Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derides.pl [Dedyk]

Derides.pl

Zawitasz na serwerze podoba ci się.  

498 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zawitasz na serwerze podoba ci si?.?

• Zagram na serwerze.
      364
    • Nie zagram na serwerze.
      133

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no ale bez przesady zeby na jakiegos gownianego fms na+4 byly potrzebne ulepszacze!? no lipa zmiencie to zeby chociaż od 50+ ulepszacze sie zaczynały a nie na malym lvl juz bo tym nie zachecicie ludzi do gry teraz wszyscy chcą łatwego początku dopiero potem, stopniowo hardkor niech sie zaczyna. bo jeszcze rozumiem zeby te ulepszacze ladnie lecialy ale niektóre leca tak lipnie, ze predzej sie usraja i zwątpią zanim to wydropią. szybciej zrobią jakieś eq to i zaczną sie wojenki i nie beda płakali, ze na serwerze jest malo osób a tak zanim bedą sie nachrzaniać to minie sporo czasu a połowa która jest w trakcie robienia eq zwątpi i opuści serwer. Wiec moja prośba jest taka byście przemyśleli to z tymi ulepszaczami na tak małych lvl. Serwer ma potencjał ale za wiele tych ulepszaczy potrzebnych do gównianych broni.

Opublikowano

Serwer mi się podoba, ale priorytetem dla mnie jest grywalnośc a widzę, że zainteresowanie serwerem jest nikłe . Poczekam, może wbije .

8f6f6f7689734103.jpg

Opublikowano

Drop tarczy na 61 , kasków na 21/41 biżuterii na 54 zerowy.Wbiłem 71 lv + oddałem z 10 lv na gildie i nadal nie dropłem nic z eq....Dziwny server

Ludzi na serverze mniej niż na serverze hamachi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...