Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Mulibot Za Free!

cexi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie nadzwyczjne funkcje ma ten bot ze tak sie nim podniecacie? 7 stron spamu. gratulacje^^

@topic:radze nie uzywac bota do autologowania. warto ryzykowac konto? tak trudno samemu wpisac id i hasło>?

hmmm.... ale problem.^^xD

xxx

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot jest w 100% czysty. Ja osobiście używam autologowaniai jeszcze nic nie straciłem :D

Ja też nic nie zrozumiałem :P

Opublikowano

demo ten bot uzywa skilli czy sam atak i z tym botem co atakuje all w kolo to atakuje wszystko czy mozna wybrac i atakuej jak normalny gracz?

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Pasjonat
Opublikowano

A ja mam problem z autopotterem. Ustawiam rozdzielczość taką jaką mam w bocie tak samo daje uruchom i klapa. Bot się nie potuje;/

:)
Opublikowano

zapowiada sier fajnie...

Jeśli pomogłem Ci w czymś walnij +, albo chociaż się :)

Dziękować ;)

150 postów w ciągu 1.5 roku ale spam!

Pasjonat
Opublikowano
Na pewno ustawiasz dobrą rozdzielczość? Są różnice między np. 1024 Window Mode, 1024 RES a 1024 WIN7. Sprawdź jeszcze raz i dla pewności wczytaj ponownie domyślne ustawienia Potera.

rozdzielczość mam ustawioną na 800x600 window mode i w metku też tak mam i klapa-.-

:)
Opublikowano

Przydało by się poprawić auto logowanie bo wybrałem monastyr ch4 a loguje mnie na s19 ch4 xD

Czy to przez rodzielczość ? bo wydaje mi się że dobra wybrałem

Opublikowano

Gram na 1280x800 na full screen w grze i botku, i w autologowaniu wlogowuje mnie na s19 gdy gram na s1 i wszystko dobrze wybrałem. Szykuja sie poprawki w nowej wersji :P

Opublikowano

Mogli byście wprowadzić opcje taką żeby można było ustawić z jakiego dokładnie pliku ma się odpalać metin

bo z tego multibota potrzebuje auto logowanie a ten bot odpala gre z patchem miło by było jak bym mógł ustawić plik docelowy a nie folder :D

Wtedy będę mógł odpalić mh 5.0 + mob lock + auto pickup i multibot z auto logowaniem i na noc zostawić i do rana ze 2/3 lvlki wejdą ;)

Opublikowano

Niewiem po co ludzie zostawiają na noc kompa dla metina....

tak swoją drogą to będzie kickać napewno przy tych ustawieniach więc auto log sam loguje gdy kicknie?

Opublikowano
Niewiem po co ludzie zostawiają na noc kompa dla metina....

tak swoją drogą to będzie kickać napewno przy tych ustawieniach więc auto log sam loguje gdy kicknie?

Tak ;)

Opublikowano

ja mialem problem wczoraj wlaczylem spamera i mi sie otwieralo okolo 10 procesow na 2 sekundy i caly pasek zapchany i trzeba bylo kompa wylaczyc inaczej masz jakis sposob? potrzebuje jakiegos konta 30 lvl obojetnie jaki serwer do fishbota moze byc bez eq

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...