Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kbot - Działanie podczas uśpienia kompa lub hibernacji

Maddaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak mam takie pytanie czy kbot bd latał gdy komputer włączę w tryb uśpienie lub hibernacji ... a jeśli nie czy są może inne sposoby żeby wyciszyć komputer i jego wydajność ale żeby kbot latał

Opublikowano

Więc tak mam takie pytanie czy kbot bd latał gdy komputer włączę w tryb uśpienie lub hibernacji ... a jeśli nie czy są może inne sposoby żeby wyciszyć komputer i jego wydajność ale żeby kbot latał

Nie da się.Pozostaje tylko kupno vps.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

A znacie jakiś serwer testowy vps

A na co ci testowy..

VPS to po prostu komputer, tyle, że w chmurze.

Trzeba dobrać dobre specyfifakcje i kupić.

Polecam

www.exone.pl

www.home.pl

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Diamond?? polecasz tylko te bo innych nie znasz?

Poleca mu te, bo z nich korzystał, i nie mają żadnych wad.Masz jakiś problem, że podał 2 ?

Opublikowano

Możesz przytępić procesor, wiatraczki sciszyć i wyłączyć monitor, to tyle w kwestii nie kupowania vpsa

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Możesz przytępić procesor, wiatraczki sciszyć i wyłączyć monitor, to tyle w kwestii nie kupowania vpsa

Czy wtedy schodzi mniej prądu ?

Opublikowano

Zulek bury, jak ściszyć wiatraczki w laptopie?

To nie żulek bury... jeśli normalnie słyszysz wiatrak w laptopie to znaczy że wiatrak padł i zanieś laptopa do serwisu bo Ci niebawem całkiem padnie i się coś sfajczy ( powinieneś ewentualnie coś usłyszeć jak dostawisz do niego ucho i to raczej szum powietrza a nie wiatrak )

Opublikowano

To nie żulek bury... jeśli normalnie słyszysz wiatrak w laptopie to znaczy że wiatrak padł i zanieś laptopa do serwisu bo Ci niebawem całkiem padnie i się coś sfajczy ( powinieneś ewentualnie coś usłyszeć jak dostawisz do niego ucho i to raczej szum powietrza a nie wiatrak )

hhha żulek bury haah jebłem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...