Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derides.pl [Dedyk]

Derides.pl

Zawitasz na serwerze podoba ci się.  

498 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zawitasz na serwerze podoba ci si?.?

• Zagram na serwerze.
      364
    • Nie zagram na serwerze.
      133

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś tu za dużo klnie i bluzga. Nie polecam serwera i tyle - padnie tak jak wcześniej, usuną konta, zgarną hajs i założą nowy. Jeżeli dla Ciebie to dobrze to nie mam pytań.

Jak sadze bluzganie i klniecie to jedno i to samo. Dziwisz sie, jak wchodzisz na prezke serwa ,a jakis pajac juz zaczyna spamic bez uzasadnienia ? Podaj jakis dowod na swoja wiarygodnosc, bo tak to kazdy moze powiedziec.
22344265592089132691.jpg
Opublikowano

A w nakładce key po miesiącu owali każdego

Jak by byl key to okradl by w hu* osob ale musial by sie liczyc z tym, ze im wiecej osob tym wieksza mozliwosc dostania wp*rdol, nie sadzisz ? Wtf co to wgl mialo byc ;D.
22344265592089132691.jpg
Opublikowano

jak wbijam przez ikonkę to włącza mi się ale nie widzę chaneli . Nie mam klienta . ;x tylko tą nakładkę

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

czemu mi nie pokazuje chanelli , mam tylko nakładke .

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

magnet:?xt=urn:btih:45C06D56DADFB84D3D0677B7A8BB1ACEB9AB02E2&dn=Derides.pl-Nak%c5%82adka.rar&tr=udp%3a%2f%2ftracker.openbittorrent.com%3a80%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.publicbt.com%3a80%2fannounce

link do nakładki torent magnet link wkleić do przeglądarki wymagany klient torent

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

czemu mi nie pokazuje chanelli , mam tylko nakładke .

a probowales/as zmienic rozdzielczosc ? panel logowania i channele sa umiejscowione w lewym dolnym rogu
4aqk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...