Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanciasty Survival [1.4.5] [Wl] [kwadratowa masakra] [Dedyk]

Funnky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA!!!!!!

Imie: David

Nick:SHOEL_PL

GG: Nieużwyam rozmawiam przes Skypa

Dlaczego ty? : Staram się być ogarnięty niegrifuje ale jak to na serwerze typu kwadratowa masakra raz na jakiś czas można chyba odwalić jakiś kawał? A pozatym nagrywam na yt mój kanał : SHOELstuDio

Ile grasz w MC: 2 lata

Coś o sobie: Nie kłamie jestem przyjazny, nie kradnę a przede wszystkim niegrifuje.

Premium/Non Premium: Non Premium (już niedługo) puki co gram na obydwu mineshafterach

Opublikowano

Imie:Jakub

Nick:Gun321

GG:45301649

Dlaczego Ty? :Umiem dobrze grać,słucham sie administracji ...

Ile grasz w MC ? :2lata

Coś o Sobie :Lubie grac na komputerze,nielubie zabardzo szkoly jak prawie kazdy hmm...Dlugo siedze na PC

Premium/Non Premium :No Premium

signature.png

Opublikowano

Imie: Dastin

Nick: Anakonda016

Wiek: Niestety tylko 12, lecz liczy się to, żeby ogarniać.

GG: 13621893

Dlaczego Ty? : Ponieważ przyda się uczciwy gracz, który np. pomaga, daje różne itemki, oraz jest dla innych miły, czyli taka osoba, to np. ja. Bardzo lubię takie serwery, nagrywam na YouTube mam 150+ widzów, i ze zgodą Admina mogę nagrywać z tego serwera serie.

Ile grasz w MC ? : Od wersji 1.7.3

Coś o Sobie : Jestem zainteresowany dziewczynami, kocham grać w piłkę nożną, oraz kiedy chcę zabić nudę to gram w różne gry. Gram w Minecrafta, DOTA 2, League of Legends, oraz GTA samp.

Premium/Non Premium : Premium

Opublikowano

Imie:

Nick: ZygFryt

GG: 44941875

Dlaczego Ty? : chcę poznać nowych ludzi,i pograć prawdziwy survival !

Ile grasz w MC ? : 2lata

Coś o Sobie : mam 13lat i buduje kreatywnie

Premium/Non Premium : PREMIUM !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Imie: Grzesiek

Nick: Klulik

GG: 44743415

Dlaczego Ty? : Otóż chciałbym spróbować czegoś nowego,czegoś co urozmaici mi grę.Szukam też miłego towarzystwa do gry z którymi można będzie pogadać lub też komunikować się przez chat.Jeżeli ten "projekt" faktycznie by wypalił,to byłbym wręcz napalony zeby się dostać na ten server.

Ile grasz w MC ? : Chwalenie się ile to ja już gram w MC będzie debilizmem,nie znam okresu czasu,bo nie chce mi się liczyć,pamiętam tylko,że zacząłem moją przygodę z MC za czasów Alphy.

Coś o Sobie : Mam na imię Grzesiek i mam 14l.,Uczęszczam do 2 gimnazjum.Uwielbiam gry "survivalowe" takie jak WarZ,DayZ itd. Znam 2 języki,polski i angielski .Jestem raczej jedną z spokojniejszych osób,jednakże gdy mam dobry humor,to lubie się powygłupiać.Śmiech to zdrowie ! ^^

Premium/Non Premium : Non Premium

//Edit.

Zapomniałem napisać punktu 5..

iiMuZ.png

Opublikowano

Imie: Krzysiek

Nick: nooD

GG: 32947855

Dlaczego Ty? : Chciałbym poznać spoko towarzystwo, które będzie chciało nagrywać filmiki z takich serwerów. Ortografia 10/10. Ogar.

Ile grasz w MC ? : 1.5 roku

Coś o Sobie :

Hmm co by tutaj o sobie napisać. Ogarnięty człowiek, który szuka azylu od noobów i chce żyć w towarzystwie ogarów.

Premium/Non Premium : NON

Opublikowano

Imie: Damian

Nick: djadam5

GG: 37979253

Dlaczego Ty? : szukam zajebistego i ogarnietego servera umiem dogadac sie z ludzmi i adminami

Ile grasz w MC ? : ponad 3 lata

Coś o Sobie : lubie grac na komputerze lubie budowac w MC

Premium/Non Premium : PREMIUM

Opublikowano

Imie: Dominik

Nick: BilluPL

GG: 11421690

Dlaczego Ty? : Nie grałem jeszcze na tego typu serwerze, a bardzo chciałbym zagrać.

Ile grasz w MC ? : Jakoś od 1.6

Coś o Sobie : Lubię grać w kosza i interesuje się trochę komputerami, w przyszłości może nawet zajmę się programowaniem.

Premium/Non Premium : Non Premium, ale myślę by jakoś po Świętach sobie załatwić.

Opublikowano

Imie: Jakub

bNick: GUn321

GG: 45301649

Dlaczego Ty? : Umiem grac na takiego typu serwerach i lubie poznawiac i zawierac nowe znajomosci z ludzmi

Ile grasz w MC ? :2-3lata

Coś o Sobie : Lubie grac na kompie, nie lubie chodzic do szkoly jak prawie karzdy codziennie siedze na kompie.Mieszkam w Szlichtyngowie w woj. Lubuskiem.

Premium/Non Premium : Non Premium

signature.png

Opublikowano

Imie: Bartosz

Nick: djlee

GG: 32121394

Dlaczego Ty? : Nie griefuje mapy, nie trolluje i dobrze sie zachowuje. Jestem bardziej dojrzaly niz nie jedna dorosla osoba

Ile grasz w MC ? : od wersji 1.8.1

Coś o Sobie : Mam na imie Bartosz mam lat 14 interesuje sie pilka nozna, gram w takie gry jak : WorldOfTanks i Minecraft.

Premium/Non Premium : NonPremium

5 postów Jep!
10 postów Jep!
20 postów Jep!
50 postów Jep!

100 postów Nope : (

200 postów Nope : (
500 postów Nope : (
1000 postów Nope : (
2000 postów Nope : (
5000 postów Nope : (

Opublikowano

NA WHITELIST DOSTALI SIĘ

Minecraft Fresh

Dizzyx1999

Klulik

nooD

Imp0o

MrQinted

Engineer459

ola9ola

KoFe

ZAPRASZAM IP: ks.gomc.pl lub spa.owncraft.pl:2569

Opublikowano

Imie: Daniel

Nick: Kaboom

GG: 32154394

Dlaczego Ty? : Nie griefuje,pomagam i jestem aktywny.Nie używam wulgaryzmów

Ile grasz w MC ? : od wersji alpha

Coś o Sobie : Lubię gry komputerowe, uprawiam czynnie boks.

Premium/Non Premium : NonPremium

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...