,itp. lub dodać wioski barbarzyńskie?

PS. I jak się zalogować od panelu admina?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...