Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kup przyjaciołom prezenty na Snowdown!

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gifting%20Article%20Banner.jpg

To pora na obdarowywanie prezentami, więc podczas tegorocznego Snowdown chcemy ułatwić ci dzielenie się świątecznym nastrojem. W najbliższym patchu pojawią się bohaterowie, skórki i RP, które możesz kupić w prezencie dla ważnych dla ciebie przywoływaczy. Centrum podarunków będzie otwarte tylko przez określony czas, więc upewnij się, że dobrze zaplanujesz świąteczne zakupy.

Jak dać znajomemu prezent:

• W sklepie odwiedź centrum podarunków (Gifting Center).
  • Wybierz rodzaj prezentu, który chcesz kupić. Możesz dać znajomym bohaterów i skórki z twoim RP lub kupić dla nich dodatkowe RP.
  • Wybierz znajomego.
  • Wypełnij informacje dotyczące płatności, jeśli dajesz RP w prezencie, albo wybierz skórkę lub bohatera, którego chcesz kupić dla znajomego. Powiadomimy cię, jeśli znajomy nie będzie mógł odebrać prezentu.
  • Podziel się świątecznym nastrojem, dodając prywatną wiadomość.

Twój znajomy otrzyma prezent i życzenia z okazji Snowdown przy następnym logowaniu.

Po raz pierwszy dajemy możliwość obdarowywania się prezentami, więc wprowadziliśmy parę zasad, by uchronić wasze konto przed niemiłymi niespodziankami. Krótki przegląd:

• Skórki, bohaterów, czy RP, które chcesz komuś podarować, musisz najpierw kupić. Wiemy, że być może w ekwipunku masz coś, czego zbyt często nie używasz, ale dawanie używanych rzeczy w prezencie pasuje tylko do Amumu.
  • Prezenty możesz dawać tylko, przywoływaczom, którzy trafili na twoją listę znajomych przed początkiem grudnia. Przykro nam, jeśli w ten sposób chcesz się przypodobać nowemu znajomemu, ale dla twojej ochrony nie pozwalamy na dodawanie kogoś nowego i obsypywanie go prezentami.
  • Musisz być przynajmniej na 20 poziomie, aby wysyłać prezenty, i na co najmniej 10, aby je otrzymywać. Obdarowywanie prezentami będzie trwać dwa tygodnie, więc jeśli chcesz komuś coś podarować, szybko podnoś swój poziom.
  • Są inne ograniczenia dotyczące tego, kto może wysyłać prezenty (nikt ze zbanowanym kontem) i tego, ile prezentów dziennie możesz wysłać lub otrzymać (zwykle 3 na dzień). Mądrze rozplanuj wysyłanie prezentów.

To tyle o tym, co drobną czcionką. Wróćmy teraz do tego, co jest naprawdę ważne: do prezentów! Kiedy pojawi się kolejny patch, przywdziej czapkę mikołaja i idź do sklepu na świąteczne zakupy!

Źródło:

http://eune.leagueof...nty-na-snowdown

Opublikowano

No bo przecierz nikt nie nudzi się na lekcji matmy... Wszystcy są w domu.

Fajnie że to wprowadzają, naprawdę postarali się.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Jakby byla możliwosc minusowania tak jak kiedys to zminusowalbym

Kolejny super przydatny temat, bo przecież nikt nie widzi tego przy logowaniu.

do chuja on ma racje ,

przydaly by sie warny za cos takiego bo juz mnie to wkurwia mozna sobie zalozyc dyksusje na ten temat albo podac info ktore nie ukazalo sie jeszce na stronie oficjalnej ale nie to gowno , http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/kup-przyjacio%C5%82om-prezenty-na-snowdown tutaj macie to samo pozdro i lepiej sie czyta

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale temat jest również do dyskusji, inteligenci.

Pomocnik
Opublikowano

Tylko nieliczni kupią coś znajomym, bo przecież typowy Polak woli zadowolić siebie niż innych. ^^

Opublikowano

Dodam tylko, że wielu znajomych może się wymieniać championami oraz skórkami. :)

Opublikowano

Dodam tylko, że wielu znajomych może się wymieniać championami oraz skórkami. :)

Nie

Skórki, bohaterów, czy RP, które chcesz komuś podarować, musisz najpierw kupić. Wiemy, że być może w ekwipunku masz coś, czego zbyt często nie używasz, ale dawanie używanych rzeczy w prezencie pasuje tylko do Amumu.
Opublikowano

Widziałem już to na PBE, lecz jak zobaczyłem na stronie regulamin i to, że można tylko komuś kupić championa/skórke za RP to się trochę zdenerwowałem, bo chciałem kupić kilku osobom championa na gwiazdkę, a tu kicha :(

Opublikowano

Fajna opcja pewnie chcą sobie na święta dorobić ;)

Ale wiadomo przynajmniej w moim odczuciu że mało będzie giftów ;P

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

a np dianke co kupiłem z 2 msc temu to moge ja dac koledze i jak to zrobic w grze ?

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Aha czyli nie mogę oddać bezużytecznego bohatera koledze a on da mi swojego , tylko trzeba go zakupić ?

Jeżeli tak to beznadziejnie , no ale pomysł niezły , coś nowego .

Chociaż nie spodziewajcie się prezentów od kolegów no bo przecież jesteśmy polakami :P

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

• Skórki, bohaterów, czy RP, które chcesz komuś podarować, musisz najpierw kupić. Wiemy, że być może w ekwipunku masz coś, czego zbyt często nie używasz, ale dawanie używanych rzeczy w prezencie pasuje tylko do Amumu.

Nie rozumiem oco chodzi z Amumu

Opublikowano

Czyli jeżeli trzeba kupić to bez sensu -.- mogliby na święta dać że można się wymieniać , a tak to trzeba wydać RP żeby zrobić komuś prezent ;p no ale ok mogliby chociaż dać każdemu na święta np. po 2 monety.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Tylko nieliczni kupią coś znajomym, bo przecież typowy Polak woli zadowolić siebie niż innych. ^^

To że ty masz kolegów samolubów to nie znaczy że ja ktoś inny ma , ja np nie mam ;]

Btw : Fajna opcja , napewno coś się podeśle znajomym ;]

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

I tak tylko Ci z drużyn będą Sobie coś wysyłać. Bo co ktoś kto nie pracuje będzie wysylał koledze SKÓRKĘ (np.) I sam dostanie z tego nic... ?

Yy sory, avatar.

1294477714-U1.png

Opublikowano

To kupi mi ktoś Ezraela ;D

hyhy

ja mam 18k ip uzbierane to moze cos komus dam:) albo wymienie za rp z kims. PS a od kiedy bedzie to bo u mnie nie ma jak loguje sie na

konto

Kupiłeś czy jakieś klikanie reklam ? :D
Opublikowano

Szkoda ze nie można przekazywac używanych. Bo bym sobie przełożył legendarnego skina z starego konta na nowe :-D może będę miał monetę na oddanie przedmiotu to może mi sie uda jakoś to zrobić :-D

Opublikowano

To kupi mi ktoś Ezraela ;D

hyhy

Kupiłeś czy jakieś klikanie reklam ? :D

Ip to punkty ktore zdobywa sie grajac mecze :) poprostu zbieralem i nie wydawalem bo mam juz te postacie ktore mnie interesuja no moze

oprocz kilku supportow. W swieta czasem daja jakies obnizki to moze kupie pare postaci:)

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...