Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Nidalee basic attack bug [Vi patch]

lonyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rzut tygrysem - ok

Jeden zwykły dzień może zmienić życie

Jeden zwykły dzień może zmienić świat

Jeden zwykły dzień może dać Ci siłę

Jeden zwykły dzień zamienia zamki w piach

Opublikowano

@up

Zauważ gdy się ładujesz do gry na dole w lewym rogu pisze VI PATCH. Może nie ma Vi ale jest to VI PATCH!

@edit.

Co to ma być? To jest pokaz o tym jak atakujesz na odległość jako melee z boostem od zmiany w postać tygrysa i sheena po użyciu skilla.

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

Działać działa, sprawdzałem. Dużej przewagi nie daje, można takie coś robić co około 12 sekund, aż znów zmienimy się w człowieka a potem znowu w kota :s. Nadaje się do harrasy przeciwnika, np. gdy nas pushuje pod wierzą, jakiś tam dodatkowy dmg jest ale ogromnej przewagi wg. mnie nie daje, zwłaszcza, że potem w teamfight'cie praktycznie nic nie daje :P

fb.com/myrodj

Opublikowano

Czy ja wiem grałem tak dzisiaj nidka i probowalem cos robic tym bugiem, roznice widzialem tylko tak na 6-10lv, potem nic.

Moze to i dobre ale trzeba poswiecac temu za wiele myslenia.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

up.

Nie usunęli go już dawno

top.

ciekawy bug może się przydać chociaż jak myśle już go usunęli

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...